Отговори
# 135
Освен да намеря някой синеок програмист в буквален смисъл и да го поканя да ми изчисти компютъра точно когато овулирам  Mr. Green
ШОШ,и на мен ми харесаха четирите "С"-та,само че на мен лично ми допадаповече без първото "с"!
ЧОЧА,какво си правила там,ако не е тайна?

# 136
Честит Рожден Ден на Марки!!! Да е здрав, бодър, подобаващо палав, много щастлив, както и всички около него! Надявам се, че купонът се вихри с пълна сила у Рали!!!!

И отново: нека е здрава и изпълнена все с хубави - било забавни, било по-сериозни, било СССС - моменти Новата година!

Фъстъче - аз съм софиянка и почти не карам ски! т.е. ходих на един кратък курс, но едва в ... 11 клас, тогава се качих зa първи път, справях се най-зле в групата сред петокласниците или дори по-малките деца, и после съм се качвала още веднъж, ама с неудобни обувки, та изобщо не потеглих... но като цяло много обичам зимната планина!

Ели, и аз съжалявам за случката, явно не трябва лесно да се обнадеждаваме, че тук нещата вървят от добре на по-добре във всяко отношение всеки ден  Mr. Green дано все пак успявате да се почивате и Емката да се забавлява! Heart Eyes

хайде - до скоро!

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 17:55 от Маймунка

# 137
  • у дома
Освен да намеря някой синеок програмист в буквален смисъл и да го поканя да ми изчисти компютъра точно когато овулирам  Mr. Green
Юлка, едва ли някой ще ти откаже  Wink

Неви, явно правилото си има и изключение

# 138
И отново: нека е здрава и изпълнена все с хубави - било забавни, било по-сериозни, било СССС - моменти Новата година!
Joy
Ей, дойде уикенда, метнахте децата в бабин дом и сега щракате с пръсти.  Mr. Green Няма кой 1 ред да напише...

# 139
  • София
С Новьим Годом!  Laughing

Най-добри пожелания за новата година! Ние се прибрахме снощи и днес даже успяхме да се включим във всенародните веселия по повод рождения ден на нашия годеник - принц Марк  Laughing Беше много хубаво, но друг път ще разказвам, и снимки ще покажа. Успяхме и до Москва да отидем.

Напомням още веднъж - понеделник, 7 януари, 17,30 часа, детски клуб Острова на съкровищата - канени сте на рожден ден.

# 140
Тамън се бях притеснила да не се е затрила майката на Ванеса по безкрайната братска Руска страна... е успокой се  значи Mr. Green
Айде бе жена, цял ден те чаках да  Whistling Mr. Green а то пирували сте вече...
Опитвахме се през деня да пробием към Острова, ама р.д, след р.д. цял ден, и утре даже... ама ние се класирахме за един утрешен ден ден на едни познати с голям батко  Wink
чудесно е че и в понеделник ще се занесем на там  Whistling Grinning
слетобяда обаче сме свАбоднА Завтра
а във вторник се надявам вече да се спасяваме....

# 141
  • София
Както се казва, няма нищо случайно. Wink Защо според теб колата е повредена така, че и в понеделник да сте тук  Mr. Green

Утре смятаме да отпрашим към Боровец, но следобяд ще се върнем. Ще ти звънна, ако е в човешко време, подходящо за игри.

# 142
  • София
Честит Рожден ден на Марк Simple Smile

мкп, за понеделник не гарантирам присъствието ни... Ще се опитам поне да доставя Мая пък после баща й да я прибира...

# 143
ЧРД на марки на патерици Embarassed, да е живо и здраво малкото сладурче Heart Eyes
Днес Дара няма ли имен денннннннннннн, а Нела се се скрила за да не черпи Crazy Crazy Crazy
Миленка, за съжаление, по никаквъ начин не мога да доведа утре Вики Cry

# 144
Честит имен ден на Дара и на всички празнуващи днес! Да сте много здрави и щастливи! Нека името ви носи много  късмет
Я, мкп завернулас  Hug

# 145
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДАРА И ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

# 146
Честит Имен ден на Дара и на всички други празнуващи, сред които според мен би трябвало да е и Боянка!

# 147
  • София
Официалният имен ден на Бояновците е на 28ми март. Не знам защо по много календари е днес... Явно и Бояна като мен има няколко имени дни Simple Smile

# 148
Благодаря на всички за поздравленията!

Честит имен ден на Дара и всички празнуващи вчера и днес!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАНЕСА-ПРИНЦЕСА! ДА Е ЗДРАВА,  ВСЕ ТАКА МИЛА И КРАСИВА, ДА РАДВА МАМА И ТАТЕ!  bouquetи да обича само М...к Laughing

# 149
Честит имен ден на декемврийско-януарската ни принцеса Ванеса! Да е здрава и все така чаровна! Много щастие! На нея, както и на уважаемите й родители и баба!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт