Нова година посрещат най-прекрасните деца - НОЕМВРИйските ЧУДЕСА!!!

• 11 018
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • на странно място ......
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, УСПЕХИ И ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО!!
По случай коледните празници Дилянка проходи вече, както хората  Grinning и естествено не мога да я настигна .....много е бърза!
Бъдни вечер бяхме при свекито на гости, както и коледният обяд! Получихме много хубави подаръци и сега чакаме с нетърпение посрещането на Нова Година! Имам и още да пиша, но нещо мързела ме е хванал, та ще го оставя за друг път!

# 106
Честито Рождество Христово! Нека празничния дух донесе здраве, щастие, късмет на всички вас и семействата ви!

# 107
Здравейте,красавици!
Ние също много добре си изкарахме празника.На Бъдни вечер бяхме у свекито,паричката се падна на етърва ми и аз много се радвам че се падна точно на нея и и пожелах в най-скоро време да се радва на така желаното и чакано от нея бебоче Praynig
На 25-ти бяхме у майка ми,с брат ми,снаха ми и племенницата и двете деца така се забавляваха,че ние изобщо не им трябвахме и общо взето цял ден ядохме,пихме и мързелувахме GrinningЕстествено Симона получи най-много подаръци от Дядо Коледа - джип с дистанционно Grinning,лаптоп,муз.книжка,пеещ делфин,много дрешки и доста парички,но като че ли най много се радваше на шоколадовите изделия,които и даваха,защото видеше ли торбичка и веднага отиваше да бърка в нея и да си изкарва по едно сладкишче GrinningОт днес сме в релаксация и ще се мобилизираме за посрещането на Новата година.По  този повод искам да ви честитя предварително Новата година,защото незнам утре дали ще успея а на 28-ми сутринта летим за Кайро.
ПРЕЗ НОВАТА 2008Г.ВИ ЖЕЛАЯ НАЙ-ВЕЧЕ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ НА ВАС И НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ!НЕКА ТЯ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ОБИЧ И ВЕСЕЛИЕ И ДАНО СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИТЕ ВИ ЖЕЛАНИЯ!А НА МАЛКИТЕ СЛАДУРИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО КЪСМЕТ И МНОГО УСМИВКИ!
Гуги,да ви е жив и здрав татито и много да ви радва Hug
Честито и на всички проходили дечица,да са им здравички и пъргавки крачетата Hug
Ако има болнички,бързо оздравяване и да оставят болестите в старата година и да посрещнат новата с усмивка Simple Smile
И накрая ви качих няколко снимчици на нашето малко джудженце

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204187&view=1&photo=1
Това е от мен за сега,до скоро и ще си пишем живот и здраве догодина Grinning

# 108
Честит рожден ден, ГАБИ!
Бъди жива, здрава, обичана, желана...Не забравяй мечтите си, обрисувай ги в приоритети...Следвай ги целеустремено и нека това ти носи усещане за щастие и обич...Пожелавам ти да получаваш с лекота всичко това, за което мечтаеш и което желаеш...Целувки!

Честит имен ден на всички малки и големи, които празнуват на днешния Стефановден!
Със здраве да си носите имената!

# 109
Честит рожден ден Габи! Много здраве, щастие и късмет!!!

НА всички именници днес - ВЕСЕЛ СТЕФАНОВ ДЕН!  Mr. Greenповече мръвки и винско!!!

Дани вече е добре нямаме и дрис, са остава и апетита да ни се върне и сме ОК на 100%.  Peace

ЧУХ СЕ С МАША,  добре са с малкия, само дето тя е затрупана от работа.

ЛИПСВА МИ НЕЩО Качка ... пък и доста други мами....ЦВЕТИ??? къде сте бе хора?!?!?! дрАснете барем по нЕкой и друг ред да знаем как сте? Tired

# 110
  Здравейте,мили момичета Hug
  Искам първо да се извиня,че напоследък не намирам много време да ви пиша,но не съм ви забравила Wink,и при първа възможност надничам да видя как сте вие и малките бебчовци Heart Eyes
  След това,искам да ви пожелая много здраве,щастие,късмет,сбъдване на всичси желания и много,много любов през Новата година Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   И не на последно място,искам да ви почерпя,макар и виртуално за рожденния си ден-бъдете щастливи всички Hug

Ети,страхотни сте с Ния в "Моето дете" Hug Heart Eyes

# 111
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Рожден Ден Габи!!!

Честит Имен Ден на всички именници!!!!

На мен ми съ паднъ ПаратЪ, печалбътЪ ут БорсатЪ и здрАвету  Mr. Green

Все още сме в Сливен, но вдругиден заминаваме за Добринище, същински цигански катун сме, мани......колите са пълни до тавана, то не са деца, куфари, легла.... hahaha

# 112
Честит рожден, Габи! Да си жива и здрава, много щастие и любов!

Честито и на всички именници! Със здраве да си носите името!

# 113
Честит рожден ден на ,Габи!!! newsm51 newsm59 smile3525.Мила,бъди здрава,щастлива,и много обичана.Весело изкарване на празника!!!  bigdance2 Tada smile3510 happy bd baloni
Честит имен ден на всички именници!!!Да са живи и здрави!
Добре дошли, на новите мами и техните сладурчета welcome

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАБИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, ВИНАГИ ОБИЧАЙ И БЪДИ ОБИЧАНА!   bouquet  Hug

Честит имен ден на всички именници!Нека със гордост да си носят името!

Ние се завърнахме от Ямбол снощи, но днес стягам багажите за Сандански и утре потегляме!В Ямбол беше голяма лудница, много народ около Теа, всеки й се радва и вика, но тя издържа геройски  Simple Smile

Златна, стискам ви всичките си видове палци  Peace Дано скоро се похвалиш с добри новини  Praynig

Желая на всички весело посрещане на нова година и догодина пак тук с нови сили и вдъхновение да споделяме добро и лошо, като дай Боже лошото да го няма  Praynig

Целувки на всички мъници   bouquet

# 115
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАБИ! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!   bouquet

На всички, които ще пътуват лек път и весело изкарване на Нова година! Tada

И аз все забравям да кажа, че също си купихме Моето дете с Ния и Ети и много им се радваме!  Heart Eyes

# 116
  • Пловдив
Честит рожден ден на Габи!!!  bouquet

Честит имен ден на всички,които празнуват днес,много здраве и късмет!

# 117
Момичета  Hug
Габи, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие!
А сега бързам да се похваля от днес съм леля /правилно било очинайка  Joy , бебчето е на сестрата на Андрей/ на прекрасна малка принцеса с прекрасното име Габриела, тежи 2950 кг, и е цееели 48 см  Heart Eyes Ето снимка 10-тина минутки след като е родена:

Имам и още един повод днес да почерпя - свекървата има рожден ден! Голям подарък и направиха за рождения ден - внучка    Wink Днес като видях малкото бебе направо не мога да повярвам, че Виктор е бил с половин кг по-малък. Толкова беше малка  Hug
Пожелавам ви прекрасно прекарване на Новогодишната вечер и до скоро!
А сега почерпката:

Без хапване, че от масата не ставаме напоследък  Joy Така е по-диетично
Целувки 
Heart Eyes

# 118
Сонче, да ви е жива и здрава малката Габриела! Много радост да носи на всички около нея, а най-вече майка си, която е направила прекрасен подарък на своята майка!  bouquet

# 119
ЛИПСВА МИ НЕЩО Качка ... пък и доста други мами....ЦВЕТИ??? къде сте бе хора?!?!?! дрАснете барем по нЕкой и друг ред да знаем как сте? Tired

Аз съм вече тук, даже малко по- нагоре и снимки съм пуснала Simple Smile Сега съм с тримата- Ран, Неда и Мария и е лудница, но съм си обещала да повлизам тук, че нещо му бях изпуснала края- работа, работа и пак работа!!! Сега къщата е нагоре с краката, ама здраве да е Simple Smile Най- накрая се сдобих с заветната съдомиялна и сега се надявам, че ще ми спести доста време.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАБИ, СОНЯ ЧЕСТИТА ТИ ПЛЕМЕНИЧКА!!

НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ПОЖЕЛАВАМ МНОООООООООООООООООГО ЗДРАВЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт