Отговори
# 150
оня малкък мъж, който сега държи да ме гушка всяка нощ докато не заспи. Оня малък мъж, за който аз съм най-красивата жена в целия свят. Поне засега.

Ох, това ме разплака......трябва се съферясам, нещо много равливо го давам в последните дни.  Crossing Arms
Майче, щерка ти същински модел  Grinning А на Лилетка сина наистина много красив.
Катя, твоя син защо все по голо дупе обикаля?  Laughing

Честит първи рожден ден на Мартин на a.nedeva, Дани на poli.jekova и Митко на kundurjieva!
 newsm59   ura   bigdance2

# 151
  • София

И аз това мислех да я попитам newsm62

# 152
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на a.nedeva, Дани на poli.jekova и Митко на kundurjieva да са здрави и щастливи големите юнаци  nbirthday
Много са сладки всички дечица, пораснали и разхубавили се  Grinning
Бояна до скоро пиеше от шише с биберон с 2 капки и много трудно минахме на 3 капки - то беше едно давене, уливане и естествено аз пак слагах стария биберон. Та скоро не я виждам да пие от чаша с дупки. Опитвам се да я науча да пие от сламка и като й кажа "смучи" тя започва да духа, а като вземе една свирка и й казвам "духай" - тя почва да смуче  Mr. Green Явно трябва наопаки да й ги казвам.
Хубав ден на всички  Hug

# 153

И аз това мислех да я попитам newsm62

За да краде дамските сърца от малък/ с прелести/ Flutter

# 154
По голу дупе защото всичките щуротии ги прави надвечер, тогава е най-активен а надвечер му махам пампата, да ходи малко по голу дупе, на нас дали ще ни е приятно цял ден да сме с памперси?
Та така- Бети мислех си че това с тръшкането е пак период!
Ники -на това му се вика камикадзе!
ina  nk- има нещо вярно, да съблазним някоя госпожица не че съм забързала, за снаха де Joy

# 155
Ех, този Влади! Те с Венета май са се наговорили! И тя така се качва на холната ни масичка, но от леглото ни, че бяха едно до друго. Сега сме ги раздалечили, че сме сложили елхата върху масата и нямаше да оцелее дълго. Освен това съм преградила и с един диван! Лудница!
Венета има чаша на Нук с твърд накрайник. Трябва сериозно да се засмуче, за да пусне течност. Засега тя отказва да я използва и се чудя дали друга да не купим, по-проста. На баткото бях купувала най-обикновени с твърд накрайник с дупки. Много лесно си пиеше от нея. Но и съответно като я обърнеш и си тече като лейка.
Благодаря за подкрепата, момичета! Hug

# 156
 wavey

Ето ни и нас.Хич не ми е празнично,един куп проблеми изведнъж се появиха. Cry Cry Cry

Отивам да видя какво сте писали Whistling

# 157
  • Под Сините камъни
Честито на всички декемврийчета моят юнак вече стана на 1 исках да го прибавя към другите малчугани изпратих снимка но явно съм закъсняла

# 158
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на a.nedeva, Дани на poli.jekova и Митко на kundurjieva!

poli, страхотен разказ!! Да ти е живо и здраво момченцето и цял живот да те радва!!!

На мен също днес ми е безумен ден, но няма да разказвам сега, че да се успокоя малко.

Бети, разбирам те, че няма как да не ги мислиш, аз не бих могла, но гледай поне да е минимално време и всеки ден им тегли по една майна на ум профилактично, ега ти хората Twisted Evil

Алекс на liletka е супер сладур, как само я наобикаля Нийчето Laughing

Алексис сокове не пие, от биберон никога не е пил. Настъргвам му плодовете и така ги лапаме.

peca1218, заникъде не си закъсняла, мила, ще я прибави Ники снимката Hug

# 159
алексатор - чибуратор ,а снимки има ли?

# 160
  • Под Сините камъни
понтес малкият човек танцува страхотно и снимките на поли жекова са супер Hug

# 161
  • Под Сините камъни
още не съм качила снимки има няколко клипа във вибокса

# 162
Честит рожден ден на нашите пораснали малки мъже Мартин, Дани и Митко! Да са живи и здрави и много да радват родителите си!   Tada

iletka какво е станало? Можем ли да помогнем с нещо?
alex_shu, ina_nk Честито ви прохождане. Дано да е безаварийно  Laughing
Madam Mim и Зори е същото изродче. Тази нощ се събуди от страшна хрема с рев. Как го направи като снощи й нямаше нищо не разбрах. Ама ела й сложи нещо в носа. С баща й се борихме с нея в 4 сутринта. Ужас... Tired И сега само да посегна към лицето й...и се започва едно блъскане, ритане, рев до небесата. Ти как се справяш с двечките не ми е ясно. Аз с едно се озорвам  Embarassed
Вержи, как сте с Лорка? Нали всичко е наред?  Praynig
Тини-мини снимките направо ми напълниха душата. Много сте сладки.
шамЕнет майката на кърменето му е само и само кърмене. Колкото повече - толкова повече  Laughing И разбира се гледай малко да си починеш и да си събереш душата. И ти си човек.
mutsanka честити зъбчета!
Betty L. Искрено и с добро чуство ти завиждам на спокойствието. То при мен беше планово секцио защото диването беше седалищно и хич и не рачи да се обърне, та няма много за разказване. Ама като чета как спокойно си приела нещата... аз ако трябваше нормално да раждам не знам какво щеше да ми е поведението  Embarassed  Grinning
moonlady Честит рожден ден на патерица! Ама ей това се казва каръщина вашето  Sad
maiche ама много сте чаровни. снимките са направо невероятни.
Betty L. Да сте живи и здрави с Венета и таткото. Другите...да се оправят. То вярно, че не е приятно човек да се сблъсква с пренебрежение от страна на най-близките си роднини...ама то си е за тях.  Hug
hri2672 аз сокчета не давам. Между 6-тия и 8-мия месец предлагах, но Зори хич не ги одобряваше. Ябълка с морков пак минаваше, ама другите...само хабене на време и усилия. Аз така или иначе винаги съм се съмнявала в полезността на това упражнение, но се поразрових да видя какво правят другите мами по въпроса и след като прочетох някои от статиите в библиотеката за кърмене съвсем ми се изпари желанието на този етап да й предлагам сокове. Всеки ден яде сурови плодове и това ми се струва по-рационално и полезно. Е като започне да ни зяпа в чашите и да мрънка и тя да пие ще цедя сокчета, но за сега май сме далече от този момент.

Стана малко дълъг постинг, ама като последната седмица само попрелитам да прочета... Embarassed

# 163
[color=deepskyblue]Честит 1-ви рожден ден на мъжката компания Мартин на a.nedeva, Дани на poli.jekova и Митко на kundurjieva![/color] bdbaloni happy bd
Вержи и Лорка знам, че са добре, тя или е без нет или не е в къщи, за да не пише.
А гледайки клипчето на Влади в-у масата, все 1 е Коко в-у скрина. Стъпва м-у пръчките на леглото, драпа и се набира и хоп-на скрина. Хили ми се с глас и мисли, че и на мен ми е забавно. Снощи 3 пъти ми показа как става и сега не смея да го оставя за секунда. Да са живи и здрави. Палави са здравите и умни деца. А за майките остава  #Crazy

# 164
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на a.nedeva, Дани на poli.jekova и Митко на kundurjieva!Здрави и усмихнати момченца!

Общи условия

Активация на акаунт