Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 667
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Боже Ане ама това Стефи ли е  Rolling Eyesтолкова голям изглежда  Hug и  при нас е същото с храненето и всичко останало,проявяват вече своя характер децата.На нас от яслата правиха календари и нямаме снимката на файл.
Лека вечер мацки!
Пс.Момичета които не сте се разписвали добре ли сте-Таталинка как сте с Ени?Корни,Албени,Валкирия,Веселушка,Буболина,Емси и доста други мами не са писали отдавна,дано да са добре  Hug

# 136

Боши,ти май не си казвала за проблемите.....и хич не се притеснявай-ние сме тук и за хубаво и за лошо....а принцеса Ева си е за криене/разбирам защо не пускаш снимки,...ама много хубава ,бе Laughing/И ,да знаеш,че аз си помня обещаното и си чакам да скокнете към Пловдив...
Анелиз, Любе за снимки все се оправдавам, че нямам време да качвам на малката Жаба.  Blush За проблема с ухото, бях луднала и мислех, че съм се оплакала на всички. Знам, че тук можем да намерим опора и топла прегръдка винаги, обичам Ви! (отклоних се в малко сантиментални спомени за началото на това виртуално приятелство през 2005-а) baby_neutral
А за Пловдив, ще скокнем задължително само малко да се постопли и идваме. Peace Обещали сме Simple Smile
А снимки на Сами и Иво? Heart Eyes

Zorri, много хубави снимки на Йоанка си пуснала голяма красавица.

Мерси Sonka ... Ева днес не е сладуранка, а кривотия!  Laughing Хайде оздравявайте бързо. Стискам палци да сте загърбили гадните вируси.  Peace

Муцунка, Коте, Таби ...  Алекс, Тея и Иванна са станали невероятни красавици. Сладки бонбони!  bouquet

Pineapple, честито Ви жилище! А за родата ... Времената са такива, че родата на мъжа ми и Ева не се познават. Ева познава само двамата дядовци, които много често идват да я видят. Особенно свекър ми в това отношение много се промени към много добро, от както малката се роди и честичко се обажда да я чуе или скоква до София. Другите от родата чакат да я видят само когато ние я отведем.

Анe, Стефан е станал красив голям мъж вече! Голям сладур! Как минава времето-оо, само ... А за своенравните "пристъпи" и ние имаме такива, ама аз започавам да отчитам всичко на "Бебешки пубертет"

P.S. Аз нещо съм се замислила за 2-ро бебе, но се терзая с въпроси... с малка разлика трудно ли ще ми е да ги гледам?  Занимават ли се заедно, играят ли си, търсят ли се ... Thinking

# 137
Скъпи момичета, добра ви вечер и от мен. Да ви кажа първо ЗА МНОГО ГОДИНИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, 6ТАСТЛИВИ И МНОГО, МНОГО ОБИ4АНИ!     Аз наи-после се появявам на хоризонта след едномесе4но пребиваване в Стара Загора. На6ия тати долетя от Лондон с новината 4е ве4е си имаме собствена къ6та, така 4е пак съм за малко тук, 4е в Неделя летя за Англия с малкото 4ове4е и известно време пак няма да имам нет. Нямам търпение ве4е да се събираме пак цялото семеиство и да си подреждам новия дом newsm03. 4е ве4е осем месеца сме така разделени заради тези пусти да останат пари Cry. Ама няма как, по някога се изискват и жертви от този род.
 Моми4ета имате страхотни пораснали де4ица smile3521. Не мога да им се нарадвам. Да са ни живи и здрави тези слън4ица.
 6те ви пусна две сним4ици и от нас, 4е ние все се помотваме.
 За сега 6те ви кажа лека но6т, 4е все не смогвам да легна навреме тези дни.
Целувки

...а това ни е подаръка от дядо Коледа...

# 138
Добро утро моми4ета.lidaчестит ти нов дом.Малката принцеса е много сладка с този 4ервен сукман,да ти е жива и здрава и много щастлива .
Честито ново жилище и на Pineapple.коТетострахотни снимки.И аз се замислям,4е лятото ми изти4а май4инството и трябва да се вращам на работа.Не ми се иска,но няма на4ин. Sad
Вси4ки де4ица са много сладки.прекрасни снимки
Виждам 4е нощния отбор кам който сме и ние се увели4ава. SadНезнам какво да правя ве4е.По цяла но6т се носим на раце,заспива спокойно едва кам 4-5 сутринта и спи до 9-10.От недоспиване сам всеки ден с главоболие.Имаме 12 зъба и в момента предполагам 4е ку4е6ки ни ма4ат.Дано скоро си варнем спокойния сан PraynigПри нас снега се постопи и улиците са 4исти и от 2 дни я извеждам на разходка та поне през деня е спокойна.Купихме и палатка,дано се заиграва пове4е.Искам да ви питам за този детски комплект за по4истване -има ли го в интернет ?искам да го видя.
Тези дни трябва да я заведем при педиатарката за консултация и ваксина.
Това е от нас за сега.Лек и спокоен ден на вси4ки.  bouquet

# 139
Добро утро момичета !
Лида , честит да ти е новият дом и с много радост , щастие , обич и детски смях да е пълен.Наистина се радвам заради вас и дори не мога да си представя с какво вълнение чакаш да отидеш там и да си го подредиш  Grinning А Любима е невероятна красавица .
  Анe  а Стефан е толкова пораснал че нямам думи .Да го нацелуваш от мен  Heart Eyes
Zorri комплименти и за принцеса Йоанка ! Много а хубави снимките ви от празника .
Boshi-Moshi искам още и по големи снимки на малката мишка с болно ушенце  и стискам палци вече това да е само лош спомен.
Е , заредихте ме с положителна енергия от усмивките на тези хубави деца и сядам да работя с настроение  . Simple Smile

# 140
Здравейте мили мами
Доста ме успокоихте с тези дечица дето се будят нощно време. Аз си мислех че само на Йоана нещо й става. Буди се е и крещи че й се пишка, че иска вода, мляко и въобще има си цяла програма. Но тя се повтаря докато не  я вземем при нас. Затова сега започнах нова практика - никакво внимание като почне да ги измисля и сега пак се опитва да реве ама продължава около две три минутки и си ляга. Не знам дали всички са така ама мойта в момента на всичко вика не и се дърпа, плаче от непознати-по-специално мъже и не си дава играчките. Всичко е нейно , на Ианка както тя сама се нарича и въобще е отвратителна в това отношение.

# 141
Момичета, докъде стигнахте малчовците ви с  ползването на гърнето или няма и помен гърне както е при Стефан и дума не дава да се обели. Няколко пъти разигравам театър с куклите, слагам ги на гърне и т.н. той се смее, но май много не вдява. А покрай тия мандарини, портокали и ябълки, поняга се случва и по 3, 4  пъти на ден, да пълни пампите.

Няколко пъти преборихме хремата още в началото с виброцил и витаминен сироп, както и с витамин С. Да чухна на дърво за сега всичко е наред.

Много ни мъчи лошото време. И двамата полудяхме вкъщи. Никъде не излизаме. Навън е коварен студ.

Вили, Боши, благодаря за милите думи, по адрес на отрочето  Hug

Боши, прочетох статията. Много вярно наистина. Бъдещата една година ни предстои голяма промяна, и на него, и на мен. а относно второто бебе, съм за малката разлика. Хем да си играят и да са с по-малка разлика, хем не ми се ражда след  и около 35. А ако изчакам още на там ще идат нещата, а съпруже ще стигне четиридесетака  Rolling Eyes Освен това още едно прекъсване на работата и соц. живот ще ми дойде в повече. Така, че сега е времето, но цялата работа е божа работа. Така че ако сте решили действайте. Но повече опит могат Любето и Дидка да дадът.

Лиде, честит нов дом. Да е изпълнен с много здраве и радостни мигове. Любима е голяма чаровница.

Мимик, прочети статията на Боши, за бебшкия пубертет и ще си дадеш отговор. Стефан не е голям егоист, но пък изпада в някакви истерии за нещо си, но никой не разбира за какво. Току виж се тръшне на земята и зарита. Абе зодия Близнак. То и аз съм с променливо настроение, дето се вика не съм от най-балансираните везни, та може и ген да е. Баща му не пропуска да го натърти.

# 142
Ани,нашето ползване на гърне,се свежда до това,като е свършил"голямата работа"/което при нас открай време е няколко пъти дневно,и не е само от плодовете-просто много яде хайвана/...да го метне насред дневната със засилка и да ме изгледа победоносно....понякога и посяда отгоре му/със все дрехи/...но като го сложа със свалени гащи/което упражнение си тренирам с тъпа упоритост/...седи,повърти се,попляска с рце,отпита се да го измъкне изпод дупето си....и толкоз/на 3-тата минута или гърнето му е на главата или е вече на поне 5 метра от него/...и като се замисля,статистиката от неколкомесечно ползване е точно три попадения/които бяха отбелязани като национален празник/....но имам опит от батоко/същата история,даже придружена и с истеричен рев/,който се научи на 2 и половина.....значи имам още време за усъвършенстване....За студеното време-аз също съм на път да "изкукам"тотално,но понеже тия дни съм бе мъж/на път е из снеговете/ ,дядо/тръшнал се е болен на село/ и други помощници,Сами не е на градина....отделно,че в тия температуриняма климатик който да работи аккто трябва и се наложи да паля камината,та цял ден съм пазач на дървата,огъня и на децата от съприкосновение/даже предиобед замалко да спретнем един пожар...ама се разминахме само със следи по дъските......
За разликата-понеже персонално си ме споменала,да си кажа-раждай докато си по-млада и Стефи и е в по-ранните фази на пубертета,че като гледам какво става с моето голямо отроче......от ден на ден все по-диво и щастливо/това което описва Мимик е само начаото на осъзнаването на "АЗ-ът".......та май и аз закъснях с разликата/ама то не беше когато искаме/......бъди сигурна,че ще се справиш....а и ще си още на тая вълна/аз лично и друг път съм го казвала,ако се вънеш в"цивилизацията" едва ли ще ти се иска пак да се затвориш вкъщи/

Лида,много се радвам,че вече си имате къща....знам какво усилие е да го постигнеш и се надявам да си е е струвало жертвите...дано в новата къща да сте много щастливи и да я напълните с деца/красиви като Любима/...същото пожелавам и на Ананасчето/като на нея пожелавам също да се похвали скоро и със собственост...вижза децата е ,ако иска Laughing,че те вече са се отчели и откъм пол-ове/

Боши,аз снимки пляскам редовно...даже все се притеснявам да не досаждам.....както и с разписването/ама ме е срам все аз да съм на всеки пет постинга....та Сонка,затова съм по-скромна напоследък...отделно,че вече съм лудата калинка,ама това е по-други причини.....дето не са за разправяне/

Хайде,време е за кафе..аз отивам-ако има и други желаещи:

# 143
Здравейте и от мен!
Много благодаря за отговорите по моята болна тема, явно всички сте на таз вълна...малко поотихната нещата с рева и буденето ,по-рядко е на вечер, сигурно го мъчат кучешките зъбки, и ако знаете колко на често му се пийва млякце,все едно имам кърмаче на 1месец, и в 3ч. посред нощ и в 6ч.сутринта си търсим  Rolling Eyes,не съм спала като хората ...но периода ще се изтърпи...

Привет Ане, радвам се че сте си изкарали хубаво, а на снимката Стефи е един голям мъж, целувки ...Аз въпреки студа днес излязохме, че просто се не издържа ,то е мрънкане, белички и чудо...
Незнам при вас но вече Ники е строшил няколко чаши от онзи ден,все щурее ,а пък като е докопъл химикала,как се беше изпонадраскал по дрешките  ooooh!...здраве да е!А за гърнето, ние сме до никъде, прави нещата ,но само ако аз го сложа, и така се сърди,не обича хич да стои там, но издебвам по 2-3пъти на ден, знам,че е много малко това...Незнам за вас, но ние хич не обичаме да повтаряме думичките, просто си мълчим, само когато той иска, другите деца покрай нас доста неща казват, кажете вие как сте?

Днес съм особено щастлива и знаете ли защо, защото моята племеничка Криска е на корицата на сп.Бебе, снимката я пратих лично аз и я правих също аз ,когато бяхме на Боровец, естествено и бате Ники е на втората страница/той пък е сред полуфиналистите от конкурса на Тео бебе  Embarassed/ , похвалихме се на цяла България,че видяхме снега  Laughing! Техните не знаеха,че съм пратила снимките, и днес са в особена еуфория, много сме горди!!!

# 144
Здравейте!
Лида честита ви нова къща,да я изпълвате само с весели и щури купони и с дребосъчета!Любима е много сладка порастнала госпожица  Heart Eyes
Любе вярвам ти за лудата клиника пък и с тези двамата хубавци  Crazy аз само с един някой път едвам се справям. Hug
Ани от Бс е радост е наестина и гордост да си видиш детенце така на корицата на списание   bouquet аз откога пращам на всякакви списания ама ниц не ни харесват явно,щото пък една моя позната вече 3-4 корици има и доооста подаръци  Rolling Eyes
Ане и ние сме до под кривата круша с гърнето  ConfusedКогато ходеше по-често на ясла там ги учат много бързо и започна да си носи гърнето сам и да пиша даже.А преди не мож го усмири да седне,сега като е в нас и аз като не го слагам постоянно го позабрави.Надявам се като тръгне по-другата седмица на ясла пак да задобреем.Инъче почна като ака да си събува панталоните ама след дъжд качулка  Laughing
И аз да попитам,че вече ми писна давате ли някакви сиропи имуностимуланти?Аз май съм решила да почна Бронховаксон ли беше,че ми дойде догуша от тезиАБ през 3-4 дена.То и за организма не е добре.
Лек ден момичета!И аз отивам да пийна кафе,че сега шия надомно и бая работа имам.
 Hug Heart Eyes

# 145
  • София
Здравейте!

Лида честита нова къща и от нас  bouquet

И ние сме в отбора на будещите се през ноща - иска или сок или мляко по 2-3 пъти през ноща. А от три дни не иска да яде - пие само течности.
За гърнето - и Ники го приема като играчка - през лятото се беше научил,ама какво му стана после newsm78
Днес сутринта водих Ники във Fun sity в Младост и голяма забава падна с неговата любимка Никол LaughingЕто и малко снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207935&photo=12
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207935&photo=15
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207935&photo=15

Поздрави Hug

# 146
ясно, всички сме един отбор, макар че не е за успокояване.

Ани, да се махне студа и ще се видим непременно. Списанието ще купя, та макар и инцидентно, да видим другарчето Ники  Grinning.

Относно приказките, моето момче се старае, но от съгласните казва едва няколко - т, м, б, д. съответно се получава следното - тети ( стефи) , тоти ( чичо, цоци  Blush), мама ( мама и няма) , мати ( другарчето ни Макси), дидя ( вода), момо( мляко), йейе или йеуо ( леля ), баба ( баба и жаба), ти-тат ( часовник), мете ( мече), тайте ( зайче, чайче). като иска нещо вика здраво дай, включително и на заповядай. виждам на моменти, че иска да каже нещо и факта че не може да се изрази го изнервя. ама така ще е, език лесно се не учи Simple Smile Издава звуците на животните, но като бяхме на село обърка офцата и й каза бау-бау, при което от раз му писах двойка. К'во да прави човека като няма практика. Заех се да му правя и речник, не че има какво толкоз да пиша в него на този етап. Макар, че на последък се опитва да прави и по 2 думи, почти изречение става. Като гледам момите ни как се развива, скоро не можем ги догони.

Яна, много са сладки Ники и Никол Simple Smile Ники, знае ли къде е бебчето?! Simple Smile

Сонка, аз давам на Стефи витамин С и витаминен сироп на Др. Таис, като подуша че идва хрема. До сега това ни спасява. Като вит. С давам поне 5 дни.

# 147
Здравейте и от мен!
Да се разпиша докато Тея ми пренарежда прането на сушилника Laughing
Първо,Лида, Честито ново жилище и от мен  bouquetБъдете много щастливи в него  Hug ,а малката Любима е много пораснала,едва я познах.
Ане, твоя малък мъж също е пораснал и е станал голям чаровник,много харесвам момченца с малко по-дълга косичка,като Сами на Люба,например Peace
Относно гърнето ние го ползваме за голямата работа от 7 месечна възраст и от тогава пропуски съм имала само сега като беше болна от този гаден вирус с разстройството Peace,мисля че просто улучих времето ,сега тя сама си го търси за да ака в него,иначе пишането е на памперс,но на пролет и него махам Naughty
Относно разликата при децата,въпреки че съм казвала и друг път за мен е по-удачна по-голямата разлика,и въпреки че при моите деца е 7г и половина пак си играят заедно Peace и двамата се търсят постоянно,а аз съм по-спокойна когато Крис е до нея ,мога и да свърша нещо,не че не стват инциденти,но понякога става играчка- плачка,нормално е.
И накрая Любе, пиши бе душа,то от много глава не боли,и снимки пускай,нали затова влизаме тук ,да пишем Hug
Ани от Бургас, Честита ви награда Hug
Цялото пране е на земята #Crazy #Crazy #Crazy

# 148
Все се каня да покажа една,две снимки от Коледната украса ,която имаше във Варна,беше мноооого красиво

# 149
  • Пловдив
Здравейте и от нас!
Докато сме за малко на гости при майка ми имам 5 минутки време за да се включа и аз.
Всички дечица са страхотни.
Стефи е като голямо момче,а Тея с буклите и червените от студа бузки е много сладка. Ники и той много е порастнал, ама нали ще става батко.... ох, ако пропусна някого не се сърдете.
И да кажа по наболелите теми- Любомир няма да го давам на ясли- ще си го гледам до 3 годишен и направо на градина. Имуностимуланти няма да ползваме, имаме си кърма  Mr. Green
За зъбките... ами какво да ви кажа, за една седмица му пробиха 4 броя и сега може да се каже че имаме 10 (е 4-те са още на етап пробиване, че са предкътниците и имат още връхчета)
За буденето през нощта- ами буди се постоянно- през час- час и половина. Но го отдавам на зъби, че още 2 са тръгнали, и дано скоро пробият.
Имаше и още нещо, но дребо ме вика- пускам набързо 2 зимни снимки.

Общи условия

Активация на акаунт