ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 333
  • 264
  •   1
Отговори
# 105
Лика, много ми е мъчно, че Алекс има проблеми с гърлото!  Hug Направи следното: забъркай в една чаша 100 гр. мед, 100 гр. масло и една ванилия (може и равни части по колкото си прецениш, защото това е много като количество, а освен това аз нямах прясно масло и сложих пр. мляко) и му давай да яде по една лъжичка през няколко часа или по 3 пъти на ден. За кашлицата на Стефан имаше страшен ефект това, хем не спазих на 100% рецептата. За червено гърло не знам дали ще помогне, но няма да навреди. Успех и дано имате спокойни и весели празници!
А линкът не щя да се отвори. Sad
ОООООООООООО НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 106
  • София/Овча купел 2
Добро утро,мамчета!Момата още спинка и реших да си изпия едно  Coffee пред компютъра на спокойствие.
От РД от яслата за съжаление няма снимки,но има някакви импровизирани клипчета понеже са мислели че правят снимки.Грешката си е моя.В неделя ще бъде партито и тогава вече ще направим много,много снимки.Ако на някой му се гледат клипчетата,моля.
Вчера имаха празненство в градината,и май дядо Коледа ми е изплашил детето Laughing.Нещо не и беше добре,ама то пък толкова емоции за 2 дни...На 25.12.ще travel към Павликени.Ще оставим девойката там и ще отидем да си я вземем на 01.01 Mr. Green

# 107
Ох, Стефан се беше омазал яко с крем Здраве, досега го чистих, такъв пласт си беше наплескал на лицето, че приличаше на крем за бръснене. ooooh! Не успях да изчистя всичко, нека да си действа крема там...
Вчера ни дадоха снимката от тържеството с дядо Коле. Стефан се дере на снимката. Истерично. Дядо му Коле го държи за ръката, за да не избяга. Опитва се да му даде подаръка. Стефан врещи и гледа, очевидно, към лелките, очакващ да го спасят от чудовището. Стиска здраво плюшеното си мече, очевидно решен да умрат заедно в борбата с дядо Коле. Абе шоу. Ще се смее много след години, а за мен това е най-сладката му снимка. Жалко, че нямам скенер, да ви я покажа.  Grinning

Хайде за добро утро и за здравето на сестричката ми, киоято днес е рожденичка, се почерпете:

# 108
  • София/Овча купел 2
Анту   bouquet,да е жива и здрава сестричката ти!
И аз се надявам,че ще имаме снимки с дядо Коля.Знам,че ще правят снимки,ама какви?Май и със камера снимаха,ама ще питам догодина като идем.

# 109
Здравейте всички. След толкова криене и аз да се появя с хубав повод.

ДНЕС СТАВАМ НА ЗАВЕТНИТЕ 25 ГОДИНИ.

Да почерпя с малко торта и по едно малко уиски

# 110
Честит Рожден Ден Жени!
Ани,Честит Рожден Ден и на твоята сестричка!
Желая здраве и сбъднати мечти от сърце! Hug

Лика,Роси пожелавам бързо оздравяване на дечицата Praynig Hug

Вяра тъкмо заспа,малката и тя както обикновено си спинка (голямо кротушанче ми е ей,пожелавам на всеки такова бебе Heart Eyes).
Иначе за захласване е станало дума,и на Вяра се е случвало.Веднъж ви разказвах как се дереше докато бях в банята,после се връщам тя не беше на себе си и хълца,неможе да говори чак Rolling Eyes Сега като се замисля не е правила скоро тия номера,май разбра че няма много ефект от това.Със заспиването е пълен ужас,вече не заспива до 11-12,а на обяд едва заспива в 14ч.Обаче заспи ли няма събуждане и да си призная следобяд вече я будя за да има някакъв шанс да спи вечерта,е ефекта е нулев ама.....
Станала е голяма кипра,не пропуска крем в полезрението си с който да се намаже и омаже всичко около нея.Червило си слага задължително,вижте как изглеждаше преди няколко дни нагримирана hahaha Joy
http://images22.snimka.bg/004766235.jpg

Днес бяхме по пазари и влязохме в еднак нижарница,Вяра започна да взима книжки  една след друга и да иска разни неща.Накрая ме чу че питам за пастели и като изръси "ДОбъ ден искам пастели" жената се срина от смях,вика кво е дребно пък как говори,защото тя не млъкна през цялото време.Накрая купихме едни пастели и една книжка.
Напоследък забелязвам че за да каже че иска нещо казва "тя иска..." Mr. Green Оня ден ми вика "води ме пи една баба,където се казва баба Хиси",а майка ми е в другата стая,незнам как и го роди акъла този бисер и така оттогава често я чувам да казва така,примерно "искам при една мама където се казва мам Деси" hahaha Joy Joy Joy

