Отговори
# 105
Весело посрещане на Новата 2008 година!Дано и 2009 посрещнем заедно с вас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТЕТО!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И УСМЕХНАТА,ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!!!

# 106
  • 42.016399,23.101179
Честит рожден ден и от мен но Катето и на Весето на патерици!!!
Да са ви живи, здрави и много послушни.

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НАВАТА ГОДИНА!!!

# 107
Здравейте!Весело посрещане на новата година!Дано тя е по-успешна и пълна с радост и благоденствие!  bouquet

# 108

ЧЕСТИТО! На патерица, но от сърце на Катето !

Честита 2008 Година!!!
Годината, която се задава, с шепи радост да раздава, да бъде мирна и плодовита!!!

Васильовден е. А честито!
Честит Имен Ден на всички малки и големи именници!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 109
Честита 2008 година и от мен, пожелавам ви всичко, от което имате нужда, всеки от който имате нужда и по всякакъв начин, по който имате нужда, желая ви здраве, желая ви щастие, целувам ви всички Hug

хахах аз съм на работа, смейте ми се, щото на мен ми е вече смешно, е те тая година ако не изплувам, никога нема да е Hug

# 110
  • у дома
Честита нова година!  Heart Eyes Да е плодородна, мирна и успешна всички нас!

Благодаря за пожеланията момичета,   Hug не сте ни забравили в суматохата на новогодишната нощ!  Heart Eyes

# 111
За много години, скъпи приятелки! Hug Да сме живи, здрави, късметлии! Heart Eyes Кой как изкара?
Взризивихме квартала с милион ракетки. Диана сподели, че не обича нова година и заря  Grinning Благополучно в 0.30 ч. си беше в леглото.
Крис, добре започваш годината, ударно, с бач. Това ми беше късмета от питката снощи, макар и да си точих зъбите за мързела  Twisted Evil

# 112
  • София
За много години! Бъдете много щастливи!  bouquet

# 113
  • софия
За много години,мацки!!!!!

Успех във всичко,което умеем,
късмет във всичко,което не зависи от нас
и сбъдване на всичко,за което мечтаем!!!!!!

# 114
  • на езерото
  Честит Рожден Ден на Катето (на патерици), мило сладко патенце желая ти много щастие и радост!Фастъче твоето Катенце е много красиво, много да Ви радва и слушка!
   Честита 2008, мили момичета желая Ви мнго здраве, късмет и любов!Пожелавам Ви тази година да Ви се сбъдне поне едно голямо ваше желание!

# 115
  • у дома
ехооо.. тук ли сте ?  Hug

Само аз , Криска и Деси ли сме на работа днес?  newsm78

# 116
  • у дома
искам да помоля който мисли да идва довечера на нашето парти да ми пише на ЛС, плийз. Да се ориентирам  Hug

# 117
  • София
ЧРД на Катето и от мен!

ЧНГ на всички ви Simple Smile Много здраве най-вече през новата година. Здрави ли сме - всичко друго е ОК Simple Smile
Фастъче, ние няма да идваме, щото още ни няма.
Тука падна такъв сняг - от снощи само се въргаляме с Мая в снега, пускаме се с шейна и т.н. Тя умира от кеф. Страшна лудница еее!

А м/удругото Оня, на когото не трябва да му споменаваме името, вчера имаше Рожден Ден. Не знам защо жена му си трае Wink
Айде да е жив и здрав и все така грижовен Simple Smile

# 118
  • у дома
Янче, вас ви знам, че сте от скиорите Wink .
И тука е сняг - има 20-30 см вече в София.
Има ли снимки на Мая в шейната, портрет4ета в снега, снежни 4ове4ета , бой със снежни топки и прочие?

# 119
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВЕТЛООКОТО КАТЕ!
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО, ДА РАСТЕ И ДА ХУБАВЕЕ, ДА БЪДЕ МНОГО ОБИЧАНО!
ЩУРО ПАРТИ ДОВЕЧЕРА!

Tada
ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!
Tada

Общи условия

Активация на акаунт