Коледа-та чука на вратата, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще е под елхата!

• 16 669
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
 Cry Здравейте момичета, аз съм най - тъжния човек на света, днес отидохме на консултация в Токуда с малкия и се наложи да го оставим там самичък, заради висок билирубин(жълтеница), не сме се изчистили още, а вече било време, източиха му малко кръвчица и пак едва защото целия беше надупчен от преди и няма видими венички, слънчицето на мама. Къса ми се сърцето като знам че немога да съм при него да го гушкам и да го успокоявам и да го кърмя. Към 20.00 часа ще идем да го видим ако ни пуснат де и ще отнеса кърма дано му я дадат поне по този начин да усети мама Cry Sad
Съжалявам че ви натоварвам, но ви чувствам много близки и за това реших да го споделя с вас

# 106
Честит рожден ден на Катюша и честито на родилите мами, да са им живи и здрави бебчетата  bouquet

# 107
Alex , много е гадно така, защо не те оставиха и теб с него. Не мога да си представя как ще ми вземат детето.  Hug Hug Hug
Ние също още не сме се изчистили съвсем, кожата му не жълтее като преди, но бялото на очичките още ми жълтее.

# 108
  • София
Alex83 , да се оправя малкото ти слънчице по-бързо и да се прибира у дома:pray: А не може ли и ти да се настаниш там?

Лионката , ние навън сме някъде от 16-17 ден и по един час се разхождаме Peace
а за пишката и аз не знам още как се процедира, но засега няма да избързвам. Педиатърката ми каза да изчакам докато не ми каже. А засега само лекичко отварям колкото да почистя секрет, който се е насъбрал там.

# 109
Честит Рожден Ден на Катюша!   bouquet

Голямо Честито на всички новообебени мамчета! Много да ви слушат малките сладури, а вие тях - още повече!   bouquet

Ние с Макси сме добре, т.е слушаме се засега. Той предимно спи и папка, а аз гледам да съм на разположение за второто, че иначе - рев. Днес му падна пъпчето и съм му обещала най-страхотната баня тази вечер. Все още нямаме колики, но не вярвам да ни подмине и това удоволствие.
Спокойна нощ на малките съкровища!
Успех и кураж на раждащите мами!  Hug

# 110
Ами неможело да оставам и аз, той е в ковьоз и е чисто голичък и го пекат, и някаква система са му включили, целия са го наболи душичката ми, та нямало смисъл да съм там и аз какво да правя, за доброто на детето, като знам че ще ми го излекуват го оставих, поне съм сигурна че ще се грижат добре за него, доколкото е възможно , казаха че до три дни сигурно ще се оправим  Praynig Praynig Praynig

# 111
Alex83  Hug Дано се оправи мъничето скоро Praynig и да си го приберете в къщи!

# 112
Благодаря ви момичета  bouquet, ние след малко отиваме да го видим, ако ни дадат, после ще пиша, дано е добре мишленцето на мамаPraynig

# 113
Кураж, Алекс, бързо оздравявване и да се ушкате скоро в къщи. Защо така се получава, нали уж ги изписват ако всичко е наред? Нас ни пекоха още в болницата заради високи стойности и на другия ден беше добре.

# 114
Alex бързо оправяне на малката шушулка  Praynig
Честити бебоци на Деси и Скай, много да ги радват и слушат  Hug
А ние днес бяхме мн послушни, обаче сега сукахме повече от час, и не искаше да пусне, а майка й не си усещаше ръката вече. Сега ревем та се късаме, и баба се опитва да ни успокой, ама нещо  не успява. Май по това време не й достига кърма, макар, че ме съмнява, защото сега като стисна и още пускам от тази гърда. Та явно детето си иска и да си пореве, за какво е бебе ако не реве Simple Smile

# 115
  • BABYLAND
Ооох, мерси за съветите.  Hug Кат' гледам - не сме само ние.  Явно ще се будим на по 3 часа и туй то. Много ме притеснява, че тъпите патки от клиниката не са го измерили правилно. Т.е. родил се е 2900, а е изписан 2880. АбЦелютно невъзможно ми се струва да е свалил само 20 грама, следователно има нещо не както трябва. Сега не знам кои килограми да вземем за истински и идея няма да си имам наддава ли туй нашето дете и по колко. Пуууууу, мамка му.
   Само да го знам, че не е гладничко, ще се успокоя малко.
   ВЕЩЕРИЧКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, викаш и Дзърната да си плескам с ДАКТАРИН.  bombsКолко време, по колко да слагам, преди да папа дребчо или след това. Уф, много въпроси сестрице, ма приятел в нужда се познава.  Heart Eyes
ТОНИ, винаги съм мислела, че ще си храня детето когато пожелае, но като го знам какъв е мъничък и че ако не му набутам папане в устата, може и да не се сети да си поиска ми се свива сърцето. А и гледаме да направим така, че през нощта да не го храня за да почиваме поне тогава. Ох, знам ли и аз кое е най-правилното.  newsm78
АЛЕКС, кураж миличка. Представям си колко ти е тъжно, мила. Освен да ти пожелая да се оправи бързо малкото ти съкровище, а на теб да не страдаш-друго не знам какво да кажа.

ЧЕСТИТИ НОВИ БЕБОЧЕТА. Да са здравички, умни и да даряват мама с много любов.

# 116
  • София
Розичке, за основата при нататъшното проследяване за наддаването на бебо се взимат килограмите, с които е изписано Wink Освен това, след като е свалил нещо, после почва да наддава, може пък е наддал до тогава мъникът.

А за млечницата - сигурна ли си, че е това, че май трябва да се дърпа да не яде, че боляло тогава newsm78 Но иначе и зърната се мажат за да не си прехвърляте гъбичките. А дали преди или след, ами то щом вътре в устата се маже, значи и за зърната няма проблем, така или иначе то си отива в устата. Мажи си след като накърмиш и стой така до следващото кърмене.

# 117
ЧЕСТИТИ СЛЪНЧИЦА НА ДЕСИ И СКАЙ!
ДА РАСТАТ УМНИ И ВЕСЕЛИ ДЕЦА!

Алекс Hug миличка, представям си какво ти е, но като е за доброто на детето. Нали се грижат добре за него, а и вече единия ден мина.

Голди - възможно е да сте изписани толкова. Алекс в деня преди изписването си беше 2500 - колкото се роди.

# 118
  • София
Момичета боли ме кръста. То верно, че днес не се спрях и само търчах нагоре надолу по улиците, ама...
Отвреме навреме ме пристяга корема и ме понаболява, ама болката не е ужасяваща. Охкам си, но все пак се търпи и май е на 20-тина минути.
На колко минути започват контракциите? Аз защо съм си втълпила, че трябва да са на час-два в началото.
Сега ще се върна назад да прочета какво сте писали  Tired

# 119
  • София
Момичета боли ме кръста. То верно, че днес не се спрях и само търчах нагоре надолу по улиците, ама...
Отвреме навреме ме пристяга корема и ме понаболява, ама болката не е ужасяваща. Охкам си, но все пак се търпи и май е на 20-тина минути.
На колко минути започват контракциите? Аз защо съм си втълпила, че трябва да са на час-два в началото.
Сега ще се върна назад да прочета какво сте писали  Tired
Еми, маце, май ще ти честитим скоро Wink

Общи условия

Активация на акаунт