АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 694
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СПИНКИ -ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,  ЛЮБОВ И КЪСМЕТ !

Благодаря ви за пожеланията за мъжа ми   bouquet,много сте мили  Heart Eyes
Бланк,самобръсначката наистина е супер  Laughing,моя мъж още снощи я пробва и каза че била върха  newsm10
Елена аз имам два термометъра електронен и живачен и с двата ми е страшна мъка да измеря температурата,не ми дава  Sad,дано Марти да се оправи по-бързо  Peace
Мадонка,днес трябваше да ходи на лекар,дано да се включи вече и тя и всичко да е наред   Peace
Днес си направихме разходка 3 часа,времето беше много хубаво  Party,но на Даяна и става все по неудобно да спи в количката и майче вече ще трябва да се съобразявам с времето за спане да сме си в къщи  Rolling Eyes
Ставам да правя каша  Joy Joy

# 166
  • София
Здравейте!
Чувствам се виновна донякъде за разправиите които станаха, съжалявам, не ми беше това целта!
Лъчо е болен, от снощи е с над 39, и днес джипито му каза, че е със страшна ангина. Пие вече Панцеф, а иначе купих и Мукоплант и Нурофен за температурата, не че си нямахме 100 други сиропа, тук е като аптека. Много се мъчи миличкия, трудно диша и му е видимо зле. Явно не ни се размина.
Блу направо си вълшебница в кухнята и рибката ти гледах и таралежчето, как ми се прияде ако знаеш! Много вкусно изглежда всичко..
vst_80 исках да те питам, вие от търговска лига ли купувахте и вашия ПЕнтаксим, уговорихме се с джипито да си купим сами ваксината, но тя държи много да и бъдело транспортирано едва ли не от самите тях, за да отговаряла на температурата си, иначе ще я съхранява после при нея, то нашето стана цяла одисея с тия ваксини, пиша ти нали ти ми предложи да ми помогнеш там, та исках да те питам, как и какво става при закупуването.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СПИНКИ! Нека си много обичана и здрава, а живота ти да е низ от хубави моменти, много късмет ти желая!

# 167
Честит рожден ден на сладките ни стрелчета Спинки и Гъбка111. Да са най-щастливите мами на света и скоро Спинки да догони мама Гъбка по челяд.   bouquet

Само за малко влизам, че нет пак нямах известно време. Засега всичко било наред при нас. Бебето е живо и здраво. На мен предписаха един куп  лекарства и да се пазя, да не правя секс и още сто неща. Тъкмо се радвах, че тази бременност е по-прекрасна от предната, ама уви. Камък ми падна от сърцето след срещата и с двамата доктора. По-късно ще се включа с още новини, че Нори се поконтузи и сега има нужда от мен. Целувам ви и благодаря, че ми стискахте палци.

# 168
  • софия
Мадона, Hug Hug Hug!
И Гъбка ли има рожден ден днес?

# 169
  • София
Честито и на Гъбка тогава, да изкара леко детството на малките си сладури, и  да е много силна и неуморна!
А за Мадона само мога да кажа, че много се радвам и искам да напише след няколко месеца какво сладко детенце е родила и как се казва!

# 170
Ей, ама ние да не сме пропуснали мама Гъбка днес? Embarassed Confused

Да е жива и здрава и много да я радват 3-мата мъже вкъщи!

Мадона, добре че се разписа, че те мислехме. Наистина се пази, въпреки че покрай Нори не знам как ще стане! Hug Нацункай малката палавница от нас!

И аз съм ЗА събиране на парички за семейството. Аз вече съм купила подарък, но и на Гого му хареса, така че не пречи да остане за него. Wink Предложих идеята за подаръчета, за да остане накакъв спомен за малчовците, но вие решете как да се процедира: 1. Подарък до 10 лв + пари 2. Подарък до 5 лв + пари или 3. само парички за с-вото.

Аз продължавам с украсяването на къщата след като се наложи извънредно чистене след 3 малки хунчета. Heart Eyes

# 171

Честит рожден ден на Спинки и Гъбка!Пожелавам ви да сте много здрави,да се радвате на много щастие и любов и на хубави дечица! Hug
Честито и на мъжа на Мис 74!Браво за подаръка ,ние сме си на еднократни ножчета  Wink
Мадона много се радвам за добрите новини! Hug
Скоро ембаргото ще падне сигурна съм  Flutter

Валка и аз гледах филмчето ,чела съм и темата ,тези хора са наистина невероятни,и аз купих подарък ,но съм за събиране на средства ,макар че точно сега едва ли ще отделя много,но колкото толкова ,все е нещо.

