ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 333
  • 264
  •   1
Отговори
# 120
liliq, честит рожден ден на твоето голямо момченце! Да е много здрав и много да те радва!

Честита 2-ра годинка на Калин! Весел празник и мнооого забавления!

# 121
liliq, да ти е живо и здраво голямото момче!

Честит 2-ри Рожден Ден на Калин!Здраве и много весели игри!

jeni23, Честит Празник!( на патерица)Бъди много щастлива!

Благодаря на всички, които споделиха мерките на сладурковците си  bouquet

Весело посрещане на Коледа!Всички да сте здрави-малки и големи, и още по-големи момичета и момчета! Hug

# 122
Liliq, Да ти е живо и здраво момчето. Пожелавам му мноооого успехи и много да ви радва  newsm59  ura

Жени, честит рожден ден - много здраве и само положителни емоции!  Two Hearts Тъкмо скоро си мислех за вас, че гаджето зачезна  Laughing

Анту, много здраве и успехи и на твойта сестричка  Tada[/b]

Лика, Роси как са децата. Надявам се празниците да оздравеят и да си изкарате много весело  Praynig

Дес, много е сладка така начервена Вяра. С мъжа ми доста се позабавлявахме на снимката  Joy

При нас Дядо Коледа идва редовно и оставя подаръци и бонбонки  hahaha Реших отрано да почна, че ако всички подаръци се съберат в един ден ще му дойде вповече  Mr. Green А и ще си изгърмя патроните набързо  Laughing Калоян още кашля, и носа му протече, но иначе е свежарка, хапва си и тича като луд

# 123
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ПЛАМЕН И КАЛИН! ДА БЪДАТ ПОСЛУШНИ МОМЧЕТА, МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! ВЕСЕЛИ РОЖДЕНИ ДНИ, МАЙЧЕТА!
Благодаря на всички за пожеланията към сестра ми! Не е изкарала много весело, защото денят й премина в ужасни опити да се добере от София до Силистра (още от предния ден Rolling Eyes), но къде 18-19 ч. си беше вече у дома. Mr. Green
Деси, много се смях с Вяра. На Стефан снимката с крема е абсолютно същата, ама малко ме мързи да я кача. По-късно ще я сложа в албумчето.
Галитка, радвам се, че на Вики дядо й се е сетил за нея и й е купил хубав подарък (аз не можах да отворя албумчето де), дано си станат по-близки след време. А ти май не си споменавала (и Телма също Wink) какъв пол се очаква на бебчо? Леле, ако си казвала - извинявай, ама напоследък съм  Crazy  Crazy  Crazy
За подаръците - Стефан също понасъбра доста, а и още ще има, затова взех кардинално решение - една част остават за РД-то. Иначе, първо, мисля, че ще се поразглези, второ - не може да обърне пълноценно внимание на всички играчки и само ще се подмятат насам-натам, трето - той и без това си хареса повече подаръците за брат му  hahaha и тотално ги е приватизирал. Joy Тъй че няма да му давам всичко сега. Леля му му подари огромна полицейска станция с поне 10 коли вътре, мъжът ми я сглобява цял ден и сега какво - само я подритва, колите се разнасят из цялата къща и всъщност не му е много интересно.

# 124
  • София
Галитка, радвам се, че на Вики дядо й се е сетил за нея и й е купил хубав подарък (аз не можах да отворя албумчето де), дано си станат по-близки след време.
А ти май не си споменавала (и Телма също Wink) какъв пол се очаква на бебчо? Леле, ако си казвала - извинявай, ама напоследък съм  Crazy  Crazy  Crazy
Снимката е в общия албум: http://images22.snimka.bg/004767963.jpg
Иначе не съм споменавала за пола, че и аз не го знам, януари ще се види със сигурност като ходя на 3Д... иначе аз залагам на момИче  Wink Хехе, пък каквото - такова ... аз викам на мъжа ми да дойде с мен на прегледа да гледа, че ще му е по-удобно отпред, а той ми вика - ми като се роди ще го видим какво е  Grinning
А, по този повод още един лаф на мъжа ми от днес. Сутринта става и казва: 'малее, сънувах, че раждаш тризнаци'  Shocked hahaha ... следват разменки на изрази от рода, че ще е голям зор после с многодетно семейство, а той добавя - 'а на теб няма да ти стигат циците'  Joy
И ние днес напазарувахме за нас си подаръци, Вики естествено отнесе големия пай ... аз минах само с едни ботуши  Flutter Rolling Eyes (има симпатични намаления в Саламандър в Дружба), на Вики купихме подобни да е като мен  Crazy Иначе магазините за играчки (Хиполенд, Марсел) ми се сториха доста опоскани.

# 125
Галитка, като за рядко вясващ се дядо е купил подобаваща играчка! Браво, да си я ползва със здраве Вики!   bouquet
А магазините всички са опоскани. Днес мъжа ми беше на Метро за пореден път, върна се бесен, че в магазина не се дишало от народ, а стелажите били празни. Служителите само хвърчали напред-назад с мотокарите, но пак не насмогвали. Аз не мога да разбера по Коледа ли се сетиха хората, че нямат дивани и празхосмукачки? newsm78  Ама така е по Коледа - лудница. И у нас хладилника се праска по шевовете, кат' че ли цяла година сме гладували и дай сега да се натъпчем. Rolling Eyes

А, по този повод още един лаф на мъжа ми от днес. Сутринта става и казва: 'малее, сънувах, че раждаш тризнаци'  Shocked hahaha ... следват разменки на изрази от рода, че ще е голям зор после с многодетно семейство, а той добавя - 'а на теб няма да ти стигат циците'  Joy
Joy  Joy  Joy Аз наистина се чудя как се кърмят 3- и повече-знаци... Embarassed  Rolling Eyes

# 126
Къде сте всичкииии  Whistling newsm78

Хайде да почерпя, пък дано се появите  Mr. Green Анту, поне ти се възползвай  Hug

Днес накупих на Али малко подаръчета - кукла с легло, конструктор, едно комплектче панички, тенджерки и чашки и едно куче дето трябва да ми не за вълк  Crazy Joy Ами няма вълци по детските магазини !  Joy

# 127
Виличка, мерси аз ще се възползвам с вечерята  Mr. Green А аз вълка си паднах от смях  hahaha

Галита, подаръка наистина е страхотен Със здраве да си я ползвате  Laughing

Анту, и на мен ми е ад да ходя на пазар покрай празниците - не дай боже да ти потрябва нещо. Такава лудница е навсякъде, всичко е опоскано иняма избор. Ние подаръците си ги правим доста преди или след Коледа  Crazy Сега пазарувам само за Калоян и другите дечица.

# 128
а той добавя - 'а на теб няма да ти стигат циците'  Joy

Joy Hug

# 129
Здравейте момичета  Hug
Не съм се мяркала доста време, за което се извинявам  Embarassed но наистина нямах свободна минутка.
Накратко беше лудница в сдружението заради бюджета (успяхме най-накрая да извоюваме 220-те лв майчинство  Heart Eyes сигурно сте разбрали), а и работим по електронния регистър за прием в детските градини, ако имате въпроси питайте  Hug
Освен това се върнах на работа, Алекс е на ясла и се чудя вечер кое по-напред  ooooh! Лягам си след 12 и направо съм труп вече  Crazy
Всяка събота и неделя сме я на рожден ден, я на погача. я на прощъпулник  Whistling
Знам, че е хубаво да се ходи по такива поводи, обаче да ви каже честно вече трудно издържам и финансово и психически  hahaha

Исках да ви питам, защото нямах време да прочета темата, ще си организираме ли в крайна сметка януарско парти, защото с клубовете положението е доста спечено и ще трябва да резервираме от рано?

Някоя от вас да е забременяла докато ме нямаше  Mr. Green

# 130
Честит рожден ден на Дари  bdbaloni

Да расте здрава и безгрижна и да радва много мама и тати   bouquet

Иве, да оздравява бързо Praynig

# 131
  • София
Честит рожден ден на Дари!

Клео, приятна почивка! Голямо БЛАГОДАРЯ за работата, която сте свършили със сдружението!

# 132
Tochno v tozi chas na tozi prekrasen den predi godini se poiavi moqta kukli4ka! Heart Eyes

Momicheta zapoviadaite,pocherpete se! Party  Hug

Kleopatra  Peace

Izvinqvaite che pisha taka,no sme s nov PC..

# 133
МИЛА БОДЛИВКЕ, ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА!!!
ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, БЪДЕЩЕТО Й ДА Е ИЗПЪЛНЕНО С ВЕЛИКИ ПОСТИЖЕНИЯ И МНОГО ЩАСТИЕ!!!

Искам и аз да почерпя, защото Макси днес става на цяяяяяла половин годинка!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Момичета, ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ДОВЕЧЕРА! ДА ИМА МНОГО РАДОСТ И ТОПЛИНА В СЕМЕЙСТВАТА ВИ!  Hug   Hug  Hug

# 134
Честит Рожден Ден, Дари!!!
Бъди много здрава, много щастлива, много палавка и много весела!

Бодливка, честит празник! Да те слушка и много да те радва твоята принцеса!

Честита половин годинка на Максим! Много да папка и много да расте !

Общи условия

Активация на акаунт