АВГУСТовскИте СлъНца сГрявАт мАйчиНи сърЦа!

• 10 691
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.София
 Валка,-  Злобара,същата Крюела де Вил-от "101 далматинци"
 Много ти се радвам,та се чудя виртуалният ти образ дали отговаря на реалния. Или, както коментирахме, си една люта бъдеща свекърва (засега тъща). Няма да си сменяш ника Naughty, една люта чушка ни стига. Виж аз как съм се замаскирала зад blanc- сиреч,бяла,чиста,добра и непорочна Mr. Green

Ей,супер за кафето,Карим Hug

# 196
Ей, чак сега успях да седна с кафенце пред комп-а, а страницата се е заредила от незнам колко си време.

Мадонка, честита втора принцеса! Дано вече да нямаш проблеми с бременността! Praynig

MamaMargo, място има достатъчно, но незнам дали на Ники ще му е интересно с един куп бебета и надвикващи се мами. Mr. Green В детския кът има само няколко басейна с топки, тоест нищо подходящо за възрастта му.  Освен и нашата девица blanc да доведе Пепи и да направят една игра с Ю-Ги-О. Grinning

Аз пък ще взема племенницата ми, която е на 4, защото това е малка гаранция, че Георги няма да върви след мен и да реве. #Crazy

blanc, val_stef , идеята за подаръците е супер!

Днес много ви обичам всичките...явно вече ме обхваща Коледният дух! Mr. Green

# 197
  • София
Мадона, много се радвам, че всичко е наред. Дано до края да нямаш повече проблеми и през юни да се радваш на още една малка принцеса.  Heart Eyes

# 198
Малко организационни въпроси.
 Ще взема да ушия една червена торба-чувал.В нея да напъхаме подаръците,всеки добре опакован.Ще им залепим номерца и ще направим томбола. Дайте,който какъвто иска подарък да купи-те ще са анонимни и няма да знаем кой какво е купил. Кеф ви за 2лв,кеф ви за 10.Е,над това много да не се изхвърляме. Въобще няма да ми е кофти,ако ни се падне обикновена камбанка за левче (ако има такава Mr. Green) Важното е София да получи шарено пакетче  и да загуби време да го разкъса,ако е любопитна Simple Smile

Ако кажете,ще донеса пак и една кутия за пари. Там вече всичко ще е по желание.
Съгласна съм и с двете  Peace.
Мадона, много се радвам, че всичко с теб и бебчето е наред. пожелавам ти безпроблемна бременност до края  Hug.
Мама Марго, вие с кола ли ще дойдете? Ако искаш ми пиши ЛС, ще ти обясня как по-лесно да го намерите  Peace. Аз пък мисля, че на Ники няма да му е скучно, защото племенника на мъжа ми, който е на 12г., като отиде в Барбарони и се побърква, като се запуска по пързалката. Има и къде да се катери  Peace.
Pepper, поздравления, с последния ти пост, на мене лично съвсем ми стана ясно за какво става въпрос и съм съгласна с теб   bouquet!

Честит РД на Гъбка и от мен на патерици! Пожелавам й много семейно щастие и здраве!   bouquet   bouquet   bouquet

# 199
 Хей,момичета,хайде  всички заедно да ни обхване Коледното настроение и да забравим за дрязгите тук.Нека не се разделяме на отбори,които подкрепят Пепър или Нана.А на тях двете  ще кажа,че на нас останалите ни е трудно да пишем след някой от последните им постове и да се правим,че не са ни повлияли по някакъв начин.
 Всеки е свободен да пише каквото си иска и разбирам Нана,защото от собствен опит знам,че някак си много по-лесно е да си напишеш какво ти тежи -тук в нета,сред почти анонимни приятелки.Дори понякога съжалявам,че все пак се познавам с повечето от вас,защото вече не съм анонимната mmilena на бебе Марти.И аз съм  писала лични неща и тук съм намирала подкрепа.Със сигурност не съм симпатична на абсолютно  всички от вас,но много би ме заболяло,ако някой ми го напише черно на бяло.
 Пепър, и аз пролетта се бях издразнила от едни майчета,на които се извинявам, за темата "чужбина",но повярвай ми много е неколегиално и грозно  да си казваме,че не сме си интересни и др. такива. Просто ,всички сме различни и трябва все пак да проявяваме търпимост и толерантност една към друга.

Честит Рожден ден на патерица на най-младата ни майка Гъбка 1111 и на Спинки ! На патерица. Бъдете мноого щастливи и влюбени във всичко .(не във всеки Mr. Greenbouquet  bouquet  bouquet

Мадонка,радвам се ,че малката госпожичка в теб е добре. Hug

И аз съм съгласна с предложението на Блан за подаръчетата. Peace

Пожелавам ви приятен и усмихнат ден на всички.

# 200
  • гр.София
 Не-е.Не бих пуснала Пепи при много малки деца при играчките.Вярно,че е голям и грижовен към сестра си.Но от опит знам,че съберат ли се няколко аверчета-стават неуправляеми.Ще отнесат някое малко дете без да искат. Моят ще пощръклее със сигурност.
 Марго,купуваш му книжка на Ники,черпим го с торта ,използваме го като Дядо Коледа  Simple Smile-и хоп,двата чАса минали.

,но много би ме заболяло,ако някой ми го напише черно на бяло.

И аз така,Милена !

# 201
Пожелавам на вчерашните ни рожденички-Спинки и Гъбка,семейно щастие,здраве на дечицата и съпружеска помощ  bouquet!
Блу,впечатляваща си винаги!Браво за нестихващия ентусиазъм!
Мадона,честита ти бъдеща втора мома!Дано се чувстваш в оставащите месеци по-добре  bouquet!
 На Снежина още й хъркат гърдите и правя неуспешни опити да й слагам синапени лапи на гърба,засега без резултат.
Аз лично трудно ще забравя всичко,което прочетох/и преживях/преди две сутрини/неделя вечерта не ви четох заради детето/.Само ще кажа,че от прочетеното се определям към категорията на епизодичните и сълзливите майки и жени сред вас,които не подбират постове за четене,а се радват и страдат за другите.Разбрах Пепър от първия й пост,поплаках си на написаното от Марулка и Душето.
Ние всички сме толкова различни,нормално е да сме и на различни мнения често,но не вярвам,че ни се иска да бъдем по-резки и остри помежду си,когато споделяме ежедневието си./Милена,извинявай,и аз писах''различни'',преди да прочета написаното от теб/.

# 202
  • софия
Мацки,поздрав с едно мое любимо парче:
http://www.youtube.com/watch?v=YVIiLrpVWl0

# 203
  • софия
знаете ли взех и аз да се дразня вече  Twisted Evil!след,като всеки може да пише каквото си иска,за което аз съм съгласна  Peace,защо тогава някой от вас скочиха,когато Пепър изказа Инейната гледна точка?То е ясно,че не всички мислим по един и същи начин,за което аз лично се радвам МНОГО!

# 204
  • варненка от София
Мадонкааааааааа, много се радвам за теб! Ужасно съм щастлива, може би защото и аз си мечтая за второ момиченце, дори и име има избрано, ще го кръстим живот и здраве на майка ми, чувствам, че й го дължа. Ако даде господ силно се надявам един ден да си имам още една малка бърборана.

Иначе Шушето е на приливи и отливи, ту е ужасно кисела, ту весела и щура до полуда. Вече като я питаш как се казва и казва Тети, демек Стефи.

Като латерна е, нарежда ги едно след друго и е много забавна.

Мегешик, дано Снежина се оправи, че няма по-мъчно нещо от болното дете.

Относно поста на Пепър, аз още първия пък казах, че заставам зад нейното мнение и изказване, сега го повтарям. Човек трябва да е щастлив и да се радва на това, което има.
Относно Нана, не одобрявам резкия й тон покрай проблемите на мама Иги, покрай вторите бременности, контрацепцията и т.н, честото размятане на пищови в постовете й, но това е нейно мнение, както и Пепър има право на свое мнение, както и аз и всички останали.

Предполагам единомислието ни с Пепър се дължи на огнената ни зодия, лъвове сме и това си е. Още една лъвица има тук лилава, но не се обажда, а и не я виждам по разходки. Хайде време не остана, връщам се във Варна скоро.

Както се казва останете си със здраве, аз отивам да играя игрички в Призето.

# 205
mmilena, не виждам за какво се извиняваш - както вече писах, според мен хубавото тук е възможността да чуеш по-различни мнения, а всеки има правото да ги приеме или не, както и да вземе позиция по даден проблем, и аз не смятам, че това е липса на толерантност или съпричастност. Тук всички станахме малко или повече близки, а понякога наистина имаш нужда да споделиш проблема си с човек, с когото не си толкова емоционално обвързан, т.е приятел или роднини и който може да ти покаже нещата от друг ъгъл.

Напълно подкрепям постинга на dani777k (мерси за парчето! Hug)! Peace

# 206
  • у дома
Ще мина през Барбарони да даде и Найа парички  Peace!

аз пък ей туй не разбрах   Mr. Green мацка, ако не събирахме парички нямаше ли да додете  Crossing Arms

я, има нови снимки  Heart Eyes

# 207
  • София
Марулка, ако четеш всички постинги щеше да забележиш, че Мама Иги бе написала, че точно аз - макар и според теб рязко - съм казала точно това, което ТЯ чувства. Така че едва ли съм я засегнала, напротив.

# 208
  • софия
Ще мина през Барбарони да даде и Найа парички  Peace!

аз пък ей туй не разбрах   Mr. Green мацка, ако не събирахме парички нямаше ли да додете  Crossing Arms

я, има нови снимки  Heart Eyes
ами,сигурно нямаше.първо- това е последната събота и неделя на свекито тук за мое щастие и сигурно ще е организирано нещо -семейно,второ-част от мацките с които ми е приятно да разговарям няма да бъдат -я не са в бг,я не живеят в сф.,я са на работа,я ги мързи да си довлекат г...те до тук,е няколко броя от любимките ще са там сигурно,нооооооо....,абе и аз не знам,но ще мина 100% да дам парички  Peace!

# 209
Сега ще ви разкажа един много куриозен случай от вчера.  Laughing
Значи звъни ми служебния телефон и от другата страна чувам:
- Ало, ЕмТел ли е?
При което аз казвам, че имат грешка и затварям телефона. И след това се сещам, че този глас ми адски познат и това е една наша бивша служителка, на която трябваше да подготвя едни документи. И пак започва да ми звъни телефона. Вдигам аз и тя пак:
- Ало, ЕмТел търся.
И аз бясна в първия момент започвам да и викам:
- Абе Надежда какъв ЕмТел търсиш, бележката ти е готова. И ми научи името. Как се казвам аз?
И тя ми отговаря съвсем сериозно:
- Ами аз знам, че се казваш ЕмТел. Ще мина когато ми е удобно.
Голям смях се смяхме после, а една от колежките ми даже ме кръсти "Агент 088".
 Joy  Joy  Joy

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 13:20 от Dreams

Общи условия

Активация на акаунт