Коледата наближава, ФЕВРУАРЧЕТО ще украсява

• 10 641
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Хелооуу на всички! Ние се поразходихме в квартала. Няколко поредни дни ме тресе яко нервата, еднообразието ме смачква  Tired Не ми пречи детенце, но това висене вътре ме скапва...
Благодаря за гласовете  Hug Да има купон  Whistling

# 166
  • Пловдив
Включвам се набързо да поясня, че Руми пада от късата страна на леглото. На дългата е допряна кошарата и не може да падне от там. А тия прегради дали стават да ги сложа на късата страна, която всъщност е 90 см  newsm78
И ако всъщност е искала да дойде при нас, тая преграда няма ли да направи падането още по-жестоко.

# 167
  • БГ
Включвам се набързо да поясня, че Руми пада от късата страна на леглото. На дългата е допряна кошарата и не може да падне от там. А тия прегради дали стават да ги сложа на късата страна, която всъщност е 90 см  newsm78
И ако всъщност е искала да дойде при нас, тая преграда няма ли да направи падането още по-жестоко.

Нямам точно този вид предвид, но това намерих. http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_id=3730
Изглежда интересно, ако детето спи и много се върти, бариерата няма да му позволи да падне, а ако е будно и иска да слезе ще трябва да се примъкне до ъгъла на леглото или късата му страна?! 
Другото, за което се сещам е вечер, след като Руми заспи, да постелеш до леглото, върху ламината, одеала, завивки или друго, с цел омекотяване на падането, ох, дано не ви се случва повече!

# 168
Хехеее, здравейте и от мен!  Hug

Гледам, че се притеснявате за падане от леглото - ми тооо, и нашта кака още си пада от него  Mr. Green  Откакто се е родила, спи бурно и съм я заварвала в какви ли не изкилифенчени пози  Laughing   А и Рони също се върти, спи върху завивката и е все отвита, за чувалче и дума не може да става, защото ще се паникьоса като са й ограничени движенията.

Отивам да правим със Сузи картички, че утре ще си пътуваме за Видин за Коледните празници  Flutter  Рони легна и сега ще оползотворяваме времето.

Аааа, забравих да спомена за яслата. Рони ми се струва, че не аКи там, а само вкъщи и се мъчи по 2 дни горкото. В начало и тя ми се напишкваше, че и веднъж имаше наакване. Ми много ясно, че ще стане така - те ги слагат веднъж на 1 час, може пък да им се прихожда и преди да е минал този един час /супер тъпо е/. Добре че вкъщи сама си ходи до гърнето и си сваля гащите  Flutter , а аз само чакам да й го изхвърля, че се случва да ми го разнася пълно и половината е по пода разсипано  Joy 

Цунки, мами!!!  И на Донинка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, на патерица, че вчера не съм влизала във форума   bouquet

# 169
Привет!

Иринополис, така като те слушам за яслата минавате по абсолютно същия път, по който и ние минахме скоро-в началото иху-аху, после болни, после рев, после напикаване...... Е, всичко ще отшуми и ще си дойде на мястото, повярвай ми и то много скоро  Peace

Кате, кофти случка  Sad Аз затова още не съм си  и помисляла да изваждам Ивана от кошарата  Naughty Тя спи в тези Travel kids и съм супер доволна. От всички страни е с мрежичка или с плат - меко, удобно, нито може да се нарани, нито да падне-направо благодат. А и ние както сме все на път, винаги си го носим креватчето с нас и детето си знае мястото, а аз съм спокойна.

Атракция,
защо не го дадеш малкия на ясла - ежедневието ти много ще се промени, да знаеш  Party

Да ви се похваля, Ивана са я избрали да играе на голяма сцена в благотворителен концерт утре, но пък ние нали отиваме на Боровец, тя няма да може да участва  Confused

Hug

# 170
Атракция, защо не го дадеш малкия на ясла - ежедневието ти много ще се промени, да знаеш  Party

Ще го дам-март/април. Сега да го пратя, а да си седя в къщи , ми се струва егоистично  Crossing Arms Няма да се връщам на работа скоро,а да вися сама...Ще си ползвам майчинството до края, после платената отпуска и така  Grinning Поне за сега така съм решила.
 Приятно изкарване, Slyn4o! Чакаме снимки  Peace

# 171
Здравейте!

bouquetЧестит рожден ден Донинка!(на патерици) Много здраве, късмет и сбъднати мечти!  bouquet

Атракция, страхотен аватар. Дано спечелиш, защото определено той е най-забавен. Joy

Олимпия, радвам се че сте пристигнали успешно, весели празници.

Слънчо, браво на Ивана, явно ще стане голяма актриса. Пожелавам ви весело изкарване на Боровец.

Кате, много лоша случка. Не се сещам за друго, но е добре да слагаш нещо меко на земята като си легне. Дано повече да не падате.

Иринополис, дано нещата се нормализират по-бързо, за да се успокои Рая. При нас персонала също е от медицински работници. Когато Вили плачеше много, аз също виках че сигурно персонала е ужасен, сега като е по-спокойна си мисля че съм си внушавала, дано да е така. Но все пак аз не съм чувала да викат, чувала съм да им говорят и да им се карат, но с нормален тон. Относно напишкването дано е било моментно, защото при нас се случи следното.
Ние бяхме два месеца без памперс и след тръгването на ясла през септември се наложи отново да го сложим. Засега само си казва за акито,  не ще да види кукото и не знам какво ще правим. В краен случай ще се учим пак като се стопли.

