АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 699
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, SPINKI! newsm59 Да си жива и здрава, много обичана майка и жена!  bouquet

Честит Рожден Ден на патерица и на половинката на Miss_74!Да ти е жив и здрав!

Ние в къщи още сме без нет... Confused
Доста неща сте обсъждали, няма да връщам темите.Само искам да кажа нещо - форума е за това, всеки да пише каквото иска, какво му тежи, какво го радва, какво му харесва, какво не.Но напълно подкрепям последния пост на Душето.Нека бъдем по-толерантни, нека бъдем по-добри! Simple Smile Hug

Блу, съболезнования! spoko
А какви красоти твориш...браво! Peace А рецепта за солената торта можеш ли да дадеш? Simple Smile

# 151
ЧРД spinki! 

bouquet   bouquet   bouquet

# 152
  • гр.Добрич
Момичета благодаря на всички за поздравленията. Довечера майка ми ще дойде в нас да се почерпим, че нали вече е самичка и така. Снощи опаковахме всички стоки за Добрички базар и така съм истинала, че днес ми е много лошо.
Ето една почерпка от мен: и да не ви залепне устата от сладкото  Mr. Green

# 153
Момичета, ходихте ли в новия детски магазин "JUMBO". Има много хубави неща и е на доста приемливи цени, по-евтино е от Комсет  Peace.

# 154

SPINKI!
Здрава, щастлива и много обичаща мама и съпруга!

# 155
  • София
Спинки, честит рожден ден! Много здраве, любов и щастливи мигове с твоите мъже!

# 156
Честит Рожден ден, Спинки Hug
Желая ти само радост, здраве и любов!!!
Душе.... Heart Eyes

# 157

Честит рожден ден Спинки!!!Много здраве и любов да има винаги около теб!

Miss_74 Да ти е жив и здрав вчерашният рожденик  bouquet
Блу Много съжелявам за загубата ви Cry Hug

# 158
  • гр.София

Мила spinki,да си жива и здрава,много щастлива!Както ти пожелаха вече-таткото да има сили и време и за семейството,уверявам те,че след второто дете и като се поумори от работа след няколко години още,ще се учудиш,как ще се позадържа вкъщи повече Wink (Това-от личен опит Simple Smile) М/у другото,най-добрата ми приятелка е родена на днешна дата)

Преди малко си помислих,че съм объркала Отчетните и съм нахълтала в чужда тема-за два дни -5 страници ooooh!

Блу,много съжалявам за леля ти.
 Може да е сълзливо отстрани,за хора,живеещи далеч от родата или не видели добро от нея,но аз знам какво е здрава родствена връзка. ( Сестрата на майка ми,например,ни е близка като майка-на мен и сестра ми)

Блу,а няма ли да отвориш ресторант-При Блу?!

Мис74,да ти е жив и здрав мъжът(а)! Виждаш ли,как му уцели подаръка Simple Smile

Моля се Мадона да е добре.
 Има много тежки неща в живота-и в здравословен и в битово-финансов план.Направо не мога да се оплаквам аз точно.
Тия дни се тормозя с Петър и неговите зъби,ама са си бели кахъри.

За Пепър,аз пък разбрах съвсем по трети начин включването й и съм готова да се обзаложа,че съм близо до целта Wink, но Пепър,защо не преброи до 10,преди да пишеш?
 Относно имането и нямането се притеснявам,дали ще мога след време да помагам така на родителите си,както те на мен сега. Сбъркани са нещата в Б-я,щом родителите ни ни осигуряват жилища Thinking

Адрианска,не съм купила подарък.Само писах,че съм го измислила. Искаше ми се да уточним сумата. Може би 10лв са много. Само 3-4 майки  потвърдихме за идеята.

Прегръщам и идеята за събиране на пари  bouquet. Душето точно към темата за това сем-во беше пуснала линк през август.
 Пас съм с организацията,тъй като още чакам Деситка да пусне бележката с дарените вече средства. Надявам се,че всичко е наред,но ви бях обещала яснота и прозрачност,пък не свърших работа докрай.

Извинете за дъ-ългото писание.

А, Валка,голяма работа си ти! Сигурна ли си,че в живота не си някоя Злобара де Мон Grinning  Hug

# 159
  • София
Искам да ви питам за термометрите. Аз имам един електронен и един обикновен живачен, досега нямах проблем с живачния, но Марти вече не стои изобщо и не мога да му премеря тампературата. Виждала съм едни за ухо, но са доста скъпи, някой ползвал ли е, доволен лие?
Ще съм ви благодарна ако споделите.  Hug
Мадона, какво става, мила? Дано всичко да е наред  Praynig

# 160
  • София
Елена, аз ползвам един тип биберон, но не е много точен май. Отчита повишение на Т де. Марти още ли има?  Rolling Eyes

# 161
elen@ ние имаме такъв за ушето, но не знам колко точно мери  Embarassed Няколко пъти се опитахме да го засечем като мерим с него и след това с живачен, но лори също не седи и все не успяваме. Иначе съм страшно доволна - става много бързо, лесно /за 1-2 сек/, а Лори вече самичка си дава ушенцето като ме види с него  Laughing Най-голямото му удобство е, че мога да меря Т през нощта без да я будя  Peace

# 162
  • София
Има, много е топъл и челцето, и ръчичките, но не знам колко му е температурата. Започна и да кашля. Утре сме на преглед, да го преслуша, пък ще видим. Гледам има разни http://izmeri.com/prX_1049.htm http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09006467
не знам дали си струва  newsm78
vst_80, вашият каква марка е?

# 163
Спинки, Честит Рожден Ден!  bouquet Бъди здрава и много щастлива с двете ти момчета!  bouquet

# 164
  • софия
Елена,дано Марти скоро се оправи,а ние сме с този термометър=втория от горе на долу
http://www.microlife-bg.com/articles.php?mid=2&sid=2#

Общи условия

Активация на акаунт