Дядо Коледа дойде и безброй подаръци донесе на МАЙското дете!

• 13 407
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Ето малко снимки и от нас че ни забравихте вече: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203918&photo=3

# 196
  • София
Айде и аз да се набутам измежду "дашните" форумки, с тези коледни фотографии:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4787118
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4787063
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4787046

Сисе, ти не подканяй само, ами дай да видим и твоя милост барабар с Убавица Божа! Забравих ти физиономията! Heart Eyes

Бетка, Тото и Ивчо са просто страхотни (както винаги)! Голяма красота, пу пуу! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иночка, и ние имаме такова танцуващо мече в зелен гащеризон и то е сред любимите ни. Вече отдавна не танцува, че господинчото му е видял сметката, ама го носи навсякъде като куцо пиле домат. Laughing
Любе, и ние с М подарихме на Вели количка за пазаруване, аз мислех такава за кукли, че му е ужасно кеф да бута разни "МПС-та". Embarassed Ама баща му не склони на тия мои мераци  Mr. Green и накрая взехме пазарска. Голямо бутане и пълнене пада. newsm71

П.С. сега разбрах, че било днес ден на бащата...  Shocked
Честит ви празник, татковци, да сте много щастливи, успешни (и носещи парички Mr. Green) и много да помагате на половинките си.  cheersАз ако не отнеса някоя "благословия" добре ще е, след туй ми пожелание... Mr. Green

# 197
  • София
bubkata, това е сестра ми да, според вас приличаме ли си или никак?тези мнения винаги са били 50 на 50 % според познатите ни.

http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/?action=view&am … rent=P1090288.jpg

пс. бети е прекрасна с пончото,аууууууу, изтекоха ми очиките!

ето ни пак, с поредния подарък, ех, искам и аз много подаръцииииииии, ама странно сега как егоизмът ми отстъпва на майчини радости за подаръците на Миа Blush

# 198
Привет и от мен!
Още не е късно да ви честитя Рождеството и ви пожелавам много здраве, мир и любов в домовете ви!  Simple Smile
Аз тази година страхотно се изложих с подаръците, още не съм купила за всички, в т.ч. и за съпружето, че нищо не харесах  newsm78. Там пък, където харесах, имаше разминаване желание-финанси, та така...чакам да ме осени някоя гениална мисъл  Mr. Green За капак одеве ме уведомява за въпросният ден на бащата (това пък кой го нарочи за празник  Thinking) и пита какво ще му купя...аз викам 'ти гледай коледния си подарък да получиш, пък...'  Mr. Green
И украсата ми хич я няма, само елхата сложих и това е  Embarassed За сладки и прочее не отварям дума, че за мен готварството във всичките му форми е тъмна и непонятна материя  Embarassed (и мнооооого досадна, та затова бягам далече). Искрените ми възхищения към всички, които ни показаха какви красоти са сътворили.
Новото при нас е, че вече трети ден (или по-скоро нощ) не кърмя. То от месец-два кърмех само веднъж през нощта, ама хем реших,че вече е време, хем ми е едно такова гузно и виновно, та не знам дали ще устискам (драми няма, ама като почне да си иска 'нене'-то, ми става много съвестно  Confused )
А, Ванилка, аз отдавна се каня да ти кажа, че първия път като видях снимката на сестра ти, помислих, че си си боядисала косата  Blush
И хайде,  чакам да се похвалите с подаръците. Кой е първи?  Wink

# 199
Ва нил ка на снимката, на която сте двете ужасно много си приличате /повече от нас двете със сестра ми/.
Доказателство - http://images22.snimka.bg/004793970.jpg

# 200
........Ми,срам ,не срам......пак аз да се разпиша..че сега с тоя празник на бащата съвсем ме вкараха в размисъл/още повече,че аз знае зе един такъв през юли-сега и днес го обявиха,че било...май нещо почнаха да ни работят......щот`8 март е един..и то вече не го тачат като едно верме Close/...та и аз нищо не съм приготвила,ама почерпката не я отказах/даже си я изпросих използвайки детето за посредник/...и за Коледа минах тънко-с две блузи...и съм дотук-че и на мен финансите са ми кът/гледах основно децата  да огрея,но толкова  ми стигна мйчинството....пък и не върви да и искам пари да купувам подарък..и понеже нашето тати е и рожденник тия дни-май ще мине с мило отношение,кулинарни радости и малко повече гушкане.ако някоя от вас има идея за необвързан с разходи подарък-да свирка неприличните предложения ,ако може на ЛС/
Олче,то и аз затуй а взех тая количка-че детето лудо полудява за кукленските,ама пусто мъж е...няма да се излага....ама тая нещо не могат с баткото да си я поделят и усещам,че ще трябва още една да купуваме.......от другите подаръци,от Иво бяха оценени много достойно дървените кубчета,една ферма/дървена/ с животни,плюшен мамут от "Ледена епоха" и една огромна риба/ама наистина огромна-колкото мен е-това от лелята.аз освен предварително връчения подарък имами прахосмукачка от тати/че неговата се развали и така си осигури нашата за село...макар,че пак аз ще я експлоатирам/...кожена яка за палто от свеки и приятел/остава и палто към нея да измисля/...и много усмивки и празнично настроение...........
Ванилка-приличате си..особенно така една до друга...но то си е относително-с мой`та кака като ни видят заедно все ни разправят колко сме еднакви...ама ако не са ни виждали в комплект и не знаят,хората и не предполагат роднинска връзка.......а снимките на мия са радост за очите ни-така,че давай смело още Peace
Бубка,това за готвенето е до болка познато...аз затова пак съм като лелка на снимките,но добре поне,че миризма не излъчват/обичам да готвя,ама умирисването ми е много омразно...и цапането и миенето след това/...иначе сте много сладки с Тото,нищо че не е подстриган-дано ако има още несгодени моми у тая тема да не спят ама да атакуват/че ти е хубавец,честно/...и мерси за положителното мнение за нашето скромно фемили,ама нали знаеш-външния вид доста често лъже Mr. Green
И останалите снимки са прекрасни,ама то за Вели и за Бетка,вече знаете,че са си абсолютни сладури и че няма какво да се каже,освен че са невероятно фотогенични и симпатични.Сега остава и другите мами да се трогнат и да ни зарадват с по една/или повече/Коледни снимки.
Аз се сетих най-накрая и за какво влязох-ама да попитам многоуважаемото и неподкупно жури:К`во стана с номинациите и с класациите Thinking...че те нещо се скатаха и ни вест,ни кост...за приз-ове-да не говорим Crossing Arms

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 22:14 от Анонимен

# 201
Добър вечер, дами!
ако някоя от вас има идея за необвързан с разходи подарък-да свирка неприличните предложения ,ако може на ЛС/

Тук вече не се стърпях да не се включа....
Стане ли въпрос за неприлично предложение и ушите и очите ми се превръщат в сателитни чинии с намерение да уловят сигнала 
Mr. Green.
Никакви такива на лични  Naughty. Това че нашите мъже нямат рождени дни скоро (моя е на 23 януари), не означава, че не заслужават такива подаръци!!!
Който има идеи - да пише в публичното пространство... и останалите сме хора, моля ви.... без дискриминация!

А що се отнася до многоуважаваното жури - то се оттегли в Коледна ваканция. На пияна глава трезви решения трудно се взимат, да не кажа невъзможно  hahaha Joy

Аз противно на досега изказалите се, ще съобщя: Ванче, хич не си приличате със сестра ти. Имате някакви сходни черти, но бегли... Все пак си личи, че сте сестри, де  Mr. Green Човек, който е виждал и двете ви, е невъзможно да ви сбърка една с друга  Peace

Такаааа,.... по някой друг въпрос да се изкажа  newsm78.... май няма... за сега!  Twisted Evil

Сега да ви друсна и едно предновогодишно пожелание и да продължавам с пиенето:
Маслинка, лед, мартини,
наздраве и за много години!
Весели, здрави, засмяни
и цялата година пияни,
но не от домашна ракия,
а от любовна магия!
 cheers Drunk