Стефи, нашите присъствени дни този месец са само три. Дано догодина всички дечица да ходят с по-голямо желание и най-вече да не се разболяват.

Тържеството на Вили беше във вторник. За първи път влезна без да плаче, дали защото и говорих че ще дойде Дядо Коледа или беше доста впечатлена че всички даваме различни лакомства на учителката. Като я питам "Хубаво ли беше" казва "Да, Мими"- в превод (Дядо Коледа и подарил кукла). Госпожите също не ни даваха обяснение, а снимките ще ни са готови до година.
Във вторник беше и фирмения банкет. Изкарахме си страхотно. Утре ни предстои детски рожден ден, а в събота ще си правим банкет на майките. Общо взето натоварена програма. С подаръците и аз вече съм готова, дори на себе си успях да купя. Парички ми дай и гледай какво става Wink. Реших че като ще почвам работа, трябва да си купя някой нови дрешки. Така че сега на съботния банкет ще се накипря с новата рокля.

Прекалих с писането Embarassed, май е време  да спирам
Лека вечер

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 16:01 от tinka81

# 172
Багажът е налице, както винаги моите неща последно ги опаковам  Mr. Green  Остана да изчакам пералнята да спре, за да я простра и готовооо  Flutter  Утре ще дослагвам нещица от изсъхналите вече дрешки.

За тази година ние отбелязахме повече присъствени дни в яслата  Crazy  От октомври досега е отсъствала общо има няма 1 месец. Иначе снимките от яслата и градината са налице, само от партито на Сузи има още, но ще ги дават след Коледа  Hug  Сега си имаме два календара в стаята със снимката на всяко от децата  Mr. Green , но и на двата цифрите хич не се виждат от далече и май ще си сложим още един с по-големи  Joy

Хубава вечер и лека нощ! Целувчици на всички и весело изкарване на празниците, ние пътуваме утре сутринта...   bouquet

# 173
Атракция, защо не го дадеш малкия на ясла - ежедневието ти много ще се промени, да знаеш  Party

Ще го дам-март/април. Сега да го пратя, а да си седя в къщи , ми се струва егоистично  Crossing Arms Няма да се връщам на работа скоро,а да вися сама...Ще си ползвам майчинството до края, после платената отпуска и така  Grinning Поне за сега така съм решила.

Да, ясно, но колкото по-рано го дадеш на ясла, толкова по-спокойна ще си да почнеш работа. До март-април са само 2-3 месеца, което си е дори недостатъчно като време. Незнам, така мисля аз-ти решаваш  Naughty

Тинка, весело изкарване на всички събития!

# 174
Моля, койо има елефона на Pileto (марги) да ми го прати на ЛС, мерси!

# 175
здравейте моми4ета , не успявам често да пиша , но хвърлям по едно надзирателско око от време на време.
ние лека полека се справяме с подаръците. остана ми да взема един голям камион за Санди. Тати си избра една фреза в хит, а аз моя подарък ще го ползвам през пролетта. за баба и дядо  прахосмукачка. за останалите малки и големи джуджета- питиета и други вредности. надявам се днес да успея да сложа украсата у дома. последните дни Санди заспива много късно, а аз съм заспала преди него и все не успявам. снощи купих един много красив клон от хит- ки4ест и дълъг 1 м. и му се радвам нямаше по-дълги а ми се искаше да е към 3м.
календари със Санди ще правя аз- остана ми да купя само фото хартия с по-голям размер. ще добавим по един към подаръците на фамилията. ей така за цвят.
относно памперсите ние все още сме си с тях. казва аки- ама след като е свършил работа. в яслата сяда доброволно на гърне, а у нас не ще. от тоалетната го е страх. мисля да съм по-настоятелна на пролет, сега не му е времето за масово напикаване според мен.
Санди спи за момента при нас на спалнята. нау4и се преди 2 месеца , когато се преместихме и не ще и да 4уе за кошарата ве4е. надявам се да се оправи до пролетта. засега ми е добре защото го завивам като се измъкне от торбата. направо е като един малък Худини- излиза от нея за около 10 секунди. определено не е готов за голямо легло. защото се върти много . днес го заварих легнал между нас двамата с крака на възглавницата, но най 4есто лежи напреки на спалнята.
Ей стават си ве4е 4ове4е и моят бебок- ве4е лежим и гледаме заедно Анимъл планет или 4етем приказка, говори много – като латерна е . връзва изре4ения и се зака4а. И което ме изуми повтаря на английски- не 4е разбира , ама има една игра4ка приказваща и бърбори след нея. В4ера му давам да яде кюфте и ми вика „текю”- разбирай тенкю. Голям смях.

хайде , че дълго стана. ще ви пиша пак пове4е през праниците , 4е сме си у дома.

# 176
Здравейте! Къде сте всички? Обикаляте за подаръци, може би? При мен е скука, Бужи май се разболява....

# 177
аз съм на работа и съм в кофти настроение. едно такова скапано. де да имаше как бих се прибрала у нас. бих се изкъпала с вряла вода, бих се пльоснала в леглото с книжка и голяма 4аша греяно вино и бих му ударила един сън .... ама де да можеше.

# 178
Хармъни, ти къде/какво работиш?

# 179
министерски 4иновник съм

Общи условия

Активация на акаунт