Коледа - очакваме я всички, греят СЕПТЕМВРИйските очички!

• 21 146
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!Нека божият син бди над сладките ни дечица и закриля семействата ни!
Желая ви много здраве, късмет и благополучие!

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 00:46 от steli-ssd

# 106
  Честита Коледа и от мен , момичета! Желая на вас и на семействата Ви най-вече здраве, вяра и благополучие! Нека щастливия детски смях съпровожда дните ви и щастието да е винаги с вас!
  А на малките ни милички джудженца им пожелевам освен всичкото здраве на света да бъдат най- щастливите деца и да имат най- прекрасното детсво пълно с безброй игри верни приятели и влюбени родители, естествено и ако Бог даде и още братчета и сестричета!
 Хриси, мило дете на теб също ти желая много здраве и да носиш гордо името си , винаги с вдигната грава!

# 107
Здравейте мили мами и малки съкровища!
Искам да ви кажа, че не сме ви забравили,но сме в преходен период и нямаме много време
НО
не може да ви забравим и затова
ВИ ПОЖЕЛАВАМЕ
много топли и уютни празници с любимите ви хора,
звезди в очите и хармония с всичко красиво наоколо!
Нека малките ви септемврийчета ви носят всичко онова,
от което има нужда една мама Wink и дори повече Simple Smile
и дори белите да са в големи количества
нека винаги да са усмихнати и смеещи се бели   bouquet
Много ви обичаме и чакаме нашия малък купон с нетърпение!

# 108
# 109
Честита Коледа мили приятелки.
Нека и тази Коледа се случват само чудеса около вас,и ви донесе много здраве,късмети и любов на вас и семействата ви.
С Неси ви целуваме всичките!

# 110
Добър вечер, сладурки! Grinning
Ето как моето домочадие меси питката за Бъдни вечер  Laughing

И снимка от празничната нощ:

# 111
Добро утро, мили момичета!

Ето първо кафенце за събуждане

Сега искам да честитя Коледа на всички, с пожелания за много здраве, семейно щастие и много любов

Ние за жалост изкарахме Бъдни вечер и Коледа в болница с Алекс, ако си спомняте, бях ви писала, че е с разстройство и температура. Вечерта на 22-ри вдигна висока температура и аз по спешност излетях с малкия към болницата и ни приеха. Но за сметка на това, нашия татко се опита максимално да направи празника весел за нас - донесе ни гирлянди, лампички, елхичка, вечеря с винце  Mr. Green . И така. На Коледа ни донесе и подаръците.
Вчера ни изписаха в сравнително добро състояние, дай Боже и да не се променя повече, че ....
По-късно ще ви пусна снимчици.

А при вас как мина празника?

# 112
Здравейте сладурани  Hug
Честита Коледа на патерички  Embarassed
Ние изкарахме страхотно. Точно навреме завършихме пристройката в двора с камината . Отптазнувахме там бъдни вечер и коледа и 3 дни все там си киснехме. Чудесно изкарахме. На бъдни вечер откарах до 3 сутринта , а слънцето си легна в 5.30 . Малките съкровища се държаха страхотно , снимах ги с камерата и Норико беше щастлива (ако знаете само колко е порстнала за месец  #Crazy , видяхме една друга акита ино , родена 12 дни след нашето  и беше наполовина  Joy , а Норико е толкова сладка и невероятно умна ) .
Сега чакам Тедката да стане , понеже снощи си легна към 22ч.
Приятен ден на всички желая .Целувки   bouquet

# 113
Здравейте момичета!!!  Hug

ЧЕСТИТ СТЕФАНОВ ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! Да са живи и здрави!!!  newsm51

Момичета да ви се оплача - големият ми синковец е с пневмония  Cry. Сложиха му абокат. Няма да сме в болницата, щото имаме комшийка - мед. сестра в детско отделение и тя ще му бие инджекцийте.
Дайте съвети и за някакво домашно лечение. Аз му давам мед със сода преди да си легне и му правя чай.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

# 114
ЧЕСТИТА КОЛЕДА и от мен!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТЕФАНИЯ на Бебе Дунди и на всички останали именници!
Болните да оздравяват!

# 115
Ей, Ramzy, добре че ме подсети, моят мъж днес има имен ден и искам макар и виртуално да ви почерпя:

Да ви е сладко и внимавайте да не преядете и да не се напиете, че кой ще гледа децата после  Joy

И честит имен ден на всички от мен!!!

Ramzy, не мога да ти помогна със съвет, но ви желая бързо оздравяване!

# 116
Честит имен ден на всички именници днес! Честит празник на Стефания на bebe_dundi!
Мамичка Яничка, да ти е жив и здрав съпругът! Все така да ви глези и обича! Много здраве и на Алекс, дано бързичко се възстанови детенце! Praynig Какъв ужас сте изживели! Силни прегръдки от мен и весел празник днес! Hug
Ramzy, много съжалявам, че и твоето момче е болно. Стискам палци да пребори по-бързо болестта. Praynig
mamaKapi, радвам се, че при теб нещата поемат един по-спокоен ритъм и така хубаво сте си изкарали празниците. Grinning
yoana77, много красиви джудженца си имаш у дома! Grinning И двамата приличат изцяло на теб, особено Ради! Одрал ти е кожата! Grinning
Момичета, всички снимки с малките ви сладури са разкошни! Какви красиви рамки сте спретнали! Браво!

# 117
Ето ни и нас!
Честито Рождество Христово с малко закъснение!

Пожелавам на всички здраве, много топлина в сърцата и усмивки на лицата!
Честит имен ден на Стефи на Бебе Дунди и на съпругът на Мамичка Яничка! smile3525
Ние остъствахме 4-5 дена, но си прекарахме страхотно празничните дни. На Бъдни вечер, по традиция бяхме в баба ми, където хапваме на земята, но вече фамилията ни се увеличава и ни става все по-тясно. А на Коледа в майка ми, където останахме толкова дена. В понеделник се завърна и баща ми от Италия и ни беше съвсем празнично и приповдигнато. Имаше толкова подаръци под елхата, най-големият беше за мен- цифров фотоапарат от сестра ми, че досега все ползвах нейния Laughing, за децата имаше предимно играчки. При Ивето дядо Коледа дойде още на 21 дек, сега в неделя ще сме на детско парти в Барбарони и ще дойде за трети път!
Тя е ваканция, ще я пусна на градина чак на 7 януари, ако са здравички,  нещо подкашлят.
А днес сме на друг специален празник- 80 годишен юбилей на дядо ми. Чакам с нетърпение вечерта, подаръците са опаковани, празненството е в хубаво заведение!
Снимките на малките сладурковци са страхотни!
Бързо да оздравяват болните дечица! Рамзи, за съжаление не съм запозната с подходящо лечение!

# 118
  • София
Честит имен ден на Стефания на бебе дунди! Да носи с гордост името си!

Моите съкровища спят на дивана в кухнята. Май стана късничко и трябва да ги будя. Децата имали нужда от минимум 12 часа сън. Мария спа лошо снощи и сега наваксва. Имам чувството че сънува кошмари напоследък - дядо Коледа й дойде множко. Субужда се с писък и пищи неутешимо и сърцераздерателно, после сънят я завладява за минути, но с него и кошмарът се връща. И така убихме два часа снощи. По едно време ми сочеше упорито празния диван, а аз чак сега разбирам че може би е искала да ми каже да спа до нея, а аз я оставих самичка в тъмното...

Сега като се разговорих за съня, се сещам че в детските градини карат всички деца да спят насила - без значение дали им се спи, спали ли са през нощта и т.н.  На запад май не е така, доколкото съм чувала. Чета че мнозинството от децата на 5 години примерно (Маринка, сещам се за Мими) не спят следобед като станат на 5 годинки.

Опа, пробуди се... Чао!

# 119
Ей, все по - рядко се записвате тук... Не ви ли е срам  Embarassed
Ама айде, то сега празници, ще ви простя ...  Joy

Хайде на кафето

Благодарим за пожеланията! Снощи се почерпахме прилично по случай случката! За мен снощи беше и Коледа заедно с именния ден  Simple Smile

Оставям ви за сега.
Лек ден и целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт