ЯНУАРЧЕТО украса слага - Дядо Коледа е веч пред прага!

• 9 317
  • 264
  •   1
Отговори
# 150
Весела Коледа!Toпли пожелания за здраве и много усмивки!

Честит Имен Ден на Хриси!

Клео, Честит Празник и на теб!

Вили, честито и на съпружето ти!
[/size]

Честит празник на всички именици!

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 12:28 от *Daisy*

# 151
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ХРИСИ (КЛЕО)! ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЪПРУГА НА ВИЛИ4КА! НОСЕТЕ СИ С ГОРДОСТ ХУБАВОТО ИМЕ, ПОЖАЛАВАМ ВИ НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ МИГОВЕ СЪС СЕМЕЙСТВАТА ВИ!  Hug

# 152
Ето го и нашето Коледно албумче! Извинявам се за лошото качество на снимките, май е крайно време да се сдобия с хубава камера. Rolling Eyes

# 153
ЧЕСТИТА КОЛЕДА МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ.чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ.

ПС.ЕТО ЕДНО ЗАГЛАВИЕ И ОТ МЕН
1.ЯНУАРЧЕТО СЕ СТЯГА,ЧЕ РОЖДЕН ДЕН НАБЛИЖАВА
2.ЯНУАРСКИЯ БОНБОН ЧАКА 2 РИЯ КУПОН
3.ЯНУАРИ ИДВА ВЕЧЕ СТАВАМЕ ГОЛЯМИ ХОРА ВЕЧЕ

# 154
Клео, Честит Имен Ден!!! Много здраве, късмет и любов в дома ви!  bouquet

# 155
  • Варна

ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ НА ВСИЧКИ!!! ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

ЧЕСТИ ПРАЗНИК НА ИМЕНИЦИТЕ И РОЖДЕНИЦИТЕ!!!

# 156
Весела Коледа на всички! Здраве, щастие и любов в семействата ви!

Честит имен ден на Клео, Християна на Дес, мъжа на Виличка и всички празнуващи днес!    Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 17:05 от nenepygka

# 157

1.ЯНУАРЧЕТО СЕ СТЯГА,ЧЕ РОЖДЕН ДЕН НАБЛИЖАВА
2.ЯНУАРСКИЯ БОНБОН ЧАКА 2 РИЯ КУПОН
3.ЯНУАРИ ИДВА ВЕЧЕ СТАВАМЕ ГОЛЯМИ ХОРА ВЕЧЕ
Аз съм за точка 2. Grinning

Анту Снимките наистина не са с добро качество , но си личи че сте създали уютна и весела коледна атмосфера  Heart Eyes А елхичката ви е много красиво украсена !И истинския Дядо Коледа сте срещнали  - личи си по брадата му   JoyWink
А фотоколажа със снимките на двама от мъжете ти е нещо уникално  Grinning Ти сама ли го направи ? Как става ? newsm78

# 158
Орхидейке, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА КРИСТИЯН!   bouquet Пожелавам му луди игри, добри приятели и послушни родители! Wink

# 159
Честит Втори Рожден Ден на прелестната Дари!(с малко закъснение но от голяяяяяяяяяяяяямо сърце) Здраве,весели игри и късмет и пожелавам от сърце!

Честито Рождество Христово!Нека децата ни растат в мир у любов и много сили на всички около тях да има се радваме пълноценно!

Честит Имен Ден на Клео и таткото на Али!Бъдете живи и здрави!Прегръдки на всички дечица които празнуват днес!

Мили момичета,благодаря ви от сърце за прекрасните поздрави към моята Християна,не сте ни забравили Hug Hug Hug
Ето скромна почерпка от Хриси и мама ми Wink

# 160
И роди се Божи син, и изгря звезда! нека тя да бъде вашта пътеводна светлина! Пожелайте си нещо - на Коледа стават чудеса!!! People Santa Nature Snowman

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!  cheers

# 161
  • София
Честито Рождество!
Желая ви да имате успех във всичко , което умеете. Късмет във всичко, което не зависи от вас!Сбъдване на всичко, за което мечтаете!
Честито на именяците и всички празнуващи!
А Камен  ви поздравява с това http://www.elfyourself.com/?id=1797537071

# 162
Здравейте, милички!
Хайде на кафенце :

Как изкарахте празника?

При нас беше много весело. Бяха ни на гости нашите и брат ми с гаджето. Баща ми се дегизира с костюм на дядо Коледа и Али като го видя направоооо се препарира!  Joy После започна да се радва и да вика "Дядо Коля, Дядо Коля!"  Joy Получаваше подарък под елхата на всяко излизане от стаята  Joy От питката й се падна учение и нова къща  Joy И така. Разказвайте и вие, а аз сега ще кача малко снимки с "Дядо Коля"  Mr. Green

Ето снимки : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201187&photo=4

Последна редакция: ср, 26 дек 2007, 10:58 от Vili4ka

# 163
Добър ден и от мен днес Grinning

Вили,страхотни снимки.Много се е забавлявала Али.

Аз нали ви казвах че и ние чакаме Дядото Коледа,е дойде човека.Беше страхотна забава.Вяра малко с недоверие го огледа,но си взе подаръка,изпя му песничка.Много съм доволна,че така зарадвах детемцето.Бебетата и те намазаха.Дядото ги гушна и ги снимахме.Сега ще кача снимките и ще ви ги покажа Peace

Аз съм болна от снощи - висока Т,гърло зловещо болящо и се лекувам тука с разни неща.Толкова ме е страх да не заразя дечицата ми Rolling Eyes

# 164
Деска, бързо да се оправяш ей, че Нова Година идва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт