Коледа-та чука на вратата, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще е под елхата!

• 16 667
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Една хубава новина :

Skaj си има момченце Валентин , 3450гр. / 50см.

Скай , да ви е жив и здрав малчугана и много радост да ви носи   bouquet

# 91
Skaj, честито бебче, много радост да ви носи и незабравими мигове!
Цветито, получавам в електронната поща седмичен празничен календар и там така пише, а сега проверих в едно църковно календарче, днес е Св. мчца Юлиания, а на 16 юли Св. свщмчк Атиноген и 10-те му ученици. Св. мчца Юлия Девица така, че може да празнувате когато сте в настроение  Wink

# 92
Здравейте момичета! Пиша от болницата.Имаме малък Иван (2600 гр,47 см),роден на 19 декември.  Току що се разплака до мен.Всичко мина добре,само още с храненето не сме се установили,но това е др въпрос.Ще разказвам като се приберем,което ще е най-вероятно утре сутрин.Благодаря за стиснатите палци и на всички,на които предстои "успех"  bouquet от мен.

# 93
  • Варна
Честити бебчета на Деница и Скай и Десибарабеси! Да са ви здравички, щастливи и само радости да ви носият!

Честит рожден ден на Катюша!

И ние в началото спахме по 4 часа, но от 10-тина дни сам си направи режим на по 3 часа и вече много рядко ми се случва и през нощта да се храним. Аз си мисля, че е по-добре да оставите бебенцето да си поиска, а не да го будите, то самичко ще си направи график. (Това е лично мое мнение и не е нужно да се съгласявате с мен).

# 94
Честито, Деси, много да ви радва малкия човек!

# 95
  • София
scorpia , сигурно са тъй наречени лохии. аз без превръзка не ходя откак се върнах от родилното. Ту се засилва, ту поспира, но не така, че да съм без превръзка. по идея близо 40 дни има това чудо.

ама аз не съм родила още  Joy
а тия лохии май идват след раждане...

дари, а дано! че вече ми писна.. направо ще се побъркам от притеснения!!!
Blush М'чи какво искате от мен...аз веч' нИ съм със всичките си  Blush  Мииии...мислех си, щом аз имам лохии, що пък и на теб не се случи  Mr. Green ....Леле...ама че съм.... Mr. Green...ей ся загрях к'во съм казала Rolling Eyes...ми аз вече всички за родили ги взимам и те това е! Mr. Green

Честити момчета на Скай и ДесиБарабеси! Нека растат силни и мъжествени, а късмет и щастие да са им първи приятели! Hug

Прибирам се аз преди малко от пазар. Ходихме с мъжо и малкия до един детски магазин, че едно приятелско детенце има рожден ден...Та гледам си аз вътре, а мъжо с малкия в колата. Да, ама по едно време нещо ревна онова ми ти дете и моя мъж ми звъни като на пожар - бил ревал някак особено и странно Mr. Green Ми ревало си детето нещо. аз му казах да го гушне и излезнах. Обаче задръствания днес са нещо ужасно. Общо взето от Щъркел до Руски паметник и обратно изкарахме един час в път и на малкия му дойде време да папка. Та аз извадих най-спокойно една цица и си храня детето, докато моя мъж обяснява на всички околни шофьори за майките им и т.н. А като се прибрахме, тъкмо се наяде детето и заспа най-спокоен сън. Та реших да не го събличам и сложих да спи както е облечен на отворен прозорец.

Ей го на нинджата  Grinning и още малко снимки.

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 15:37 от veshti4ka

# 96
Честито на Десибарабеси ,да ви е жив и здрав малкия Иван и много да папка ,за да порасне голяяям   bouquet

# 97
Честито на Деница, Скай и Десибарабеси!
Да се гушкате с голяма любов с бебоците, да са ви здрави и да ви слушат като пораснат!
 baloni Two Hearts Tada

Вещичка, тая твоята нинджа да я изядеш направо.... егати сладура! Heart Eyes

# 98
Честити рожбички на Деница,Скай и Десибарабеси!Да са ви живи и здрави и много послушни! HugЧестит рожден ден Катюша!Да си жива и здрава и много щастлива!  bouquet

# 99
Да са честити момченцата на Скай и Десибарабеси! Да растат здрави, бодри и щастливи с много късмет! Heart Eyes

# 100
Честити бебенца на Скай,Деси и Дени!

# 101
  • София
Честити бебчета на Деница, Скай и Деси!
Да са послушни, здрави и да ви радват!

Мама Яни, много е сладка вашата бъдеща кака  Heart Eyes

Скорпи, чакаме бебешки новини от теб  fingerscrossed

# 102
и аз ги чакам  Joy

# 103
Честито  на мамите с бебета.Да ви радват много!!!
Аз започвам да се замислям за тов акога мога да показвам нса на малкия навън.Мами, споделете вие как постъпихте.С дъщеря ми на 15 ден бяхме навън ама беше март месец newsm78 а сега какво да правя.
Вещичка кажи кога започна да показваш Филип, Катюша и ти сподели?И не само вие де, но за вас се сещам че децата са дръпнали малко Peace
А с тази пишка newsm78 толкова много неща съм чувала ...
От първия месец, от 6 месец, други пък да ен се пипа....абе...мъжка му работа JoyДнес така ме напика цялата...незнам отде толкова вода се взе?

# 104
Честити рожбенца на Деница, Скай и Деси! Да са ви живи и драви и да ви носят само радости!

Общи условия

Активация на акаунт