Много ми се иска да чета по 5 страници за два дни ,но ако може да не са с караници.
Аз чета всяко мнение ,за мен всяка ваша болка и радост ме вълнуват.
Да проблемите са много ,ситуациите сложни и различни ,едва ли някой е намерил решение тук  и едва ли се е надявал на това ,и мен са ме обвинявали тук в мрънкане ,но да ви кажа за мен факта че някой е споделил нещо тук добро или лошо,е показателен че за него това е важно,а щом е така, мога поне да го изслушам.Всеки предпочита да чете весели неща ,затова понякога когато ми е криво ,пропускам постингите на Нана с лоши новини,затова и не чета вестници ,натоварват ме,но когато става дума за лични ваши проблеми винаги ги изживявам като свои.
Затова подкрепям Душето за това че не е нужно да се джавкаме за глупости. Толкова  Peace

А сега един процедурен въпрос:
Понеже не бях на миналата среща да попитам,има ли там забавления подходящи за Ники или да измисля нещо да не идва ?
Дават го студено този уикенд ,колко е голямо помещението вътре ,т.е тъпканица ли ще е или има място?
И последно ,колко момченца ще идват и колко момиченца? Защото аз взех малко унисекс подарък ,но искам да го допълня по някакъв начин и се чудя какъв  newsm78
Как да се ориентираме по лесно имам предвид ,в блок ли е има ли табели ?

Блу ,ама вие срам нямате ,сега ще трябва по сред нощ да готвя  Crossing Arms
(страшна си  Peace)

# 172
Мадона, браво за хубавата новина Peace Дано нямаш повече проблеми. Не искам да те плаша, но моята втора бременност беше доста по-зле от първата /всъщност първата беше почти като по книга/. И от мен прегръдки за Нори Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ГЪБКА111  bouquet ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА И САМО РАДОСТ ДА Й НОСЯТ ЮНАЦИТЕ  bouquet

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ГЪБКА111 ! /огромно извинение, че я пропуснах  Embarassed Embarassed Embarassed/
Бъди здрава, все така силна и положително настроена! И много да те глезят твоите мъже  Whistling

elen@, Mama Igi извинявайте, че ви отговарям чак сега  Embarassed, но цял ден не съм вдигнала глава - затънала съм в работа  Rolling Eyes Дано да не ви е късно.
elen@ ето го термометърчето http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1418 от тук и съм го взимала  Peace Дано бързо свалите Т и Марти да се оправи   Praynig Много  Hug
Mama Igi пиша ти ЛС

Ох, как можах да забравя  ooooh! Мадонка много се радвам, че ти и малкото мишленце сте добре  Peace Силни  Hug от нас.

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 22:28 от vst_80

# 174
  • гр.Добрич
Е, няма да пропуснем Гъбка111. Честит рожден ден!!! Хубава зодия е туй Стрелеца. Mr. Green

Мама Иги, бързо оздравяване на Лъчето.
Няма такава работа с пренасянето на Пентаксим - просто ако си я купиш по-рано се слага в хладилника и малко преди да се бие в крачето се затопля като я стискаш в ръката.

Ние преди 2 седмици счупихме живачния термометър и купихме нов, пак такъв. Изкара ни само 2 пъти и се прекъсна живака. Сега купихме някакъв евтин електронен на Geraterm - пълна измишльотина. Според мен въобще не показва реално и май пак обикновен ще си купим.

Мадонке, хубава новина, пазисе. Аз засега не искам други деца.

Лека нощ на всички.

# 175
  • София
Здравейте момичета, май ще ви втръсна, пиша ви отново, покрай това, че искате да събирате за русенското семейство. Понеже аз съм русенка и ще си ходя за празниците, мога да ви помогна при транспортирането на каквото и да решите да направите за тях, аз пролетта им купих памперси, от това знам че имат непрестанна нужда, и пратих майка и татко да им ги занесат, тогава те ми казаха, че имат вече колички и някакъв ремонт им беше направен на жилището вече. Бяха Молфикс, ама не си спомням какъв размер точно, мисля че големите, но това няма значение сега, каквото решите, мога да съдействам. Прегръщам ви много....Много ме е яд, че няма да ви видя на срещата в неделя.
А за електронните термометри, имам 3 различни и мога да ви кажа съвсем отговорно, че мери вярно само живачния, и вече разчитам само на него, уж най-скъпия ми електронен един ден щеше да ме заблуди, пипам детето топло ми се струва, обаче термометъра показва 37, проверих и с живачния, той си показа, че детето има 38,5. Според мен е важно да ми показва реално, че иначе лошо. Незнам тия които струват към 100-те или малко по-малко дали са по-точни. Днес джипито му премери за 2 секунди с един, който опря на челото му. Не бях виждала такъв.
Мерси Спинки за инфото, може би после е важно за съхранението да не е в нашия хладилник, който се отваря постоянно и така не мога да гарантирам постоянна температура.
Лека и спокойна нощ на всички ви!

# 176
Бързам да хвана последния влак да честитя на gubka111 рожденния ден  bouquet  Здраве на теб и цялото семейство, любов и само положителни емоции в отглеждането на синовете ти!!!

Madonka, следях страницата днес да се включиш с добри новини. Радвам се, че с бебенцето сте ок. Пази се наистина, и дано скоро отшумят тези симптоми.
Мога да се "пофаля" с дооооста опит с кървенето в ранна бременност, ама искам това да остане зад гърба ми през следващата.При мен май са хормони, та мисля докато съм по-близо до Плевен да се изследвам. И като патила, непожелавам на никой този стрес. Причините могат да са няколко, а понякога се случва и без причина.

Ох, отплеснах се, простете

Няма да сме в София за партито, във Варна ще има ли?

Поздрави на всички мами и децата им

# 177
  • В ЛЮтеницата
Честит рожден ден Spinki! newsm51
Бъди здрава, щастлива, обичана и все така ненатрапчиво благородна!

Честит рожден ден gubka111  newsm51 newsm51! За теб двойна доза цветя, защото си смела и силна двойна мама! Бъди здрава и бъди щастлива с твоите мъже!

Мадонка, падна ми камък от сърцето! Много се радвам  Hug!

N.B!Следващият ми пост ще е за хора, които си нямат друга работа и не е препоръчително да се чете от хора с изключително положителни качества. Всеки коментар по него ще носи черни точки  Twisted Evil

# 178
Привет от мен,
и аз се присъединявам към двойния букет на Пепърчо за нашата мила Гъбка, която наскоро се сдоби с второ голямо момченце, и днес празнува рожден ден! Спинки няма да се сърди за двойното внимание  Wink
Мадонке, радвам се, мила, че нещата са наред и се е успокоило положението. То че си буйна кръв, вече е ясно, щом второ е на път, ама наистина послушай лекарите и удържи малко фронта с мъжа ти за въздържанието Laughing Laughing Laughing Шегата настрана, дано наистина не е нищо сериозно и най-вече да не се повтаря!!!
Мамо Иги, ние имаме електронен термометър БРАУН, естествено подарък, много са скъпи и никога не бих си го купила сама. Много съм доволна, защото по всяко време мога да меря Т. Електронните отчитат за Т по-високи параметри, по принцип около 38 в ушето се счита за Т, а от 39 за висока Т.
Ние снощи празнувахме рождения ден на свекър ми в тясна семейна среда и след като подарихме подаръците, те заявиха, че пак могат да дойдат от януари до края на февруари у нас, защото свекър ми е доцент/преподавател в университет и има ваканции. Аз обаче им скърших набързо хатъра, че може само за една седмица, защото от 1ви февруари малкият тръгва на яслата и не искам хора у дома. И днес те ми се сърдят, като малки деца, на които им е отказан шоколад. Просто се чудя понякога, как възрастните сами си усложняват взаимоотношенията, в света на децата няма такива шикалкавки и увъртания. Но след социализацията, която им прилагаме, загубват тази очарователна прямота и искреност, за съжаление...
Лека и спокойна вечер на всички!

# 179
  • В ЛЮтеницата
     Защо, бре Нана, да не те наричам както пожелая? Ти като нарече в клюкарника Николай Василев "Хари Потър" в деня на голямото му щастие - новородено бебе  - поиска ли му разрешение? Или си имаш много различни ножици, според случая?
     Защо считаш, че отношението към теб трябва да бъде само и единствено "успокоително". Ти каза ли си своето категорично и принципно мнение по проблемите на забременели мами и мами с проблеми в семейството. И твоето отношение към тях успокоително ли беше или беше "твоето си мнение"??? Щом си готова да говориш "принципно"и да се представяш в определена светлина - бъди готова да чуеш и в каква светлина те виждат. Сигурно не всички. Може би дори съм само аз.  Апартаментите били по 70 000 евро - така е, ама нали те оплакахме преди няколко месеца, а после се радвахме, че ще се смените с вашите. Някак си между другото сега подмяташ как вашите са купили апартамента на брат ти, а ти сам-сама твоя. Е, обещали са ти и на теб да се смените, ама чаааак след 4-5 години. Това ли е проблема всъщност? Пак преди няколко месеца беше тръгнала да залагаш пръстена си, за да купиш на Калоян лекарства за, ако не се лъжа - 10-ина лева. Ами и по 10 000 евро да бяха апартаментите - само с искане не става - пак пари трябват, а и кое е по-важно - да заделиш пари за здравето на детето си или да си имаш хол и спалня?
     В ранната си младост се стремях хората, с които общувам да са поне с едно нещо по-можещи или по-знаещи от мен, за да са ми интересни, а и да мога непрекъснато да уча по нещо. Сега продължавам да ценя такова общуване, но единственото, което търся е контакт с щастливи хора. И казвайки щастливи - имам предвид хора, които умеят да се зарадват на малките и дребни неща, не говоря за абсолютното щастие (има ли такова всъщност  newsm78). Съжалявам, но не си ми от интересните хора. Опитах се по своя начин да те накарам да се почувстваш поне от щастливите, но ти не искаш. Ами ОК! Затворих страницата.

П.С. Блан, опитах да броя, но едно десет не стигна. Пробвах още едно - пак не стана. Иначе права си - безмислено е....

Общи условия

Активация на акаунт