Отговори
# 165
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116578&view=1&photo=201
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116578&view=1&photo=209
Ето моля малко снимки от рождения ни ден. Останалите не са готови.

# 166
Честит 1-ви рожден ден на Мартин на a.nedeva, Дани на poli.jekova и Митко на kundurjieva!
tini-mini задължително изчакай с ваксината - детенцето трябва да е абсолютно здраво!
Аз съм решила тази ваксина за шарките да не я слагам въобще.
Да, знам, че трябва да е здраво. А на теб каква ти е мотивацията, тази нали е от задължителните за детските заведения?  newsm78
vmitkova, много хубаво празненство! Как сте събрали 40 възрастни +15 деца у вас?  Shocked
iv4ok, ауу, че голяма торта! Изядохте ли я? Wink
Вики сокове не пие, относно чашите с накрайник - пробвахме какви ли не, от B-free съм много, много доволна!  Peace

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 20:21 от tini-mini

# 167
  • Варна

Вержи и Лорка знам, че са добре, тя или е без нет или не е в къщи, за да не пише.

колко добре ме познаваш  Mr. Green нямахме нет, сега само ще се запиша , че имам вечеря да готвя   Rolling Eyes добре сме , ще пусна снимки по-късно  Flutter

# 168
tini-mini наистина беше много готино, но в един момент беше невероятна подвижна лудница. Добре, че част от гостите не се засякоха, едни идваха, други си тръгваха, но какафонията беше пълна.  Laughing На съседите сигурно им е идвало да ни линчуват - то тичане, скачане, викане, детски препирни, абе...  Laughing

# 169
Здрасти Вержи,радвам се че намина поне за малко.

# 170
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО, ДАНИ И МАРТИН!!!
 newsm59 Tada Безгрижно детство и много късмет в живота!
Вержи, радваме се много за вас с Лорето.Да и нацелуваш очето сладко. Hug
Всички дечица и майчици от снимки и клипчета са страхотни, но няма и друг начин, тъй като декемврийската дружина е отбрана! smile3521 Two Hearts
Ако се класирам и аз утре ще кача някое фото на моя момък.Ние празнувахме (и май ще го откараме така до края на седмицата)у дома.Беше малка лудница, но затова пък адски се забавлявахме всички.Първият рожден ден на детето наистина оставя незабравим!
Желаем на всички непразнували още чудни партита!

# 171
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО, ДАНИ И МАРТИ
 newsm59
Марти от вчера ми е с хрема милото не се е наспало въобще щото как заспи и му се запушва нослето и неможе да диша а и вечерно време много ми реве май ще да е от кучешкия зъб дето трябва да избие тези дни   Weary
Вержи много се радвам за Лорка Hug
Мадам Мим днес много случайно разбрах че сме раждали и двете при Джонгова даже днес сме се разминали при нея
вмиткова и марти е голямо зверче и се опитва много яко да се налага тръшка се реве ама при мен не минават тези номера Naughty
ето и от нас 2-3 снимки от рожденния ден
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=198322&photo=18
момичета исках да ви питам стерилизирате ли още бибероните и шишетата защото онзи ден свекърва ми ми се накара че не съм  #Crazy а аз спрях още когато марти беше на 6-7месеца

а за сокчетата преди много пиеше обаче като пропи водичка отказа сокчетата но аз и не го насилвам щом не иска

# 172
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНЦИ  Hug
извинявма се, че не честитя на всеки поред, но не успявам да  влизам всеки ден

Всички дечица са страхотни, а като ви чета разказите все едно се връщам 1 година назад, като всеки си разказваше как му е минало раждането, а аз чаках ли чаках  Simple Smile
По принцип изкам пак да е миналата година, много ми е носталгично, ако мога като по приказките да си поръчам връщане в миналото. Това бяха най-хубавите мигове в живота ми.
И толкова се радвам, че тогава се запознахме, да си споделяме тези малки радости и тревоги.
Май се разчуствах повече  Cry , лека нощ

# 173
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ    bouquet
Lia, не чакаше сама душо  Hug. Но си спомням, че доста те тресеше  Mr. Green.
Момичета, днес в Часът на Мама някой беше направил "соленки без сол" Flutter та си мислех да ви питам за някоя идея за нещо дето можем да си направим в къщи и детенце да може да хрупа, но да няма захар, сол и други такива нехубави неща  newsm78

# 174
  • София
Мадам Мим днес много случайно разбрах че сме раждали и двете при Джонгова даже днес сме се разминали при нея

jap4e, и аз раждах при Джонгова Flutter

# 175
  • София
pontes, jap4e - още нещо, което ни свързва - че декемврийчетата са "деца" на д-р Джонгова...
Моята Вики носи нейната буква, защото тя ми помогна, предната година на 23-ти декември правих аборт при нея - в началото на третия месец сърчицето на бебчо просто спря; след 3 месеца пак бях бременна, оказаха се две, тя ме обгрижваше невероятно...и накрая, както ми беше обещала - две износени девойки по 3 кила!
jap4e, ама да не би ти да беше за 8 часа днес? И как разбра - снимките ли видя? Като гледам снимките, май не си била ти... Пиши две думи, че ме загриза любопитство!
И се извинявам на другите мами, че ги занимавам с това!
Лека нощ на всички!!!

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО, ДАНИ И МАРТИ
Честито е на мамите!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз още се ослушвам с организацията за рождения ден на Нора. То има още врем, де, ама ще отлети бързо, така, че вече трябва да решавам коде ще е. В клуб ли, в къщи ли....?
Миналата година на мъжо родителите настояваха да ходи на прасе на 23.12, събота се падаше. Добре, че не отиде, че Нора реши да подрани със седмица и нацели точно 23. Ей добре, че настоях да остане!!! Rolling Eyes Wink

# 177
  • Бургас
Кой за къде е закъснял? newsm78 Няма такова нещо, я проверете на първа страница - всички са на лице  Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 00:29 от Никки

# 178
  • Варна
тъййй  Thinking, вий нямате изчитане бе ooooh!
честито на всички рожденници , които не можахме да поздравим и на тези които ще празнуват днес!
Лора е добре , окото се отвори на половина, утре сме на контролен, да видим какво ще каже дофторицата Thinking Милото ми буболече - от 1 седмица не съм и мила косата заради конците #Crazy дано утре да ги махнат че да си изкъпя детето като хората Praynig
поумняваме с пълна пара - сега с формички и музикални играчки си играем, с вратите на де що се докопаме, с ключове и ключалки, с очилата,обеците,гердана и дещо има накичено по мама, всичко се пренарежда ooooh! дизайнерче ще става и тя като мама и тати  Mr. Green само дано се реализира по-добре от нас Joy
определено ни расте зъб/и защото втора вечер не ме оставя да спя - събужда се с рев през 30-60 мин. или плаче на сън,но аз така или иначе ставам да проверя понеже сме в отделна стая и като станеш 3 пъти после върви спи Tired освен товя отказва да яде твърда храна ПАК, ще полудея вече, но да ми е жива и здрава,пък мен кучета ме яли, ще се оправя Wink
още не ходи сама , но аз не я бързам,че още не съм се нарадвала на цветята си Wink баща ми й подари проходилка, но ходенето без мама е много страшно #Crazy та си играем само с музикалния панел и пълзим и я бутаме из апартамента Rolling Eyes
та така. ето и малко снимки да видите как се възстановяваме  Flutter
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193826&photo=39
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193826&photo=40
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193826&photo=41
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193826&photo=42

# 179
  • София
Първо - Вержи, много се радвам, че Лорка изглежда по-добре! Стискам палци утре докторката да ви каже само хубави неща!!!

И второ -  Честит рожден ден на многото деца, които са се родили на 12-ти декември 2006-та! Много плодородна дата, така да се каже, затова няма да изреждам имената. Ще им пожелая да са здрави, здрави, и пак здрави, пък всичко друго се нарежда! Целувки и да изкарате много весел празник!

bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт