Отговори
# 180
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, МАРТИ И МИТКО!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ОТ МИНАЛИТЕ ДНИ

Да са много, много здрави и щастливи малките ви дечица!    bouquet

Имах доста работа и нямах време даже и да влезна и да прочета, да не говорим да драсна някой ред. Сега си давам почивка до РД на Нели в петък, щото нещо изостанах в подготовката  Blush
Като чета за спомените ви за ражданията, такива приятни емоции ме връхлитат  Hug
А майките на едногодишните дечица, нещо изоствате с качването на снимки от големия ден  photo  Heart Eyes
maiche и аз да кажа, че Ели е невероятна!
detelini и аз се замислям какво без захар и сол може да се предложи  newsm78 За момента приготвям домашен хляб всеки ден и Нели си хапва от него, макар че има щипка сол, а понякога и захар, но за 1 кг хляб не е проблемно си миля. Обаче нещо по-различно все още не ми е хрумвало.
И моя бръмбър  не пие сокове, а напоследък отказва и плодовете, само банан яде. Малко ми притеснено, дано отмине това, че си е голяма мъка детенце да не яде Sad
Поли, направо раждане за завиждане  Grinning Hug

И докато напиша стана време за поздрав за селдващата група рожденници

Роси на zizzu, Алексис на Pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на Elmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur
Здраве и безгрижно детство!
Ники, сори  Wink Обаче сега виждам, че и мен са ме изпреварили  Laughing
Браво на малката Лори, скоро всички да забравите за проблемите  Hug

# 181
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Алексис на понтес, Екатерина на селена6, Венцислав на монета, Божидара на елми73, Дориана на мимоз, Калоян на анче мамче, Росица на зизу, Теодор на менчето и Алекса на Каспър

Този път и аз се олях  Embarassed
Вержи, Лорка изглежда много добре, само хубави новини утре   bouquet
Пеш има още един зъб, а аз се чудя защо тука два дни е такъв противник, побъркал ме е, а тя крушката си имала опашка

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 01:21 от Никки

# 182
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur.

# 183
Честит Първи рожден ден на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur.
Много усмивки да озаряват личицата им!  Hug

# 184
Честит Първи рожден ден на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur Щастливо и безгрижно детство им желая и честито на мамчетата им   bouquet
Vergy Лорката изглежда супер, пък с нейната хубава коса и още седмица да не я измиеш пак ще си е хубаво детенцето. Хайде всичко лошо да е зад гърба ви  Peace
Както вече споменах ни пробиха два долни и два горни зъба едновременно, и не  знам на какво да го отдам, но Бояна спи по-спокойно вечер и започна да си пропуска сутрешното мляко, което пие обикновено между 2 и 6 сутринта, според зависи  Wink
И аз се изумявам постоянно колко много акъл може да има в малката й главичка - всичко разбира и като направи някоя беля ходи и се крие калпазанката  Mr. Green Ей, наистина пораснаха дечицата ни - да са ни живи и здрави  Heart Eyes

# 185
КОЛКО МНОГО РОЖДЕННИЦИ ДНЕС!ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ИЗПЪЛВАТ ДОМОВЕТЕ ВИ С РАДОСТ И ВЕСЕЛИЕ!
hbday bdbaloni baloni nbirthday

Много се вълнувам и аз покрай вас и вашите разкази.Нашия голям ден е утре,но искам да споделя с вас моята историйка днес, защото утре сигурно няма да успея.Нашето бебче е доказателство за това, че когато човек силно желае нещо ,то се случва.Ние го чакахме цели осем години и когато разбрах,че съм бременна просто не можех да повярвам и целия период беше само притеснения за това да не се случи нещо лошо, но слава богу,всичко мина по учебник.Раждането си беше едно нормално планово секцио и когато се събудих и видях това малко ангелче знаех, че оттук нататък едва ли ще ми се случи нещо по-хубаво и вълнуващо!
И сега като си спмоням пак ми е едно ревливо, но се надявам да издържа на емоциите!
Ето ви и една снимчица да ни видите и нас, а след празника ще има още

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200173&photo=3

# 186
 newsm59Честит 1-ви рожден ден на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur.
 newsm59

# 187
  • София
 nbirthday на всички малки рожденици, да са много здрави и весели дечица newsm67

# 188

Честит Първи рожден ден на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur : nbirthday nbirthday

# 189
  • СОФИЯ
Честит Първи рожден ден на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur!!! Много здраве и щастливо детство!

# 190
Честит Първи Рожден Ден на  Алексис на понтес, Екатерина на селена6, Венцислав на монета, Божидара на елми73, Дориана на мимоз, Калоян на анче мамче, Росица на зизу, Теодор на менчето  и Алекса на Каспър  bdbaloni newsm38

Да са живи и здрави и много да ви радват!   bigdance2

# 191
 newsm59 ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСИС, ЕКАТЕРИНА, ВЕНЦИСЛАВ, БОЖИДАРА, ДОРИАНА, КАЛОЯН, РОСИЦА, ТЕОДОР И АЛЕКСА newsm59

Мадам Мим аз бях там към 12 30 а малките ги познах на снимката която е в кабинета
Понтес а теб все си мисля че съм те виждала при нея ама още когато си бременяхме Thinking

# 192
  • София
Честит Първи Рожден Ден на  Алексис на понтес, Екатерина на селена6, Венцислав на монета, Божидара на елми73, Дориана на мимоз, Калоян на анче мамче, Росица на зизу, Теодор на менчето  и Алекса на Каспър!!!   newsm67  cook

вержи, радвам се, че лорка е добре. махайте конците и да забравяте бързо тея работи.
лилетка, ето снимки - http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23764&AlbumId=108368
и още едно клипче изрових - http://vid.data.bg/h03ucges?sid=hhd7lcawhcm2n9siha70&lang=en#vid

# 193
Хри много ви отива опашка на малката главица Wink
жабче, ама страхотно официални сте били- супер много ми харесахте !
ивчок и вие сте всичките супер симпатяги.

А ние си изкарахме супер вчера- имаше много изненади и мама е много доволна. Сега тъкмо сваля снимките ...

# 194
  на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur

Общи условия

Активация на акаунт