# 202
Здравейте(ама пак ще хленча да знаете Sad)
Моите гости снощи бяха поносими,че и рано си тръгнаха,ама на татито ни болките не минаха и сутринта рано-рано го изпратих направо с багажчето за болница на Бърза помощ.Там са го разкатавали три часа и накрая са му казали,че нищо му няма и това болницата не е хотел Twisted Evil #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
А да не се случва да се разболеете по празници-цял ден звъни ме телефони и обикаляме града и не можем да намерим лекар-следователно той цял ден се превива от болка,Алекс нервничи и истерясва.....Сега се появи един приятел анестезиолог и го почерпи с една система и разни магиики вътре,та го позамота и поне успя да заспи.... SadУтре тръгваме по лекари от начало.
Вече ми се иска да свършва тази година,че май не беше от най-добрите за нас Sad Sad Sad
Много са сладки всички дечица Heart EyesБубката да не се притеснява за тоалети и прически,че то "хубавият кон и под скъсан чул си личи"(от къде ли пък поговорка извадих Laughing).А снимките на Бетка както винаги са радост за моето око Simple Smile
Олче ,да знаеш че на Вели много му отива светло синьо(всички казват,че червеното,но за мен така е по-хубав).
А на Люба еленчетата са толкова лъчезарни,че не може да повярва човек какви са диванета(така казва,но ние не сме виждали Mr. Green)
Ние да ви кажа вече сме заринати от нови играчки,а още не сме подарили всичките(оставихме и за нова година).То детето не може да им обърне внимание и губи интерес,защото на ден получава по няколко.Ще пробвам да го снимам тези дни и ще се покажем със всички завоевания Simple Smile
Най-интересен ми беше на Бъдни вечер преди да заспи ние му обясняваме как ще идва дядо Коледа и трябва да заспива,а сутринта като стане да тича под елхата да си намери подаръка.Естествено хич не се надявах да е разбрал за какво иде реч...Сутринта става и ми сочи веднага да му обувам чорапите(мама не дава да ходи бос Stop) и тича само по боди отваря вратите и направо на елхата и си сочи подаръка hahahaУмрях си от кеф Grinning
Оставям ви и отивам да спя.Благодаря,че ме изслушахте и стискайте палци утрешният ден да е по-добър

# 203
Танче,аз на теб се надявах тайно да дадеш некоя умнаэидея...а ти направо ме разби....но няма лошо-ще споделя с теб и полечуните на ЛС идеи-важното е да уважим мъжете подобаващо Mr. Green..И за журито-то ние  нали на това разчитаме-на алкохолното му опиянение,че като гледам през деня ник`ви ви няма-докато не заседнете на маса и ни ред от вас,та ако трябва да давам пиенето и да почвате дебата8отнася се и за останалите член-ки....дето се скатават яко Naughty/

Велиска-стискам палци да разберете поне какво му е....и дано да минава бързо Praynig

# 204
Танче,аз на теб се надявах тайно да дадеш некоя умна идея...а ти направо ме разби....но няма лошо-ще споделя с теб и полечуните на ЛС идеи-важното е да уважим мъжете подобаващо Mr. Green..И за журито-то ние  нали на това разчитаме-на алкохолното му опиянение,че като гледам през деня ник`ви ви няма-докато не заседнете на маса и ни ред от вас,та ако трябва да давам пиенето и да почвате дебата8отнася се и за останалите член-ки....дето се скатават яко Naughty/

Любче, къде у мен умни идеи, бе човек?!?! Как реши, че точно аз ще дам такава  Laughing

Журито скоро ще заседава... ако останалите членове имат свободно време за дълбок размисъл и точни заключения  bowuu.

# 205
Ами тогава да  давам материал-а за размисъл и да бягам да трупам точки Laughing..........пък и стига съм се черпила по случай деня на бащата,че гледам доста правописни грешки съм оставила одеве/че и да ги редактирам сега-вече файда няма,така,че срама си е за моя сметка Embarassed,само да се поправя,че от Танчето очаквах оригинална идея/-та ето-специално за многоуважаемото жури:

# 206
  • Велико Търново
Вземам Джак и бягам да размишлявам кой на кого прилича и защо на него Mr. Green

# 207
Сиске,аз като видна специалистка в алкохолните наУки те съветвам да вземеш по-ниския Джак/сингъл барел му се вика/.....а като една видна форумска досадница да ти напомня,че и ти май беше у журито и не чакам да търсите прилики и разлики,а да ми присъдите поне една първа награда Mr. Green....че иначе,язък ми за подмазването/и освен това от теб също очаквах да бутнеш едно рамо в решаването на проблема с мосюто и рожденния му ден/

# 208
  • Varna
оффф, аз та журито докато го напиша че е в нетрезво състояние- ми отне доста временце , ама какво да направя като са ми сложили едно десертно винце сладко сладко- 1996 година реколта украинско та отивам първо да зазема, пък  Crazy
 Нещо друго щях да пиша, но май сама си изпих бутилчицата - та ми се полага легло вече.

# 209
  • Велико Търново
Идея веднага давам-примолваш се на Пепита от юнските да спретне една от нейните невероятни торти и ти от там излизаш гола,ама,ако наистина искаш да изненадаш Асен по-добре от тортата за излезе някой младеж и тогава ще видиш истинска изненада в очита н мосю Кабрански Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт