Отговори
# 120
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МИЛИ МОМИЧЕТА!
Желая ви 365 дни изпълнени с многоооооооооооо късмет, здраве, щастие и любов. А на малките сладури хиляди  Laughing през новата година.

# 121
на Негово величество, честит рожден ден със закъснение, жена му да не я е затрупал снега некъде.
Нели специлано му предай от мен, да е жив и здрав, да му кажеш, че е рядък екземпляр, и съм му голям фен Hug

тук е бяла приказкааааааааааааа, всичко около насссс, Виктор пощуря днесссссссс
а аз снощи в 1 през ноща се прибрах сама с кола, никой не беше минавал още по улиците, хахах аз бях като снегорин Crazy
много ми е кеффффф, обожавам снегаааааааааааа
канени сте на пързалка с шейни уикендааааааа Hug

# 122
  • Sofia
Здравейте и от мен за тази година!
Първо за много години!Да сте живи,здрави и това,което не ви е донесла 2007-манека го донесе 2008-ма година!
Специални поздравления на Катето по случай нейния 3-ти рожден ден!Нека расте весела,засмяна и да слушка много!  bouquet Диди,много съжалявам,че не успяхме за Рд парти,но се прибрахме днес доста късно от Пампорово  Sad Пътищата бяха ужасни.Чакам снимки!
Честит рожден ден и на Веси!
Друг май не см изпуснала с поздрав за рожден ден.Той месеца си отмина.Останаха ни само 2-ма герои Wink
Качихме Вики на ски.Беше на тати гордостта Laughing Снимки има тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205789

# 123
ЧНГ 2008! Нека дните на новата година са изпълнени с много радост, щастливи мигове, късмет и здраве за всички дечица и родители!
ЧРД на всички дечица, които не успях да поздравя навреме, да растат здрави, все така умни и красиви и да радват мама и тате!
Чоча, малката скиорка е страхотна, много и отива, снимките са супер!

# 124
  • у дома
Искам  най-напред от сърце да благодаря на нашите гости снощи, затова че ни уважиха и напук на лошото време и болестите успяха да ни уважат! Оценявам жеста!
  bouquet   bouquet   bouquet
Снимки - чакам Тео да ги качи по някое време.

ЧЕСТИТА 3ТА ГОДИНКА МИЛИЧЪК МАРКИ! РАСТИ ЗДРАВО, СИЛНО И УСМИХНАТО ДЕТЕ, ЗА ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТИ!
Рали, весел празник днес!

Чоча, Вики е разкошна скиорка Simple Smile

# 125
Здрасти банда
ние още сме в Софето, разбиха ни колата, искали са да ни я задигнат цялата, ама нещо не са успели - за късмет ooooh! но волан, ключалки и тн всичко е разбито и сега най рано на 9.1.ще е готова, аз се чудя какво да правя, отпуската ми днес свършва, уредих се до пон. уж но не знам дали и това е реално като дата  Rolling Eyes
На 1.1. се качихме на черни връх, до като слезем стана егати мъглата и виелицата, но беше екстра

# 126
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК !!!

ПОЖЕЛАВАМ МУ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ В ЖИВОТА !!!

# 127
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРК!Жив,здрав и палав!
Чоча,Вики е страшна мацка,кажете ми тайната на сините очи!!!Искам и аз синеоко и русо момиченце,ама не вярвам,че ша стане... NaughtyЕвала,че качвате децата на ски,аз каквато съм зиморничава не вярвам да насръча Дани да си падне по този спорт...
Като си говорим за ски,да кажа,че както не си падам по тях,май-май още малко и ще яхна такива,защото при нас положението с разчистването на улиците е зле,добре,че на мъжо джипа е в гаража и не се налага да издирва колата си сутрин,макар че пада малко разчистване на сняг през гаража,та така се предвижваме с Дани.
ЕЛИ!Скъпа моя!"Радвам се",че нашите апаши ще оставят траен спомен за престоя ви в България!За съжаление май май други впечатления не можем да ви оставим,но това ще го запомните със сигурност. #2gunfire
Какво стана със събирането ни на 6-ти?Ще организираме ли нещо,или всичко се разпадна?Т.е ще организираТЕ ли,а ние да дойдем на готово?  Mr. Green Или да не идваме?Или...
НА Р. /да ме опази Господ от някоя мълния,задето написах първата буквичка  Praynig  Party / честит рожден ден на патерици!Нела се се скрила някъде...да не би да правят 3-то бебе?Вече не знам от какъв пол трябва да е то,честно!  Joy Да е жив и здрав и все така хубаво да гледа мачове! Ей,какво гледане само.....

# 128
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРКИ!РАЛИ,ДА ТИ Е  ЖИВ И ЗДРАВ ПАЛАВНИКА!  bouquet
Ели,много тъпа ситуация Twisted Evil
Ентусиазирания татко сега реши,че трябва да инвестира в ски за малката.А и се е амбицирал и мен да ме качи на ски.Така,че края на месеца живот и здраве ще съм на някоя по-полегата учебна пистичка Crazy

# 129
  • у дома
Ели, мила, дано да ви оправят колата по-скоро..  Praynig Вие не сте ли със самолет4е?  newsm78

Ванилийка, за синеоко девойче - татито трябва да е синеок програмист за по-сигурно Mr. Green. Има една поговорка, че на програмистите все момичета им се раждат и са все синеоки  Crazy , пък русото - може и с боички  Mr. Green 

Чоча, ама ти не караш ли ски бре душа ?  newsm78
За ски - тука в София с това ги закърмват бебетата Simple Smile не познавам софиянец, който не скиорства, освен Янче, когато е на сноуборд  Wink . Но по равните добруджански полета въобще няма такава мания да се ходи на ски през зимата - поне по мое време така беше, сега вече по- лесно се пътува и т.н.

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 15:26 от fastuche

# 130
  • Sofia
Диди,не карам ски.Имам си ски и екип и само го отлагам.Аз в годините,когато е трябвало да се уча на ски не живеех в Бг,а там ,където бях рядко имаше сняг.За ски не са чували сигурно Mr. Green

# 131
  • у дома
Египет?  newsm78
Хаваи?  newsm78
Африка?   newsm78

И сега не ти е късно Simple Smile. Ще чакаме края на месеца с интерес. Да не забравиш да разкажеш как е минал първият урок. 

# 132
  • Sofia
Африка

# 133
Марки, честит ден-ден! Да си жив и здрав! Hug
Чоча, успех със ските. За мен са най-добрият спорт- чист въздух и движение. Ски-сауна-секс-сън ми е максимата  Mr. Green Втази последователност!
Ели, много гадно  Confused Дано не ви помрачи почивката тази случка  Heart Eyes
Фъстъче, снимки няма ли от купона? Това за децата на програмиста в нашто семейство се оказа вярно, само че не са синеоки  Laughing

# 134
  • у дома
Алекс, трябва да ни разкажеш .. за Африка

Това за децата на програмиста в нашто семейство се оказа вярно, само че не са синеоки  Laughing
И в нашто, даже е синеока Mr. Green
Снимки има, Тео ще ги качва по някое време..

максимата ти с СССС много ме изкефи - супер комбинация  Grinning  Mr. Green

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 16:46 от fastuche

Общи условия

Активация на акаунт