Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 493
  • 589
  •   1
Отговори
# 375
Хайде и аз на поправително

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 15:39 от Lati

# 376
Млечко-не ми допада и на мен,не знам обаче точно кое newsm78.Сега ще правя няколко урока за състаряване на момичетата от другата тема.Заповядай там по късно за да ги видиш.
Лати-Катето ти е казала основните неща за корекция.Другата ти рамка е разкошотия

# 377
Деб, не го обръщай в сантиметри; работи в инчове, или направо го задай като А4 - така ще имаш по-малко проблеми при печатане.

Ако го слагаш в Word - там предполагам автоматично ти слага полета горе/долу/отстрани - и го смалява, за да се побере по средата.

# 378
Здравейте, момичета! Повечето неща, които видях на последните страници са страхотни   bouquet
Отдавна не съм пускала нищо, нямам много време, а и с календара зациклих... За това - отчитам се набързо. Снимката е правена от сина ми и е единствената, която горе долу става.

# 379
stes на мен много ми харесва, единствената ми забележка е тези жълти снежинки да не минават през вратa ти(или по-точно деколтето) Wink

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 16:22 от Far Away

# 380
  • Русе
Деб, не го обръщай в сантиметри; работи в инчове, или направо го задай като А4 - така ще имаш по-малко проблеми при печатане.

Ако го слагаш в Word - там предполагам автоматично ти слага полета горе/долу/отстрани - и го смалява, за да се побере по средата.

Като увеличих пикселите се оправи. А иначе за уърда - махам си полетата, но пак така се получаваше. Важното е, че се оправи  Hug

# 381
  • София
Пак с критика съм тук Laughing
Стес, много, много ми харесва!
Лати, според мен леко трябва да замъглиш детенцето, защото стои много шарпнато на фона на тази елхичка, иначе лицето е добре вече.
Млечко, и аз ще кажа какви не ми допада.Първо в устата на малчо има нещо жълто, може би зрънчо, ама не изглежда добре така, предполагам може да го махнеш някак , ама не знам как точно.Снимката е много хубава иначе, но не мисля че точно тази снимка е добре да състаряваш.И второ - розите, тези от фона , ми се струва че ще са по-добре в жълтеникавата гама, като панделката.
Лати, втората с еленчето е чудесна!

# 382
Far Away, благодаря  bouquet, така надявам се е по-добре.
EliG  bouquet
http://images.stes.multiply.com/image/2/photos/2/500x500/52?et=0 … amp;nmid=61281326

# 383
stes така е перфектно Hug  bouquet

# 384
Ели мерси-пак ще оправям личицето Blush още нямам опит в колажите. Hug

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 17:13 от Lati

# 385
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да те си помислите че познавам само синия цвят  Mr. Green
Направих нещо, което дори не мога да преценя дали ми харесва  newsm78

# 386
Здравейте и от мен,аз днес съм без рамка ,защото цял следобяд и аз мъча състаряването-пробвах 3 урокка от photoshop bg и все се получава нещо замазано или просто черно бяло.Ще се престраша да ви я покажа то даже не е рамка,знам че през лицето на мъжо минава линия ,ама това е като за първи опит може да критикувате на воля.ще пробвам и уроците на ани69 пък да видим.

# 387
  • Бургас
Млечко, и аз ще кажа какви не ми допада.Първо в устата на малчо има нещо жълто, може би зрънчо, ама не изглежда добре така, предполагам може да го махнеш някак , ама не знам как точно.Снимката е много хубава иначе, но не мисля че точно тази снимка е добре да състаряваш.И второ - розите, тези от фона , ми се струва че ще са по-добре в жълтеникавата гама, като панделката.
Наистина е зрънчо в устата му, аз си мислех, че няма да си личи, защото наистина кадърът ми харесва, но....изФащахте ме...   Joy Ако някой знае как да го махна от там, ще съм му признателна. А розите са от самия фон. Ще опитам да ги направя като панделката. Мен ми е проблема, че искам да правя състарени снимки, ама нещо... не знам как точно става или пък знам, ама не намирам подходящи ли..  newsm78 Наистина за детенце е много трудно да състаряваш снимка, защото си е най-добре да са си в оригинален вариант. Признавам обаче нещата на Еми, Ани и другите момичета, на които им се отдава това.   bouquet
Гледам, Плачо и тя се запалила  Party
Стес, страхотна е!
Кате, много синее, май  newsm78 , ама ме кефи, определено  Peace

# 388
placholina-намали прозрачността на текстурата и с мека гума изтрий част от нея там където са лицата.Предварително обаче трябва да намалиш сатурацията на самата снимка

# 389

Общи условия

Активация на акаунт