Отговори
# 135
юл4е да са живи и zдрави бабите и много да те слуШат  Wink

ВръЩам се от zъболекар, наложи се двойна упойка  Crazy и сега трябва да внимавам да не си хапя буzата  ooooh!  Остава ми оЩе един zъб zа следедин месец  Rolling Eyes

Милена е горе долу добре......но таzи сутрин й дадох zа 1ви път мляко и това беШе греШка. Заболя й корема но след като се иzака (меко и мириzливо  Sick ...демек диариоподобно) й мина. Иzяде си пюрето на обяд....дано ве4е се стабилиzира  Praynig

Зарка, 4удесни снимки   bouquet

# 136
Юле,
накарали сте бабите, да се редуват в С-я!? Shocked
БРАВО! Mr. Green

Татянка, герой си ти! Hug

Спокойна вечер на всички!
Hug

# 137
Да, Енви, точно така ги накарах   smile3521  А от март месец нататък ще му мисля, може да наема гледачка почасово, поне да мога да ги разхождам.

Да ви кажа какво направих - решила съм да си спестя пари от  АМ на Иво и да му давам кърма, да заместя поне вечерното АМ с кърма. Правих, струвах, отлагах - нали съм мързел неземен, но днес най-сетне си седнах на д-то, измих си помпата и когато бебето реши да дремне за час, се цедих. Дани, разбира се, се събуди, но аз някак си успях да изцедя 60мл докато той си сучеше. Съответно Иво нахлу в спалнята и аз с целия си акъл му обясних, че това е макото му за довечера. Той почна да се хили с глас, ма нали не може да говори още (и съответно да викне "ура"), реших че си се хили за нещо негово си. Отидох в кухнята, сложих капачка на шишето и го сложих в хладилника - Иво през това време ми върви по петите. Затворих врата на хладилника и това дете като писна... Ама сърцераздирателно и взе да дърпа вратата на хладилника. И какво да го правя - дадох му млякото, а той го изцока до капка. Много се смях, а пък аз си мислех, че може нещо да не го хареса на вкус и как точно ще му го смесвам с АМ, че да го пие по-лесно... Утре - пак, ама тоз път ще се крия, че иначе нищо няма да мога да спестя от АМ  Mr. Green

# 138
Много съм пропуснала, почвам да чета.
Анжела като види бонбони и дъвки става страшно -докато не получи, залъгвам я не и не в чудо съм се видяла-бомбом, бомбом така им вика и мрънка за тях.
Елхата не я закача - мислих си, че ще я тормози.
Давам едно рибено масло, за подсилване на имунната система и съм доволна. Peace

Последна редакция: чт, 20 дек 2007, 18:00 от Мирела

# 139
  • Boston, MA
Честита Дарена на Филипа! Чакаме да се запознаем с нея, макар и на снимка, скоро!   bouquet

Зарче, страшен сладур е Мимата, и каква рокля има, истинска госпожица!

Юле, много са ти сладки момчетата, Дани е невероятен бузанко и изглежда много голям наистина!

Какви са тия стомашни вируси посред зима, бе! Дрисльовците да се оправят!

# 140
  • София
Брей, Юлче, какви неща! Матей не лизва мляко, откак спря да суче! Хъм!

# 141
  • Boston, MA
Юлче, много хитро с кърмата и за Иво, тъкмо да го пази зимата.

Дани и той е голям млечко, уча го да казва "Моля, мамо, мляко" и излиза много смешно, отделно явно моля и мляко са му свързани в главата и като му кажа да каже "моля", той казва "мако".  Laughing

# 142
  • София
Бабълче, адреса е бул.Цар Борис 3, 109  http://www.sakrovishte.com/children.html

Оказа се, че ще почна работа месец и половина по-рано, т.е. от 7 януари. Ужас, ние нямаме решение за Реа! Почвам да търся частни детски ясли.

# 143
Юлче, голям трик това с кърмата  Simple Smile.

Вени, тука много държат да се пие мляко и на всяка визита при доктора задължително питат дали приема по 300-400 мл(гр) мляко и млечни продукти на ден. Важно е заради калция и растежа на костите  Peace .
Не че ние сме приемали по толкова навремето и пак сме пораснали...

Татянка, ако минавате от АМ на обикновено мляко, защо не пробваш да го въведеш постепенно за няколко дни като в началото смесваш 3:1 АМ/мляко, после 2:2 и така докато остане само мляко.
Ти на кого оставяш Миленка като ходиш на зъболекар?
Оправяйте се и вие и всички болнички, че идват празници  Hug .

Благодаря за комплиментите за снимките. Да ви кажа няколко ключови момента. Заведох я към 10 сутринта. В чакалнята имаше играчки, а също и в стаята за снимане. Фотографката я остави сама да си избере (в случая кончето), за да е доволна. Сложи подходящ фон, после пролази към нея и я боцна по носа с плюшена играчка. Държеше кабел с копче и го натисна в момента, когато Мимата се засмя. Това се повтори 10-ина пъти. Имаше и недобри пози, но избора беше голям. Та опита и професионализма си казват думата.

Рамама, ми то не останало, успех в търсенето! Ние също ще имаме през февруари пауза между 2-те баби и трябва да намерим решение  Confused .

# 144
  • София
Привет от мен! Peace
Няма грам време напоследък за форума  Crossing Arms
Иначе сме що-годе добре.
Вчера Давид посрещна Дядо Коледа в яслата. Беше мнооооого развълнуван като го взе баща му на обяд.
В 17.00 играчката беше счупена вече естествено.
Днес ще го водя на Дядо Коледа в службата да го види пак  Mr. Green
Абе, да питам, слушат ли априлчетата, докато ги подстригвате? Давид досега слушаше винаги /а аз го подстригвам всеки 3 месеца/, но този път, точно, когато трябва да е подстриган за снимките, изобщо не иска и да чуе  Crossing Arms Naughty
В събота и неделя бяхме на една хижа на коледен купон и просто се разбихме от алкохол, танци и т.н. Приключихме с танците в 7.45, пияни до козирката. Скоро не се бяхме отпускали толкова.Беше просто страхотно!

# 145
Добро утро Wink
Хайде днес е петък преди голямата почивка newsm68
При мен тази почивка, ще се окаже повече от очакваната, че вчера от яслата каа, че до 6 почиват (т.е. има само сборни групи), а до вчера се говореше само за 27 и 28, ама ....
Та днес ще си пускам още отпуска ...
Весел и усмихнат ден на всички Hug

# 146
Добро утрооооооо. Петък ееееееееее.

Следват две седмици със Симона. Почивка не мога да го нарека, защото май на работа повече си почивам Wink Моето дете яко е влезнало във фаза - "Искам", "Не искам", "Мога", "Не мога". По цяла вечер за нещо се тръшка. Такива думички като "моля", май ще чуя след година, като се приключи този пубертет.
Иначе плана за двете седмици е сериозен - утре сватба, после Бъдни вечер в свеки, на Коледа пътуваме за К-ли, с ходения до Ивайловград да си видя лелите и племенницата. Мисля и до Хасково да прескочим на разходка, ако Енви ни искат Wink

Мимка, а шоколадови бонбони ли иска? Защото Симона е същата. И й купих една зърнена закуска криспи-та със шоколад. Поне да е малко по-полезно и ги пробутвам за бонбони.

Бюти, радвам се, че сте се забавлявали. Така трябва, и ние сме хора Wink

# 147
Бабълче, адреса е бул.Цар Борис 3, 109  http://www.sakrovishte.com/children.html

Оказа се, че ще почна работа месец и половина по-рано, т.е. от 7 януари. Ужас, ние нямаме решение за Реа! Почвам да търся частни детски ясли.

Ако мога да те консултирам или да поразпитам - пиши ми.

От вторник съм на Аб отново. Личната ми я нямаше и доки Зоя ми изписа Аугментин - заведох Тони на контролен, та и мен преслуша. Кашлям отчайващо зле! Пия и АЦЦ за кашлицата, не е истина, имам мускулна тресkа на слънчевия сплит.
Днес ще си взимам майчинството и да ви кажа как не ми се ходи да гледам лицето на шефката си... мисля да си пусна 3г майчинство, не за друго, а защото чак от есента ще ми вземат тони на ясла най-вероятно, в началото на януари ще разбера дали имаме шанс за по-ранно приемане.
Ако е от есента, тогава пускам 3-тата година, за да мога спокойно и безпарично да го чакам болен вкъщи и да си търся работа.

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 09:17 от Чаено момиче

# 148
Юлче, браво за кърмата!  Peace На твое място, аз също бих давала на Иво - от шише!

Янче, искаме ви!!!!  Hug Ще чакам, да звъннеш!

Петък е, но не е истина, колко имам да върша - и служебно  Close и лично, т.к. има още некупени подаръци.
И моите деца за 2 седмици са във ваканция, но не и мъжо и аз - ще ги гледаме почасово някакси. Rolling Eyes
Днес Велина е с гърлобол и дано, да не стане обичайното - празници=детски болести!!!
Praynig

# 149
ЕнвиPraynig дано всички да сте здравички за празниците Hug пък и после де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт