Отговори
# 195
алексатор - чибуратор    newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 196
  • София
Хри,  много сладко ви е момиченцето, да си призная - малко ви завидях за косата и възможността за прически  Confused Така ми се правят и на мен! Всъщност и аз съм слагала по една шноличка, само дето си ги дърпат една на друга веднага, щом ги видят...
Жапче, разбрах как си ме "разкрила"!
Много са хубави всички декемврийчета, гледах снимките, които Алексатор - чибуратор е сложила от форумските срещи -  както някоя от майките беше писала, декемврийската дружина е отбрана!

Ей, майки на рожденици, как е, как е? Емоции големи, веселба! Пак желая много хубавини на всичките 9 (нали са толкова?) мишленца!!!

# 197
Мим,засега почти нямам удоволствието да се занимават с косите й, защото тази привилегия ми отне баткото.Голям мерак му е и непрекъснато й купува фибички и шнолички и какво ли още не, но най-интересното е ,ч е тя му позволява да й прави прически и после не дърпа нищо - не се впечатлява от факта, че има нещо на главата й.

# 198
Честит Първи рожден ден на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur                                                        

Да благодаря и на Пешеходката за идеята с физиологичния разтвор, спринцовката и иглата.Отразява ни се чудесно на цялото семейство, а е и много евтино.Няма да казвам досега каква камара средства сме давали за Стеримари, хомеопатични капки и т.н.!

# 199
  • Русе
 newsm59 Честит празник,малки Декемврийченца!Бъдете щасливи и безгрижни!
Аз долу-горе правя нещо ,като запис!Бяхме малко на морце и вие сте изписали света!Шъ треба да наваксвам! Heart Eyes

# 200
  • София
Мили мами, направих някакво албумче, за да ви покажа бебетата на повече снимки. Който иска, да ги види, ето тук

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200198

# 201
Честит първи рожден ден на Алексис , на Екатерина, на Венцислав, на Божидара, на Дориана, на Калоян, на Росица, на Теодор и на Алекса !!!

Вержи, Лорито изглежда супер  Hug

И аз се изумявам постоянно колко много акъл може да има в малката й главичка - всичко разбира и като направи някоя беля ходи и се крие калпазанката  Mr. Green Ей, наистина пораснаха дечицата ни - да са ни живи и здрави  Heart Eyes

О даааа, а ние си мислим, че са бебета.  Grinning Преди няколко седмици Алекс набара една свещ. Първо, разбира се, си хапна от нея, второ изрисува холната маса, после ТВ-то и плочките. Ръцете и устата му бяха червени. Като ме видя и дим да го няма в един ъгъл, хиляда зора видях, за да го измъкна от там  Laughing Но да беше само това, все някаква я свършва, а после се крие, а за капак се хили нахално  Grinning

# 202
Честит 1ви Рожден Ден на
Роси на zizzu
, Алексис на pontes, Катя на selena6, Венцислав на moneta, Алекса на kaspur, Божидара на elmi73, Теодор на mencheto, Дориана на mimoz, Калоян на anche-mamche

Много здраве, усмивки, любов да обгръщат живота ви!

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 14:41 от шамЕнет

# 203
newsm59
 ЧЕСТИТ 1-ви РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКСИС, ЕКАТЕРИНА, ВЕНЦИСЛАВ, БОЖИДАРА, ДОРИАНА, КАЛОЯН, РОСИЦА, ТЕОДОР И АЛЕКСА !
Честит празник и на техните родители!

# 204
Здравейте момичета! Благодаря за поздравите за рождения ден на Доди. Вие си мислите, че тя става на една година, но нейното твърдение е "де" т.е. две. Две седмици я учим да каже, че е на една и ето резултата. Вчера се теглихме и мерихме - 9,400 кг и 77 см.
Ние ще празнуваме от 15,30ч. в детски клуб и после ще пусна снимки.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ НАБОРЧЕТА! БЪДЕТЕ ВИНАГИ РАДОСТТА И ГОРДОСТТА В ОЧИТЕ И СЪРЦАТА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ!

# 205
Честит рожден ден на всичките ни мишленца родени на днешния ден. Милички бъдете живи и здрави, растете весели и щастливи за радост на мама и на тате! Честито и на мамите!  bouquet  newsm59 nbirthday newsm67  Gift

Madam Mim много са ти сладки девойките  Laughing

# 206
Ох,хора хора.Ние нали сме под наем тук.8 години в тая къщата.Тя беше само тухла и прозорци нямаше.Оправихме всичко -ремонти,простотии за наша сметка. Миналия месец почина хазайката и сега дъщеря й решава,че ние трябва да се изнесем и то до 10 януари.Направо ми идва да й бия няколко шамара,как не я срам,някаква малка пикла.
И сега ходим,ровим,търсим и незнам какво ще намерим баш сега по празниците.

# 207
  • София
Madam Mim много са ти сладки девойките  Laughing
Мерси!!!

Лилетка, много кофти ситуация, не може ли поне да мине зимата? Що за човек е тая жена - недоумявам #2gunfire
Стискам палци да се наредят нещата както трябва... Praynig

# 208
Честит рожден ден и от нас

на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur

растете здрави, весели и добри деца за радост на мама и гордост на татко !!![/
center]

Лилетка, има една такава законова опция, че като сте с бебе не могат да ви изгонят от жилището под наем посред зима. Ако имаш възможност консултирай се и си настоявайте. Почти 100 % съм сигурна в това положение.

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 12:22 от poli.jekova

# 209
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА на Алексис на pontes, Екатерина на selena6, Венцислав на moneta, Божидара на еlmi73, Дориана на mimioz, Калоян на anche_mamche, Росица на zizzu, Теодор на mencheto, Алекса на Kaspur
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ РОЖДЕНИЦИ

liletka много кофти исктория, дано успеете бързо да си намерите подходящо жилище  Hug

Общи условия

Активация на акаунт