Vancheto, стискаме палци скоро да си върнете спокойният сън

Вили1 "кликай" смело на малките снимки, ще сложа тия дни още материал.

Мimik, много мило ми стана Йоана как се нарича сама "Ианка". Моята жаба, вместо Ева казва Ея
Анe, статията я препрочитам непрекъсното, за да се "снабдявам" с търпение иначе ще почна да пия успокоителни.

А за малката разлика говорих и с други приятели и всички споделят, че като начинание е по-трудно в началото ... за това пък като пораснат им е много забавно да си играят заедно и са много привързани един към друг и
родителите могат спокойно да си пият винцето
За сега мисля ... 
Любе, пиши не се притеснявай а съм голям фен на "стила ти" и ще продължавам да те чета.
Ani ot Burgas и ние с гърнето сме до никъде, ще оставя тази работа на сестрите в яслата ако тръгнеме пак изобщо.
Мишката ми, като види гърнето
и бяга в обратната посока, крещейки едно протяжно: "Не-еееее"Стискаме палци за Ники в конкурса на Тео бебе да стане победител

Sonka, нашето Педи препоръча да даваме Esberitox като имуностимулатор. Аз давам само Витамин C, като видя наченки на хрема.
yanan, много е пораснал принц Ники - много весели и изпълнени с положителна енергия снимки

коТето, Страхотни снимки! Тримата сте големи сладури.
Исках да питам: Крис помага ли ти за Тея? (да си поиграе с нея, до като имаш някаква работа, да му я оставиш за няколко минути до магазина)Пепи, много снежни снимки.
Любомир как се радва да пълзи в снега, голяма скица!? И пак да кажа ... след като рагледах снимките: Юнчетата ни са много красиви и трябва да ги снимаме всички и да пратим една обща снимка в някое списание

А за магазина който е на две крачки да,оставяла съм я ,но за повече не смея,все пак и той е дете 

. На някого да му се е случвало???
бързо оздравяване на Йоанка.