Отговори
# 120
Честит Първи Рожден Ден на Михаел на desidm и Венета на Betty L.!!!
Пожелавам им щастливо детство!   bouquet
Благодаря на всички за хубавите думи за Вики!  Hug
Майче, Елия е страхотна!
Чакам с нетърпение да видя снимки от рождените дни на наборчетата!
Относно ваксините - следващата е срещу морбили, паротит и рубеола (имун. календар) на 13 месеца. Нашата педиатърка иска да я бием този месец, за да избегнем епидемиите, но сега с тези температури, дето ги вдига детенцето ми  ooooh! , ще изчакаме.

# 121
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Михаел и Венета !Да са много здрави и засмени дечица Hug
Честито на всички рожденици и именяци от изминалите дни  bouquet

Напоследък ме домързява да пиша, но чета редовно Wink
Майче, Елия ще я схрускам, страхотна буба Heart Eyes

# 122
  • Düsseldorf
Честит да бъде 1-вият рожден ден на Венета на Betty L. и на Михаел на desidm!!!

Да са здрави, послушни, щастливи и усмихнати!  Hug

# 123
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Венетка и Михаел!
Да растат здрави и много усмихнати малките бонбончета!

maiche страхотни снимки и прекрасни модели!
Чудя се дали и аз да не организирам една фотосесия на бебка? newsm78

tini-mini задължително изчакай с ваксината - детенцето трябва да е абсолютно здраво!
Аз съм решила тази ваксина за шарките да не я слагам въобще.

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 20:35 от bla_bla

# 124
Днес си шетам аз, прибирам едно пране, по едно време с периферното зрение гледам Влади нещо много на високо ми се струва, отивам в другата стая, а той на масата- изтръпнах при мисълта че всеки момент ще скочи от там. Свалих го аз и седя и го гледам той пак почна да се катери, видях от къде и как ето вижте и вие http://www.vbox7.com/play:2a15c939
 Днес завързах дръжките на двата шкафа на мивката отдолу, вади всичко разнася, чупи,  #Crazy, реконструирах си къщата заради него, завързах и два от шкафовете на секцията, защото и от там вади всичко, включително и прахосмукачката и я разнася ли разнася......
Не мога и да го вържа, не е куче Naughty, ама няма как така ще е , постоянно настъпвам корички хляб, или бисквиди или солети, аз изчистя и след 5 мин пак е същото, току сритам някоя играчка ,цветята ми оскуба, какво да правя #Crazy #Crazy #Crazy! Само мойто ли е такова диване, Бети-Венетка още ли се тръшка?-мойто продължава, че и по настоятелно, и едни настойчиви крясъци!
Оф оплаках ви се!

# 125
  • София
ka_tq, май ще става каскадьор твоя момък hahaha
liletka, гледай само какъв кавалер отглеждаш

# 126
  • София
Леле, ще ги изям всичките деца, чиито снимки и клипчета сте качили!!! Много, много сладки и мили!!!

# 127
newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЕТА И МИХАЕЛ!!!

# 128
Аз ще започна да разказвам от този час, защото малко преди 23 ч. на 10.12 преди точно една година започна първата ми контракция на която аз не обърнах внимание, защото си имах и преди някакви такива случайни. Но след 15 мин. когато усетих и втората.. след регулярно още 15 мин. третата, реших че е време да си взема сакчето и да поканя мъжа си да ме заведе до началото на нещо толкова вълнуващо, като появата на нашата първа рожба.
Оттам всичко си протече изненадващо спокойно и по учебник, та чак мъжа ми твърди, че съм се държала, сякаш всеки ден съм ходела да раждам.
В 24 ч. вече бях с оформени документи и приета да раждам, с обичайната "служебна" нощница, с зачестили контракции и разхождаща се из коридора. А така ми се искаше да си полегна някъде и да си ги изживявам кротко, но уви. Преди мен бяха постъпили 2 други бъдещи майки, една крещеше от родилна зала- нормална ситуация. И все пак решиха и мен да ме прегледат накрая слушайки тонове, но без нужда, защото се оказа, че си имам 10 см разкритие и ще се наложи да преваря всички- явно моя бебок бърза. Подстрижка, пукане на водите, изключително точни указания за дишане, е и лека помощ със скалпела.
В 2.05 на 11.12.2006 се появи оня малкък мъж, който сега държи да ме гушка всяка нощ докато не заспи. Оня малък мъж, за който аз съм най-красивата жена в целия свят. Поне засега.

.. хайде аз отивам да раждам пак- в съня си ... Wink

# 129
Здравейте от една пораснала вече госпожица  Laughing

Първо бихме искали да поздравим със Зори Никола на iv4ok, Елия на maiche, Карина на gery_bery, Ема на vidrichka, Томас на fifi, Ванеса на hristina, Михаел на desidm и Венета на Betty L.!
Честит рожден ден на всички тези малки пораснали децича! Нека растат весели и здрави, палави и умни!
  newsm38

Също така много-много благодарим за хубавите пожелания!   bouquet

Нашият рожден ден мина страхотно, макар и с много тичане. Нямах търпение да стане събота. Толкова много се вълнувах, че предната вечер не можах да заспя сумати време  Rolling Eyes Сутринта бяхме на коледно парти, което моите работодатели организират всяка година. Беше в хотел Хилтън и организацията много ми хареса. Имаше отделена зала за най-малките с костюмирани Мечо Пух, Тигърчо, Прасчо, Йори, Ру, Ангелчета и т. н., с много хубави играчки, песни и танци на народите и т. н. Зори дори не плака (за разлика от срещичката ни в МОЛ-а на Стамболийски)  Laughing Много й беше забавно. А даже ни бяха предвидили, че сме рожденници с още едно момченце и ни извикаха на сцената, и заедно с всички деца ни пяха "Честит рожде ден". Имаше и по една малка тортичка със свещичка. Стана ми много драго. Естествено дядо Коледа не ни забрави.  Laughing
В ранния следобяд вече си бяхме у дома и посрещахме гости  Grinning Често да ви кажа по едното време беше подвижна лудница. Как се събрахме 40 възрастни, 14 деца и едно бебе не ми стана ясно...ама беше такава какфония от детски песнички, мрънкащи мъници, каращи се по-големи дечица, дрънкане на играчки, пукане на балони...разговори...абе не подлежи на описание.
Зори обаче беше много доволна, пълзеше си, хилеше се, гушкаха я, получи мноооооого и страхотни подаръци. Е трябваше ние с тати да й помогнем за свещичката, но пък тортата беше много вкусна и доста сходна с това, което аз си представях преди една година докато лежах в реанимацията. Сигурно не съм нормална, но само няколко часа след като си я видях и нацелувах вече си представях как ще празнуваме след година, каква ще й бъде тортата...абе...всеки луд с номера си  Laughing
Накрая заспа в ръцете на един приятел съвсем изтощена.
Ето и малко снимки от великото събитие:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199772&photo=1

# 130
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! на всички дечица
отдавна несъм писала , напоследък нямам време тръгнах на работа  и времето сег алети като ракета:) Особено след като малката проходи  ( май ми трябват кънки , за да я догонвам) .   Много сте пораснали всички и сте много хубави
хаиде  доскоро и пак ще се включа по-подробно

# 131
  • Vaudreuil Canada
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на a.nedeva, Дани на poli.jekova и Митко на kundurjieva!

# 132
  • Бургас
Шемет нощните честитки са мой патент, ти къде се буташ в А група?! Naughty

Честит Първи Рожден Ден на Мартин на а.недева, Дани на Поли Жекова и Митко на кундурджиева

Катя що как ще слезе твоя малък мъж бре, я виж как хубаво се ориентира детето, научено е? Пеш за това време щеше да се е пребил качествено.

# 133
  • Vaudreuil Canada
Шемет нощните честитки са мой патент, ти къде се буташ в А група?! Naughty
smile3534 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534 smile3533 smile3534

# 134
  • София
 nbirthdayЧестит 1-ви рожден ден на Мартин на a.nedeva, Дани на poli.jekova и Митко на kundurjieva! newsm59Майче много е красива твойта кукла Heart Eyesи как позира само BlushВчера ходих до Джамбо,много играчки накупих на Алекс направо после в нас не знаеше на къде да погледне LaughingДнес пак ще ходя защото  вчера му се доспа и майка ми го разхождаше отвън докато аз пазарувах и като заспа нито можеше да го места в колата нито да седи отвън че стана студено ooooh!накрая като го гушнах и се събуди ConfusedТа днес като се наспи пак ще ходиме,много му беше интересно -отвсякъде висят играчки чуди се милия на къде да гледа LaughingИмаше много голям избор на играчки,аз първо взех кошница уж нямаше да купувам много неща,после домъкнах и една количка и ела да видиш какво става ooooh!Като невиждала,но някои неща много тънки в сравнение с другите магазини,а за момичета какъв избор имаше CrazyОбаче в магазина егати и жегата,егати и силната музика Crossing ArmsИмаше и много боклучаци,ама като във всеки друг магазин

Общи условия

Активация на акаунт