Коледа-та чука на вратата, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще е под елхата!

• 16 666
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честито на Дикси и от мен!    bouquet

# 166
  • София
Мами, събирам мнения, кажете ми как държите облечени вкъщи вашите бебочета! И трябва ли според вас да обличам Анитката повече понеже е по-мъничка? В стаята ни е 21 градуса, тя е с боди с къс ръкав, ританки, отгоре с плюшен гащеризон, чорапки не винаги слагам, защото трудно се задържат на нея, завита е с пелената тип порт-бебе и още едно поларено одеалце. Педиатърът ни нищо не каза по въпроса, като дойде да я види, предполагам щеше да ми обърне внимание, ако това не е достатъчно, нали така? Накрая ще взема да му звънна.  ThinkingОх, днес свеки ме е затормозила по тоз въпрос и ме преследва с Д-р Спок в ръка, още не съм го зачела, де... Confused 

# 167
  • Бургас
Честит син на Дикси! Да ви е жив и здрав и много, много да ви радва!!!

# 168
Честито съкровище на Дикси

# 169
 Hug на всички, Венчо малко се пооспокоих, благодаря ти, днес билирубина ни е паднал на 306, което пак е много, но е добре за един ден, не е толкова жълт вече, даже розовее, и сме качили 90 гр, но това е и от нещата дето му вливат, по добре ми изглежда душицата, и го кърмих три пъти и оставих кърма за през ноща и сутринта, а пък утре пак ще ходим на три часа да го кърмя  bouquet
Честито бебче на Dix6,  да и е живо и здраво   bouquet
Добре дошли и на завърналите се мами   bouquet

# 170
Честито на Дикси , да е жив и здрав малкия Борис и много да ги радва   bouquet

# 171
Честито бебче на Дикси!

Алекс, стискам палци! Бързо да се оправи бебчо и да се гушкате вкъщи!

Относно спането - първите две седмици не можех да събудя Калоян за ядене, а сега будува доста, даже заспиването започва да се превръща в проблем. Особено в креватчето много трудно заспива. При мен на леглото му е по-добре, а върху мен - най-добре! Не ми се иска да свиква така... А с баткото вече не помня как беше - много време мина от тогава. Кажете вие как се справяте със заспиването.

# 172
Честито бебче на Дикси и на всички мамчета, които родиха тези дни!   bouquet
Алекс, стискам палци и аз на малката шушулка!
Гледам, че една мама Яни има горе в списъка  Simple Smile. Ако е нашата- целувки за нея!  Heart Eyes
За заспиването- дори не съм я пробвала в нейното креватче, защото не мога да се откъсна от нея. За сега  Grinning. Не се притеснявам, че ще свикне така, може и да не и е приятно по- нататък. Каката не сме я вземали при нас, но и до сега чака само покана и е готова да се гмурне под голямата семейна завивка  Mr. Green. Не събуждам за хранене, когато се събуди- тогава. Обаче си има вграден часовник човечето и гледам че ги докарва на 2-3 часа денонощно буденета. Приятно изненадана съм от мен самата, защото не се дразня от нощното ставане така, както с първото ми дете. Ама така ми се кърмеше, че може ли да е другояче  Mr. Green

# 173
добро утро момичета,
днес нашата звездичка Юлинката прави един месец...по този повод да ви почерпим

и един малък поздрав:
http://www.elfyourself.com/?id=1445896952

поздравяваме със същият повод Нинка на Катюшка и Сиянчето на Поктор...да растат все така добрички,мили и послушни Hug Heart Eyes

# 174
Здравейте мили мами,

Имам нужда от помощ от Варненските мами.

Неколкократно съм споделяла в други теми че цялата ми бременност я следи д-р Александров, от когото съм изключително доволна до момента. Винаги когато съм ходила на преглед сме говорили за раждането и аз винаги съм заявявала желанието си да раждам при него. Бебето върви по голямко според ехографа и лекаря и вероятно ще се роди над 4 кг. Та по този повод док ме убеждава да раждам с цезарово. Да, ама аз бих искала да опитам нормално - аз не съм с тесен ханш, 175 см съм висока.

Вече съм в 38 г.с., вчера говорихме по телефона за да се уточним за преглед другата седмица по празниците - и той категорично ми заяви че с нормални раждания не се занимава. Ако искам секцио, ок ще ме оперира. Но с нормални раждания посред нощ не се занимава.

И сега съм в огромна дилема - при кого да раждам? И къде? Бях решила да е ВИП-а в АГ заради неонатологията и Александров. Сега вече разглеждам и вариант МД - особено ми харесва идеята че бебето е с майката през цялото време и таткото може да остане с тях.

Нямам време - бебко може да тръгне да се ражда всеки момент...и тогава не знам при кога да отида...

Моля ви мами от Варна споделете при кого вие бихте раждали отново.

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 08:40 от nivear

# 175
Много тъпа ситуация...мисля си че колкото по вече се мъчим да планираме толкова по непредвидени неща ни поднася съдбата...

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 08:38 от nivear

# 176

Гледам, че една мама Яни има горе в списъка  Simple Smile. Ако е нашата- целувки за нея!  Heart Eyes

smile3521Да тя е!Благодаря!

# 177
ама и аз съм една...чудя се какви са тези списъци Thinking, а то имаме рожденичка - Яни да си жива и здрава и много щастлива с двете чудесни дечица...дай боже Наско да се появи скоро без проблеми и да ви направи най-щастливите мама и тати на тези празници! Hug

# 178
Честит син на Дикси,да е жив и здрав и много да ги радва!
Мама Яни,честит рожден ден,бъди много щастлива и обичана,и скоро да се радваш на най- прекрасния подарък!
 За спането,и аз да кажа-и Боряна вече не заспива отлкова лесно,въпреки,че няма колики,просто си стои в леглото,гледка кротко 5-10 мин,и после почва да мрънка,а ако никой не и обърне внимание-почва големия рев.Само бибата я успокоява,и носене на ръце!Аз много не давам да я взимат на ръце,ама бабите-само да проплаче и тичат ли тичат...А то е полезно и за детето да си поплаче малко,да и се разгърнат дробчетата!
Джи Бейби,аз държа в стаята 22-23 градуса,и беба е облечена с боди с дълъг ръкав,ританки,чорапки,и отгоре гащеризонче.Рядко и навличам и терлици,по настояване на свекито,най-вече.И е завита с плюшена ватирана пелена.
Нивеар,много гадна ситуация!Аз не съм от Варна,не мога да ти помогна,но просто искам да кажа,че се възмущавам от такива лекари!Все по-честа е практиката докторите да "навиват"майката да ражда секцио,без да има показания за това.Не мога да разбера защо,и сестра ми в София я навиваха да ражда така,измислиха и ,че има тесен таз,но тя не се поддаде,и си роди нормално без избор на екип в ТК.А на мен-раждах секцио в Карлово,ми искаха подробен документ от очния лекар,защо точно препоръчва секцио,явно ей така без причина не го правят!
 Ох,стана много дълго май...Целувки на всички

# 179
  • София
Честит рожден ден на мама Яни! Да си обичана съпруга и майка и скоро да държиш сладък бебок в прегръдките си!  newsm59

Честит юбилей на малките бебчета. Да са послушни, здрави, да се радват на добър апетит и да радват мама и тати!  smile3504

Общи условия

Активация на акаунт