Отговори
# 15
  • София
Момичета, дайте предложение за коледен филм - нещо, ново и прилично хубаво! хАмериканско да е, че не му мисля много, много. Имаше една история за една жена, която не вярвала в Коледа и й се случваха разни работи, нещо подобно ми се гледа. За Шефчо свалям една анимации дано има хубав Дядо Колед! Mr. Green

# 16
  • София
Нуни, честит ти племенник!  baloni

Леле, Роди, какво го застигна сладкия Тедко!  Hug Дано всичко минава бързо и да няма повече никакви проблеми!  Praynig

СминсиHug най-важното е, че всичко е завършило добре! Браво на тея от Бърза Помощ, явно сте извадили голям късмет да се случи готин екип!  Peace

На мен днес  ми е много сдухано, Пепи замина в командировка, а малкия явно предусети нещо, защото половин час рева пред асансьора и викаше "татиии". От сутринта не е спирал да мрънка и заспа от изтощение преди да е обядвал. Много мразя дни, в които така си разбива режима, защото само мрънка, а и после няма спане през нощта.  Sad
Добре поне, че ще се видим с част от Априлската тайфа, та дано и на двама ни се пооправи настроението.

Данче, мислих, мислих и не се сетих за нито един хубав филм за Коледа, явно нещо съвсем съм се смахнала.  ooooh!

# 17
Здравейте,

на нас ни се объркаха всякакви съботно/неделни планове. Милена обикновенно спи до 8 4аса и тогава по4ва да бърбори. И в4ера така, но явно е zаспала пак, и аz естественно, и се събудих в 10 беz 10 и от детската не се 4уваШе ниЩи4ко  Shocked  Събудих мъжът ми, той ско4и да я види, събудил я  Shocked  и тя едва се събудила, искаШе да спи оЩе (след 14 4аса сън). Дойдоха в спалнята, детето отпуснато и гореЩо. Мерихме Т, 38.5°. Не zакусваШе. Преди обяд 38,8°, тръгваме към болницата при дежурния. Да доут4оня, 4е на нея по принцип не й ли4и да е болна, а в4ера беШе супер отпусната, искаШе само да стои в нас, да спи, а бе видимо zле беШе.  Confused Прегледаха я, ниЩо й няма, само гърлото мааааалко zа4ервено. Лекарят каzа 4е ниЩо не можем да правим, само да 4акаме да мине. Т да свалям само при 39.5 и то само ако тя не се 4увства добре. Обратно вкъЩи, тя оЩе откаzва да яде, топли4ка е, по4на да пла4е много. Пак мерих Т, 39,5°, а тя пла4еШе много. Дадох й Нурофен, и скоро след това се успокои. 4ас след това ве4е си играеШе и си иzпроси сухар4ета  Laughing Не е ве4еряла, ве4ерта преди лягане имаШе 37.5°, спа мн добре. Таzи сутрин беШе добре, ама пак 38°. После по4на да дриска  Sad  3 пъти обЩо и все по рядко и воняЩо  Sick  Но температурат пак спадна на 37.5°. Не zнам къде Ще му иzлиzа края.....Добре, 4е тя днес се 4увства добре, играе си, Шегува се, а бе моето дете е  Wink  Дано ве4е се оправи....

Роди, много неприятно  Sad  До колкото zнам, варненския климат е благоприятен zа астма. Братов4едка ми, която сега е на 10год. и от Варна, имаШе мн лоШа астма, ама наистина мн лоШа, с ужасни пристъпи, zадавания, болници, санаториуми....а бе ужас просто. И го иzрастна  Peace  Сега ве4е ниЩи4ко й няма  Peace  Стискам ви палци и при вас да не е неЩо лоШо  Praynig

Нуни, 4естит племенник   bouquet

4акам снимките от партито  Grinning

# 18
Благодаря ви моми4ета за подкрепата!

Теди днес си полу4и конструктора от белобрадия старец-беше много щастлив като го взе Mr. Green
Сега строим разни работи Crazy

Смини дано е добре свекъра ти!
И да при Маля4кина ходихме.

Миленка и тя да се оправя...тия температури много гадно нещо.

# 19
Прибрахме се. Но нямам време да пиша - купища багаж.

# 20
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201502&photo=1

ето албумче, в което да сложим снимките

Беше страхотно! Лудница!

# 21
Рали,
каква е паролата в Снимка.бг да кача снимките?

Беше супер!!

Благодарности на организаторите!!! Hug

# 22
  • София
Страхотно беше! Хайде да качвам снимки, макар че не са ми много - разчитан на Ани!

Юлче, тука ли сте си вече?

# 23
  • София
Да, трябва парола!

# 24
Аз съм направила много малко снимки, защото ми свършваха батериите, но сега ще ги кача.

Благодарности и от мен на организаторите   bouquet.

Специално искам да кажа, че Дядо Коледа се справи прекрасно  Peace

# 25
  • София
М даа, супер беше! А какво ще кажете за смеха на Дядо Коледа, беше направо трепач!  Grinning

Потребител: Aprilki  Парола: 2006
Кой не си е поглеждал началната страница, а?  Wink

# 26
  • София
 smile3509http://picasaweb.google.bg/AmAzonka3/Aprilcheta smile3509

Няма да кача в снимка.бг защото качеството се влошава там .
Над снимката в дясно има лупичка с +, за да видите снимката в пълен размер и да си я запазите с най-добро качество
Под снимката може да пуснете коментар.
Не са всичките снимки защото ми свърши батериата на фотото при точенето
По-късно мога да ги преместя по албуми. Въобще ви препоръчвам да позвате този сайт за снимките си, много по-бързо и качествено

Дядо мраз беше сууууууууууууупер а тортата върхът!
Малко мамите ми се сториха уморени, май трябва да си направим само наше си събиране да заредим батерии  Wink

# 27
  • София
Момичета, дайте предложение за коледен филм - нещо, ново и прилично хубаво! хАмериканско да е, че не му мисля много, много. Имаше една история за една жена, която не вярвала в Коледа и й се случваха разни работи, нещо подобно ми се гледа. За Шефчо свалям една анимации дано има хубав Дядо Колед! Mr. Green
.

Miracle on 34th Street (1994) страхотен филм, мисля има още 2-3 с това момиченца по темата за коледа

# 28
  • 2 етажа над тавана
Партито беше невероятно!

Благодаря на организаторите, на Коледко, на всички за прекрасното изкарване!
   bouquet Hug

От мен снимки утре евентуално.
Сега отивам да гледам качените.

# 29
  • София
И аз сложих малкото си снимки в албумчето ни.

Благодарности на всички включили се в организирането на срещата ни и най-вече на прекрасния Дядо Коледа. Много професионално се справи с тази отговорна задача и не се стресна от страхливите ни младежи.
Купона беше супер - време е да отворим следващата тема за априлски срещи.  Laughing
Ето и едно клипче - как се забавляваше Емо накрая на купона.

Тъй като днес ходихме и на коледно парти във фирмата на мъжа ми  ви слагам и 2 клипчета: на танцуващия ми син и новооткритото му забавление.

Общи условия

Активация на акаунт