Отговори
# 120
Честита дъщеричка на Филипа! Да расте здрва, щастлива и красива като името си!
И дано Филипка се отбие някой път да разкаже.

Юлче, мнооого сладко малкото братче, бузките са му направени само за целувки  Hug .
А ти си невероятна, звучиш така бодро все едно имаш по една гледачка за всяко дете  Grinning.

За коледната среща  да казвам ли, че завидях. Но май едно излизане без деца също би ви се отразило добре  Mr. Green . Ние плануваме с двете мацки от бебешката ни компания да направим такова преди Нова Година  Wink .

Аз пък да се похваля заведох мойта госпожица на фото студио да направим снимка за коледните ни картички.

http://family.webshots.com/photo/2463778680101086645VQMsEQ

Миналата година беше мъка да разпъвам чаршаф за фон, закрепвам гирлянди, елха, гледам да не се върти, да се усмихва и т.н.  ooooh!
А сега раз-прас-щрак Марийке на портрет, плати няма да казвам колко  Embarassed и разкошно!

Весели празници от мен!

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 20:20 от Зaрка

# 121
Честито на Фелипа и на Юлчето за прекрасните бебета, да растът здрави и шастливи!!!
Благодаря на организаторите за прекрасния купон, многоми се иска по-често да се събираме по клубовете особено сега зимата каквато е скука, очаквам предложения за нови среши:-)

# 122
  • София
ЧЕСТИТО НА ФИЛИПА И ОТ НАС!    Hug

Юлче, много е сладък! Снимка "няма да те гледам повече" ми е любима, жесток е на нея!

Зарка, много хубави снимки! Ще зарадвате всички близки с тях!

Татянка, надявам се утре да прочета, че вече Миленка е добре!

Раче, дано наистина да е преборил вируса! Силния ни Емо!

Хайде следващата среща да я в новия клуб, който открих! Обстановката е жестока, много по-широко е и по-светло, има и повече големи играчки! Дано и да ни обслужат добре!

# 123
  • София
Честито щастие на Филипа!
Да я радват много малките сладурковци!

Давам до петък време на всички бацили да изчезват и болните да оздравяват, че от събота и неделя да се почва с празнуването вече!  Naughty

Юлче, страшен младежа и наистина много голям изглежда. А физиономийте му ме убиха от смях.  hahaha

Зарка, много са хубави снимките на Мимата!  Peace Май и аз се замислям за професионално фото, ама ако още малко се поофлянкваме, вече няма да има смисъл.  Confused

# 124
Честита дъщеричка Филипа,да ти е жива и здрава,да расте умна и красива и най-вече щастлива!

Зарка,невероятни студийни снимки,много ме впечатлиха,ама и фотомодела си го бива де-малка чаровница.   bouquet

Юлче,страшен сладурко тоя адаш,а за баткото да не говорим.Малкия ми се струва че прилича на мъжа ти. Hug

Аз най-накрая си довърших коледната украса -доста се проточи тази година моето украсяване.
Момичета при нас голям студ/е не в къщи де/ hahaha
Сега се вълнувам за срещата с дядо Коледа в петък,подготвяме се психически по цял ден.Жоро им купи едни комплекти по 3 коли-една голяма и две по малки-спортни,дано им харесат.Донесе им тази вечер надуваемият замък,не е точно този който бях харесала но нищо пак е готин и съм сигурна че много ще играят,ще се мушкат напред назад,ще излизат и влизат.
Crazy

# 125
Мила ми Филипа, честита дъщеря!
Да расте здрава, умна и красива!
На теб пожелавам бързо възстановяване,
много сили, за да гледаш братче и сестриче и 
моля те идвай насам и пиши!

# 126
Добро утро! Grinning

Hug Hug за болничките Миленка и Емо!

Юле, виждам прилика във формата на личицето и брадичката, както и в погледа. И като стана въпрос - ти верно съвсем сама ли се справяш с юнаците!? Герой си!  bouquet

Зарка, невероятни снимки!  Heart Eyes Ама и Мими направо е позирала! Петър такъв рев ми спретна при единствения ни опит, да го снимаме във фото, че още ми държи ... Crossing Arms

Вчера Дядото е бил в ДЯ при Вили. Тя ревала и така я снимали. Не беше твърде впечатлена и от подаръка. С една дума -  вълненията си остават за бати, мама и тати - момата нищо не разбра.
Rolling Eyes

# 127
Добро утро Grinning
Болничките  Hug
Зарка, прекрасен модел Wink
Симончето и тя се срещна с Дядо Коледа. Много добро парти направиха от офиса. Снежанка и 2 джуджета забавлваха децата около час, после Дядо Коледа и подаръци. Симона много се забавлява, танцува, вреше се при големите деца. Впечатли се и от Дядото, но когато я викна за подаръка, се засрами и се гушеше в мен.

# 128
  • София
Привет!
Лора ми е болна и съм в къщи! На обяд свеки ще заведе Мати у тях, сега сме ги изолирали! Има висока темп., болки в корема, повърна и червена гърло!

Танче, ще се радваме да се видим - имаме много да ти благодарим за търпението! Значи срещата трябва да е на 3-4 или 10-11, май първото е по-удачно! Май ще има пак сляти празници, защото 1-ви е в четвъртък, а май и нещо с Великден има пак по това време?! newsm78 Някой знае ли кога е Великден, защото четох, че великденската ваканция щяла да е от 26. 04 до 6 май или нещо такова?
Има ли други, които ще пристигат или заминават по това време? То е малко рано де, но...!

Рамама, става нов клуб да пробваме, но дайте първо да се видим насаме! Знам страхотно ресторантче в центъра, много е приятно и вкусно готвят, може да поеме големи компании! Казва се Ники, може да го знаете!

# 129
Привет   bouquet
Зарка, невероятна е адашката  Heart Eyes
Вени, на 27ми април  е Великден догодина  Peace

Всички болни  Praynig Hug Продължавам с тръстиката  Rolling Eyes

# 130
О, датата на Великден живо ме интересува! Wink

За Пленум през май ни бройте четиримата! Party

Хайде и аз пак на тръстиката!
Blush

# 131
  • София
Ясно, ами значи 3-4 е добре! Леле тая седмица след Великден ще е силно неработна!

# 132
Честито на Филипа!

Юлче, много е сладък малкия   bouquet

Скарлет се срещна с Дядо Коледа, направихме снимки, но нещо май не го хареса.

Аз не знам дали ще успея да се включа пак преди Коледа, затова пожелавам на всички весело посрещане на празниците  

Hug

# 133
  • 2 етажа над тавана
Честита дъщеричка на Филипа! Да расте здрава, заобиколена с много любов и щастие, да има най-прекрасния батко на света! Верче, бързо възстановяване ти желая! Страхотно име сте избрали!

Танче, на теб и на Миленка - много гушкане и бързо да сте вече здрави. Hug

Другите болнички също да се оправят вече - кака Лора, Емко,.  Hug  Айде, че дойдоха празниците Mr. Green

Зарче, страшен фотомодел си имаш Mr. Green

Юлче, ти си герой, а с тия сладури като те гледам направо ми се прииска второ дете още сега!

И аз искам Пленум, само че не обещавам нищо, щото тогава вече ще съм на работа и не знам дали ще ме пуснат почевка, ако се наложи. Но то има време дотогава, де.

И среща без децата искам, ама моля ви се - свиркайте от по-рано, че да уговарям свеки да се гледат Whistling Аз ще съм от трезвениците, хич не нося вече на пиене - от 50гр ракия и съм се напила Crazy

ramama, къде е новия клуб, за който говориш?

Изчезвам да се борим с Маги, че е много настоятелна! Mr. Green

# 134
Енви, не ги гледам сама  Laughing Свеки е тук, от Нова година ни поема пък мама. Самото гледане не е трудно, но техническите подробности спъват гладкия процес. Свеки готви, взима кухнята на Иво, глади и го храни на обяд и на вечеря, преобува го при нужда. Също гушка малкия, ако се налага. Аз се занимавам с Дани и понякога с Иво, вечер ги оправяме за баня и сън с Младен. Всъщност никак не е трудно в момента. По-нататък ще бъде екшън, като почне малкото да пълзи и да щъка навред и да пипа играчките на голямото.

Зарче, Мимата е голям сладур!

Общи условия

Активация на акаунт