Орхидейке,ама тоя е заслужавал хич да не му платиш,гадняр #Cussing out

# 111

Има ли и други фини, като нас?11,500, 85см Confused
Ние сме долу-горе толкова (макар че скоро не сме се мерили)
Нямах интернет около седмица , и сега не мога да ви изчета още всичко написано приз това време Whistling
Пепи , тук в Бургас не мога да открия такова конче като на Адито  Confused(дето от Метро сте го купили за 26 лева) Cry На Метрото 2 пъти ходих да гледам ( защото първия път много бързах и си помислих , че може да съм недогледала) и разпитвах , ама няма  Confused
Rosita Как е Боянка ? Подобрява ли се вече ? Praynig
lika Дано до празниците да се оправи милото  Sick
Анту Много страшен ще да е бил тоя Дядо Коледа  #Crazy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 17:26 от Мимито & Светла

# 112
  • София/Овча купел 2
newsm59 jeni23,честит празник! newsm59

Тортата изглежда много апетитно  eat.

*Daisy*,Мария е 86см и 10кг.На тези кг си седи от миналата годината Mr. Green.

Дес,със заспиването сме същата работа.Сутрин хем я вдигам в 7,30ч за градината но вечер пак заспива към 23ч с триста зора cry.И Мария като Вяра не спира да плямпа.Всяка вечер като слезем от автобуса влизаме в магазина на спирката за бонки.Тя влиза със замах и вика "Искам бонкиииииииии" Joy.Умират да се смеят с нея,а в автобуса и песни пее даже.За снимката на Вяра нямам думи  Hug,искам да и цункам червената муцунка.

# 113
jeni23, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много любов и много сбъднати мечти!

Анту, Честит празник и на твоята сестра! Да е много здрава и много щастлива!

Всички болнички да се оправят и за празниците да са весели, здрави и да получат много подаръци!  Hug

# 114
  • София
Анту, да е жива и здрава сестра ти!
 jeni23, Честит Рожден Ден!
лика, бързо да се оправя и твойто момченце! Praynig За съжаление майчинството е свързано с компромиси и изпускане на много неща по отношение на социалния живот!  Tired Но пък си струва!   Wink
Сега се сетих да разгледам снимките в общия албум - от 2 месеца не съм качвала, от толкова и не съм гледала  Embarassed Качих няколко наши.
Тази вечер дойде свекър ми и страхотно ни изненада с хубавия подарък за Вики - мотор-симулатор електронна игра, ето я: http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4767963
Той е виждал Вики има-няма 5 пъти, та затова съм изненадана и така импулсивно се хваля  Simple Smile
Хубав вечер на вас!

# 115
  • София
Здравейте мили мами  Hug,
jeni23 честит рожден ден, да бъдеш винаги много щастлива, засмяна и обичана и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне   bouquet
Анту да е жива и здрава сестра ти много късмет и любов и желая   bouquet,
При нас Ева сутрин се буди между 7.30 - 8.00. Най-обичам да я слагам да спи на обяд, заспива към 12.30- слагам я в леглото, казвам и лека нощ, излизам и затварям вратата и след 10 мин отивам да я видя дали не е заспала отвита и я завивам. Вечер я слагам към 8.30, но по трудно заспива и ме вика по няколко пъти в стаята и благополучно към 9.00 - 9.20 е заспала.
Аз днес съм много доволна накупих  Gift и съм много щастлива, за съжаление моя мъж и днес и утре и на 24 е на работа  Cry та ми е много тъжно.

# 116
Здравейте януарчета и мили майчета!

welcome на новите майчета!

Лика,неприятно с тез болести,скорошно оздравяване.

Жени,честит рожден ден!Много любов и семейно разбирателство!

Анту,да е жива и здрава сестричката ти!
И аз днес накупих подаръците на Бети полиц.джип с акумулаторче,на баткото тел.М/у другото и аз си получих подаръкът-тел.

Дес,браво на бебка дано да си е такава кротушанка.

Furia,не се натъжавай,дано на Коледа да почива мъжлето!

# 117
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Рожден Ден ,
Жени!!!
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!!!

Анту ,
 да ти е жива , здрава и щастлива
сестричката!!

# 118
Момичета днес синът ми става на 11год.черпя.

Да ми е живо и здраво детенцето и много да слушка!

# 119
Да е жив и здрав юнака ти ЛИЛИЯ пожелавам му лек пубертет и да е много здраво и добро дете .ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КАЛИН ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ    на МАЙКИТЕ И М това е за ВАС ТОВА ЗА ЮНАКА

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 13:42 от DIVA_ORHIDEQ

Общи условия

Активация на акаунт