АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 697
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
По въпроса с жилищата няма да взема отношение точно днес, поради това, че осъзнах, че лично за мен е по-важно да има детенце без стая, отколкото стая без детенце. Лична гледна точка след преживяното днес.
За румънците – напаст и във Варна, като влязат в Метро и свалят по цели редове със стока. А как шофират не е истина, много по-опасно от нашенци.
Мимс, как е кумата ти?
Душе, голям патиланчо този Начи, да ви е жив и здрав.
Мамо Иги, прекрасен подарък за рождения ти ден, голяма наслада за очото ми да гледам тези снимки, но не ми се отварят след зоопарка надолу? Пожелавам оздравяване на мъничкото ти детенце.
Блу, съболезнования мила за леля ти, бъди силна. Чудесни творения и точа лиги и ако ми беше по-близко отдавна да съм се паркирала у вас без покана. Успявате ли всичко да излапате?
Елена, оздравявайте и вие, много е пораснал Марти, чак не го познах на снимките. От термометри съм доволна само от живачния, меря под мишница, докато я кърмя. От седмица все варира от 37,6 до 37,1. Явно нещо я мъчи, вероятно зъби.
Пепър, давай по-често да те вадим от летаргия, затъжвам се иначе. Липсват ми постингите ти.
Марулка, напълно съм съгласна със скъпотията във Варна. Много тъжно за наводнението.
Нямам думи за филмчето на Валката. Невероятни хора са Росен и Севда. Шапка им свалям.
Мис, неудобното е, че мъниците спят все в най-топлата част на деня и ако се съобразяваме със следобедния сън ще изтърват разходката. И Нори спи много малко в количка.
Дани и Гъбка е рожденничка, ама май се е покрила в календара.
Спинки, съгласна съм тогава, нека пожеланието ми се сбъдне тогава, когато си решите.
Бебонка, не трябваше ли вече да си във Варна. Парти ще има – мисля в клюкарника има тема за варненки и момичетата нещо коментираха. Аз ще се въздържа, че не ми е празнично никак и нещо не ми се празнува. Много проблеми напоследък от различни естества. Звънкай като се появиш у варненско.

# 181
Мадонке, аз пък освен на постингите на Пепърчо се радвам винаги и на твойте Hug
Радвам се, че си добре, мила!

# 182
Душе, за съжаление загубих нещо дар словото си, но ще изгрее отново слънце и на моята улица.  Hug
Ех, Валка, злато мое, колко прозорлива беше – баш позна, че тъкмя втора мома за малък Дани на Гъбка. И Марулка позна. Предпочетох днес да ме гледат поне двама доктора, че да ми е спокойно и двамата потвърдиха, че ще е момиченце. Кървенето е било предизвикано според единия от контракции, а според другия имам хематом, който се очаква да не прави повече проблеми, приемайки лекарствата, които изписа. След всичкото чакане пред кабинети, надеждата, че ще имам живо детенце все повече се изпаряваше. Помолих да ми покажат отново сърчицето, че да видя как бие, а доктора вика - "Е, как не виждаш, то човечето цялото мърда, ти нищо не вижаш!". Всичко ми беше размазано, а аз лист трепетлика. Важното е, че засега всичко е наред. 

# 183
  • В ЛЮтеницата
МамаИги, не се чувствай виновна за нищо... Всъщност проблемът на Мадонката беше истински и реален и ме държеше в напрежение и избухнах без да има полза. И естествено чак след като я видях успокоена си позволих да се "довърша" макар и да не прилича много на виртуално самоубийство. Радвам се, че и вашето семейство е сключило примирие и съм сигурна, че жертвите си заслужават  Peace.
Душе, Начето наистина поотслабнал ми се вижда, но мноооого е пораснал и много сериозен вид дава!

Мадона, като те чета - толкова съпреживявам, че все едно че в моя корем пърха пеперудката - ще вземеш да ме накараш пак да забременея да стари години.

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 01:19 от Pepper

# 184
  • Някъде там...
Мадона, като те чета - толкова съпреживявам, че все едно че в моя корем пърха пеперудката - ще вземеш да ме накараш пак да забременея да стари години.
Чак и на мен ми се прииска Mr. Green

Мадонка радвам се, че всичко е наред с тебе Hug, а моята кума са й казали, че днеска ще е изписват, но тя поискала още няколко дни да е наблюдават, че яко се е притеснила. 

Иначе още не  е избил на Вики тоя гаден кучешки зъб, голям зор със заспиване, после по някое време пищи, реве , пак заспива при мен, и то разположил се на цялото легло, а аз на една педя разстояние съм се свила. И днеска направо всичко ме боли.

Честити рожденни дни на Гъбката, Спинки и на мъжа ма Мисс74!!!
Бъдете живи и здрави, много успехи и щастие във всичко!

Pepper   bouquet
Айде лека нощ!

# 185
  • софия
ГЪБКА,ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ!

# 186
  • София
Pepper много се радвам, че не съм от интересните ти хора. И ти не си от моите.
Нямам никакво намерение да водя повече полемика с теб на каквато и да е тема. Постовете ти биха били приети, ако тонът ти не беше толкова злобен. И не, не искам всички да ме успокояват. Явно грешката ми е била, че прекалено споделям тук неща извън темата Калоян яде, Калоян спа, Калоян ака.

Мадонка лека бременност и здраво човече на финала!  bouquet

# 187
  • у дома
Мадона дано всичко от тук нататък да е наред и да нямаш причини за притеснения  Hug   bouquet
чак пък и ресторанти да отварям  Mr. Green но пък, ако все пак такова местенце се появи, определено ще използвам предложението на blanc за име  Mr. Green  Hug ама аз не ставам за тази работа, както пееше мариусчо, "не, не, не мога такива неща да правя".. мен си ми е кеф да спретвам за вкъщи или за приятелчета такива вкуснотии, няма да имам нерви да правя едно и също по сто пъти  Crazy Мадона да, засега се справяме идеално с излапването  Joy Laughing
MamaMargo, до колкото помня клуба е нещо като голяяяяяяяяям трафопост, жълт и си пише барбарони  Peace няма как да се сбърка, стига да уцелиш уличката  Mr. Green
gybka111  newsm51 ама може ли така да се покриваш  Twisted Evil много, много, да те слушат мъжете вкъщи  Hug   bouquet
забравих какво друго щях да пиша  newsm78 но пък няма да забравя, да спомена, че малко по-късно може да разгледате снимки на няколко хунчета  Mr. Green

оппа - аз отдавна съм приелата присърце идеята за подаръчета, нищо че си трая, остава и да я осъществя  Laughing както и пак да съберем парички, макар и да са капка в морето  Hug

# 188
Честит Рожден Ден на патерица на една достойна маминка gubka111   bouquet
Бъди много здрава, много щастлива и обичана от твоите прекрасни мъже и ти желая винаги да се гордеят с теб, защото ти заслужаваш!!!

Ей Мадонка, злато мое, отмъкна пак красавеца, еййй  Crazy Ужасно съм щастлива, че всичко е наред! Желая ти всичко да е наред до края и да нямаш никакви проблеми с тая бременност....и аз иначе знам какво е - нали лежах до 4-5-ти месец, но ей я на момата луда като за 5-тима  Mr. Green Секс през 9-те месеца нито веднъж не сме и правили, ама ела сега ни виж  Mr. Green Тъй че само си почивай сега и всичко ще е наред!  Hug

Мамо Иги идеята ти транспортирането е чудесна, тъкмо ще се видим и ние ще се прибавим нещата за тях и всичко ще занесем на веднъж  Hug

dusheto
, напълно те разбирам  Hug

Бланк, ша ма извиниш за незнанието ама аз мило идея си нямам коя е Злобара де Мон  Embarassed А трЕбя да зная, че да не ми отнемеш титлата  ooooh!  Mr. Green

Pepper, имаш време злато още една пеперудка да ти запърха в корема...гледай к'во става по света и у нас  Hug

Нанче, не се юркай бе слънце, много навътре вземаш думите на  Pepper, а тя наистина не е искала да те засегне, просто в нета четеш един текст и зависи ти самия с каква интонация (не знам дали така се казва  Mr. Green) ще си го възпроизведеш, но дали човека от среща като я е писал в мислите му е звучала по същият начин?....Ей в това е разликата  Hug

Айде успокойте се и се обичайте, че ще  взема да ви изплющя накрая tooth
/Бланк, това ли имаше предвид под Злобара де Мон  Laughing...определено ми пасва, да взема да си сменя ника ли smile3534/

Айде стига целувам ви  newsm51

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 09:38 от val_stef

# 189
  • софия
Исках да питам със сигурност ли,ще се събират пари,за сем.от Русе?

# 190
  • гр.София
Гъбка, ЧРД на патерица.Много любов и здраве в семейството ти и лични успехи за теб!

Малко организационни въпроси.
 Ще взема да ушия една червена торба-чувал.В нея да напъхаме подаръците,всеки добре опакован.Ще им залепим номерца и ще направим томбола. Дайте,който какъвто иска подарък да купи-те ще са анонимни и няма да знаем кой какво е купил. Кеф ви за 2лв,кеф ви за 10.Е,над това много да не се изхвърляме. Въобще няма да ми е кофти,ако ни се падне обикновена камбанка за левче (ако има такава Mr. Green) Важното е София да получи шарено пакетче  и да загуби време да го разкъса,ако е любопитна Simple Smile

Ако кажете,ще донеса пак и една кутия за пари. Там вече всичко ще е по желание.

Валка,не карай човека (Росен) да пише тук.Според мен ще му е неудобно.

Марго,не виждам Ники с какво ще ни пречи. Има място предостатъчно.
 А някой мъж-ж няма ли да се прежали? Миналият път много го бистрихме таткото на Начко Simple Smile.

Мадона, дано сега си по-спокойна. А че си помъдряла за няколко дни-е факт. Много се радвам за момата.

# 191
Исках да питам със сигурност ли,ще се събират пари,за сем.от Русе?

Знаете ли мисля си като идея ако някой няма възможност за парички може да даде каквото си прецени - примерно каша, пюре, каквото има в наличност от детенце в повече.....те са толкова добрички, че ще се зарадват и оценят всичко - убедена съм  Peace

Ок, няма да го караме със систъра да пише тук, за да им е изненада и да им направим Коледа по красива - благодарение на вас   bouquet

П.П. И толкова искрено ви завиждам за събирането, така ми се ще и Али някога да мога да я доведа да си види приятелчетата...ама някой ден....знае ли човек Wink

# 192
  • у дома
А някой мъж-ж няма ли да се прежали? Миналият път много го бистрихме таткото на Начко Simple Smile.

знам един със сигурност  Mr. Green

# 193
  • софия
Ще мина през Барбарони да даде и Найа парички  Peace!

# 194
Честити рожденни дни на патерички на Гъбка и Спинки!!!
Слагам кафенцето сега
с едно голямо Добро утро! Днес има мъгла и май се очертава влажен, дъждовен и скапан ден. Въпреки това обаче ми е някак спокойно, с приповдигнато настроение....
Нали съм отпускарка...цял ден ще съм със сладкиша. В 8:30 ококри очета и толкова му беше и на моето спане.

Общи условия

Активация на акаунт