Анкета
КоЛеДнО пАрТи (София)- Барбарони 3 - 16-ти декември от 11ч. до 13ч.| до вчера: 9 мами ще дойдат и 6 - ще се опитат САМО, АКО НЕ СИ ГЛАСУВАЛ в предишните анкети, СЕГА го направи:
.
, а моята кума са й казали, че днеска ще е изписват, но тя поискала още няколко дни да е наблюдават, че яко се е притеснила. 

ама аз не ставам за тази работа, както пееше мариусчо, "не, не, не мога такива неща да правя".. мен си ми е кеф да спретвам за вкъщи или за приятелчета такива вкуснотии, няма да имам нерви да правя едно и също по сто пъти
Мадона да, засега се справяме идеално с излапването
няма как да се сбърка, стига да уцелиш уличката
ама може ли така да се покриваш

но пък няма да забравя, да спомена, че малко по-късно може да разгледате снимки на няколко хунчета

Ужасно съм щастлива, че всичко е наред! Желая ти всичко да е наред до края и да нямаш никакви проблеми с тая бременност....и аз иначе знам какво е - нали лежах до 4-5-ти месец, но ей я на момата луда като за 5-тима 

/

. 

.
с едно голямо Добро утро! Днес има мъгла и май се очертава влажен, дъждовен и скапан ден. Въпреки това обаче ми е някак спокойно, с приповдигнато настроение....Препоръчани теми