Тъкмо скоро си мислех за вас, че гаджето зачезна
[/b]

Реших отрано да почна, че ако всички подаръци се съберат в един ден ще му дойде вповече
) какъв пол се очаква на бебчо? Леле, ако си казвала - извинявай, ама напоследък съм

и тотално ги е приватизирал.
Тъй че няма да му давам всичко сега. Леля му му подари огромна полицейска станция с поне 10 коли вътре, мъжът ми я сглобява цял ден и сега какво - само я подритва, колите се разнасят из цялата къща и всъщност не му е много интересно.
) какъв пол се очаква на бебчо? Леле, ако си казвала - извинявай, ама напоследък съм

Хехе, пък каквото - такова ... аз викам на мъжа ми да дойде с мен на прегледа да гледа, че ще му е по-удобно отпред, а той ми вика - ми като се роди ще го видим какво е 
... следват разменки на изрази от рода, че ще е голям зор после с многодетно семейство, а той добавя - 'а на теб няма да ти стигат циците' 
Иначе магазините за играчки (Хиполенд, Марсел) ми се сториха доста опоскани. 
Ама така е по Коледа - лудница. И у нас хладилника се праска по шевовете, кат' че ли цяла година сме гладували и дай сега да се натъпчем.
... следват разменки на изрази от рода, че ще е голям зор после с многодетно семейство, а той добавя - 'а на теб няма да ти стигат циците' 
Аз наистина се чудя как се кърмят 3- и повече-знаци... 
Сега пазарувам само за Калоян и другите дечица. 
сигурно сте разбрали), а и работим по електронния регистър за прием в детските градини, ако имате въпроси питайте 
Лягам си след 12 и направо съм труп вече 

Препоръчани теми