Отговори
# 105
Честита й мома на Филипа.
Аз така и не разбрах тя защо спря да пише в априлските теми  Thinking

# 106
  • София
Точно мислехда вляза при декемврийките и да видя какво става с Филипа, че доста отдавна не се е разписвала и Смин ме изпревари.

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА С ТОВА ПРЕКРАСНО ИМЕ ДАРЕНА! Да е жива и здрава и наистина да е дар на мама и тате!

Ние с Тони сме добре, да стискам палци, но отказахме биберона, а аз си мислех, че това ще е доста трудно, а Тони сам я отказа. Вече минаха 5 дни и не се е сещал.

Радвам се, че сте си прекарали толкова хубаво на партито (видно от снимките).
Толкова много са пораснали тези деца и са толкова хубави....

# 107
Лелее, страхотно! Честита малка Дарена на Филипа! Да е жива и здрава мамина красавица!

Ето снимки от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202288
и тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201454

# 108
Ау, юлче, голям сладур тоз Дани. Като видя толкова малки бебчета и ми се приисква още едно  Laughing

# 109
Аз няма да те навивам, защото за мен две бременности е предостатъчна бройка  Mr. Green

# 110
  • София
Ехааааа!   Честита дъщеричка! Да расте здрава и щастлива!

# 111
  • София
Знаех си, че скоро ще се случи - не беше писала отдавна!

Честита дъщеричка Дарена! Да е наистина Дар от Бога!

А, Данче, такава ли поръчка? CrazyЕ, аз свише съм поръчала навремето!

За среща, ако искате да пуснем тема и да насрочим дата след 7-ми - например 12-13 или 19-20 януари!

А за априлски пленум можем да започнем организация след Нова година, че белкем се организираме до май или когато решим да е!

# 112
Фил, честита дъщеря Grinning Да е дарена с здраве, красовта и ум и да ви дарява с радост и гордост. С Преско много да се обичат и подкрепят. Страхотно име сте избрали.

Юлче, страхотни сте. Дани е прекрасен дундю.

# 113
Мила Вера, 4естита дъЩеря   bouquet  Нека е жива и zдрава, послуШна и винаги Щастлива  Hug  Целувам ви  Heart Eyes

Привет и от нас,

в4ера хи4 ме нямаШе......както и о4аквах, не понасях АБто  Twisted Evil .....няма да иzпадам в подробности, но имах вси4ки стр. ефекти на веднъж  Crazy  Утре отивам да си вzема рецепта zа друго АБ.
Милена и тя.....е много крива, меко каzано. Долните кътници са виновни, 100 на 100. Ина4е стомаха й се оправя лека по лека, днес на обяд я zахраних с пюре, тя направо иzяде цялото буркан4е, милата, кой zнае колко беШе гладна. Много е отпаднала, иска на ръце по стълбите, не ти4а, а спи доста, сноЩи zаспа оЩе в 8 беz 15 та до 8 и половина таzи сутрин  Shocked  Но сега като яде се надявам да си върне силите.

юл4е, много сте сладки  Heart Eyes  Аz намирам прилика между Дани и Иво  Peace

# 114
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ФИЛИПА!
ЧЕСТИТА СЕСТРИЧКА НА ПРЕСКО!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Hug  bouquet Hug

К`во стана сега - нямаме си други бременелки!?
Нещо Коледно в тази насока!?
Каквито закачливи са станали Априлки...
 Wink

Юлче, така мило семейство сте!  Heart Eyes Наистина, Дани много прилича на Иво и на Младен. А Иво как е пораснал! Ти изглеждаш страхотно! Hug

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 16:14 от envia

# 115
Юлче, страхотни са двамата юнаци, нещо и 2мата май приличат на тати си  Laughing Мнго ми е интересно Иво как реагира като кърмиш Дани, разкажи  Hug
За нов априлски пленум съм "за" с 2 ръце и 2 крака  Peace Даже и Усоето много си ми хареса, защото има къде да бягат децата и в същото време е оградено  Hug

# 116
Татянче, след диария се отваря страшен апетит и децата връщат много бързо теглото. Някои даже го увеличават (Иво не е спрял да расте след неговата на килограми и ръст).

А в какво виждате прилика със Смин? Че аз нещо не я забелязвам  Laughing Освен в лапането като ламя по друго не си приличат (включвам и Младен в това число)  Mr. Green 

Смин, Иво никак не реагира. Знае че Дани се храни оттам с мляко, но не е проявил изразен интерес, само 1-2 пъти посочи с пръст. Ама той по принцип и преди да се отбие дълго време не проявяваше интерес, така че е нормално. Вече и към гушкането загуби интерес, щом разбра, че гушкам всеки път, когато пожелае и Дани не му е никаква пречка (т.е. гушкам ги и двамата заедно и обяснявам, че имам по една ръка за всеки). 

# 117
  • София
Юлче, страшна си! Hug

# 118
Знам юл4е, аz и zа килограмите не се притеснявам, най ве4е Щото не ги zнам  Joy  Тя самата zнае какво е най добре zа нея  Peace  Само дето много мрънка, горката, явно много я боли  Sad

За пленум, наШите планове са на 1ви май да летим zа Варна и на 12ти май (понеделник) обратно. Ако между тия дати има пленум, с удоволствие бихме идвали  Peace

# 119
  • София
Честита дъщеричка на Филипа! Да расте здрава, весела и усмихната и много да радва мама, тате и бате!

Юле, страхотни са ти момчетата  Hug Много да те слушат и да те обичат.

Моя малък мъж снощи ни сюрпризира с повръщане. Цяла нощ ни държа дежурни край леглото му и резултата бе 3 ката чаршафи за кошарата и два за спалнята порядъчно оцапотени и изпрани на сутринта. Сутринта изгаряше от Т и посетихме педиатъра. Сега трепим ентеро вирус. Минахме и през завължителното разстройство. След като от обяд  до 18:00 часа спа на пресекулки сега Емо вилнее и прави бели на поточна линия. Дали е преборил вируса newsm78 ще ми се, ама дали е така само времето ще покаже. Утре сутринта ни предстоеше пътуване към родна Варна, но ще го отложим за петък сутринта, че ако ми се раздрище по пътя не ми се мисли.
На всички болнички -  Hug с пожелание бързо да оздравяват.

Общи условия

Активация на акаунт