Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 670
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Lida Това е чудесна новина! Честита Ви нова Къща! А Любима е страхотна принцеса, да му мислят кавалерите Whistling
Vancheto, стискаме палци скоро да си върнете спокойният сън  Peace
Вили1 "кликай" смело на малките снимки, ще сложа тия дни още материал. Hug
Мimik, много мило ми стана Йоана как се нарича сама "Ианка". Моята жаба, вместо Ева казва Ея Laughing
Анe, статията я препрочитам непрекъсното, за да се "снабдявам" с търпение иначе ще почна да пия успокоителни. #Crazy
А за малката разлика говорих и с други приятели и всички споделят, че като начинание е по-трудно в началото ... за това пък като пораснат им е много забавно да си играят заедно и са много привързани един към друг и  hahaha родителите могат спокойно да си пият винцето Peace За сега мисля ... Wink
Любе, пиши не се притеснявай а съм голям фен на "стила ти" и ще продължавам да те чета.  Mr. Green Пък обещавам и аз да досаждам често с писания.
Ani ot Burgas и ние с гърнето сме до никъде, ще оставя тази работа на сестрите в яслата ако тръгнеме пак изобщо. Thinking Мишката ми, като види гърнето Stop и бяга в обратната посока, крещейки едно протяжно: "Не-еееее"
Стискаме палци за Ники в конкурса на Тео бебе да стане победител Peace
Sonka, нашето Педи препоръча да даваме Esberitox като имуностимулатор. Аз давам само Витамин C, като видя наченки на хрема.
yanan, много е пораснал принц Ники - много весели и изпълнени с положителна енергия снимки Simple Smile
коТето, Страхотни снимки! Тримата сте големи сладури. Heart Eyes Исках да питам: Крис помага ли ти за Тея? (да си поиграе с нея, до като имаш някаква работа, да му я оставиш за няколко минути до магазина)
Пепи, много снежни снимки. Crazy Любомир как се радва да пълзи в снега, голяма скица!? Laughing

И пак да кажа ... след като рагледах снимките: Юнчетата ни са много красиви и трябва да ги снимаме всички и да пратим една обща снимка в някое списание Heart Eyes

# 151
Здравейте момичета!
Аз докато оправя къщата от снощните гости и да сложа Тея да спи ,то станало време за следобедно кафенце,така  че ,ви черпя по едно горещо и ароматно  remybussi  food010
Пепи, много са кравиви зимните ви снимки,това сигурно е в парка,ех,тази зима поне се полюбувахме на зимни пейзажи и красоти,жалко само че сме затворени в къщи заради тези красоти,но това е положението Wink

коТето, Страхотни снимки! Тримата сте големи сладури. Heart Eyes Исках да питам: Крис помага ли ти за Тея? (да си поиграе с нея, до като имаш някаква работа, да му я оставиш за няколко минути до магазина)

Ами когато има желание помага много,играе си с нея,чете и приказки,разглеждат книжки,но когато тя настъпи в негова територия,например любимо хоби и е да рови в чантата му,а той много си пази учебниците и тетрадките и тогава набързо я насмотва  Joy А за магазина който е на две крачки да,оставяла съм я ,но за повече не смея,все пак и той е дете Peace
Сега да приканя и другите мами да драснат по някой ред,че много скучно тук Naughty

# 152
Здравейте и от мен!
Аз веднага си вземам кафенце Коте  Hug
Благодаря момичета за отговорите за имуност.,вече и аз незнам какво да правя,че да му вдигна този имунитет.Ама само с витамини не ще стане нашта работа затова съм се насочила към Ексбиритокса  Confusedпък и сега четох,че до седмици е възможна грипна епидемия от вируса Соломон и как ще се опазваме  Tired
Пепи много хубави зимни снимкисте си спретнали с Любчо.
Коте много сте сладки тримата с коледно-украсената Варна  Heart Eyes
Аз уж работя ама пусто все хвърлям по две очи на форума  LaughingДа ви похваля и аз с новите ни 2 думички-удаи/удари,което е доста често явление при нас/и уда/вода/,ааа вече показваме и едно пръстче за годинките,и че се казваме Дуда  Joy
Айде оставям ви Лек и спорен,весел ден!

# 153
# 154
Привет на всички.Имам една добра новина,която искам да споделя с вас.Днес сутринтастанах Леля .На брат ми се роди момченце тази сутрин.ПОЧЕРПЕТЕ СЕ ЗА МОЯ ПЛЕМЕНИК.Преслава стана кака:)

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 14:25 от vancheto*

# 155
Привет!
Ванчето честит ти племенник!Да е здраво и послушно дете!
26 дава начална страница  Tired оправи ,че искам да ви видя  Hug

# 156
Привет!
Ванчето честит ти племенник!Да е здраво и послушно дете!
26 дава начална страница  Tired оправи ,че искам да ви видя  Hug
  ???? sonka,благодаря за пожеланието.Лек ден на вси4ки. Hug

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 14:48 от vancheto*

# 157
Eto ni i nas http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101595&photo=75
Втори опит  #Crazy
Здравейте всички и 4естит племенник на Ван4ето и нова къща на ЛИда!
НИе не можем да се кротнем от хойкане и мина годината докато се разпиша.
ТУк днес е -27С, добре  че сградите са много добре изолирани...
ДА ви питам нещо... струва ми се че последните два пъти беба като ходи по голямата нужда и имаше нещо като суполи в акото newsm78. На някого да му се е случвало???

# 158
  • София
Здравейте, момичета!

Срам, не срам, признавам си вината - не съм ви чела подробно, а за писане съвсем нямах настроение последните седмици. Явно ме е гепнала следпразнична депресийка, в комплект с неразбирателства с "любимия"...
Ще се опитам да пиша по-редовно. Разгледах с удоволствие снимките - чудесни дечица си имате! Да са здрави, послушни и усмихнати всички сладки муцунки!  Hug

Ени е добре. Обаче видимо си промени поведението и вече е в групата на пубертетите (четох статията и вече съм сигурна, че това е и няйния случай) - от кротката Ени не остана почти нищо. Сега е фурия, скимти почти целодневно, все е по крачолите или в ръцете ми, все иска нещо от мен, а като не й го дам се почва здраво тръшкане, лягане по земята, писъци... ужасна картинка. Влудява ме това нейно поведение, но вече взех да не й обръщам внимание. Е, мрънкането не спира изведнъж, но поне пробва с друга тактика и ми се подмазва Simple Smile Заспива с две биби накуп и ако случайно едната падне се събужда и си я търси. Ако не й я дам почва рев. Няколко пъти ме удари през ръцете като й забранявах нещо. Баща си обаче слуша и никакво лигавене не минава при него. Не е честно. Но пак добре, че поне от единия от нас има респект. Надявам се тоя период да мине по-бързо, че е доста изнервящ.

За мен по-добре да не разказвам, че да не заразя и вас с тъпото си настроение. А за капак имам и 12 изпита, които до юни трябва да взема, че после като тръгна на работа съвсем няма да имам време за учене. Да се похваля, днес взех първия от тези изпити и съм много доволна Simple Smile

Спокойна нощ и много снежни игри в утрешния ден  Simple Smile
Тук вали кротко и красиво.... Лека нощ!

# 159
Здравейте и от нас
Йоана е болна, има кашлица и температура и не иска да яде, като за капак непрекъснато иска нещо от мене. Пубертетът яко я тресе и е отвратителна, не само заради болестта. Това дето го казва Таталинка-същото
Ванче, честит ти племенник, да е жив и здрав и да радва родителите си! на майката-бързо възстановяване
Стефан е станал много голям и хубав. Направо като първокласник изглежда.
На преместилите се да живеят на ново място-да са щастливи и да се радват дълги години на домашен уют и топлина
Засега това е , Лек и спокоен ден

# 160
  • Варна
Здравейте момичета!
Постоянно ви чета, но просто нямам време да се разпиша.
Искам да се похваля, че от вчера съм на работа и се надявам през деня да пиша честичко.
Вечер като се върна Дари е залепена за мен, но не изпуска от поглед и баща си. Вчера ми беше адски кофти, че я оставям дори и си поплаках малко. Но какво да се прави като на този етап финансовата страна е на първо място.
Довечера ако не съм много уморена ще пиша.
Целувки и слънчев ден на всички!!!

# 161
Eх,тук малко живнало Wink
Ванчето,честит ти племеник,да е жив и здрав и много да ви радва Hug
26,[/b,много хубави снимки,Далия много е пораснала и станала голяма сладурка Heart Eyes
Таталинке, вече щях да те мъмря,че не се вясваш тук,а те засичам по други теми Naughty,Пиши,няма значение какво ти е на душата,нали сме тук и за добро и за лошо,поне морална подкрепа ще ти дадем HugА за този бебешки пубертет,само аз ли не съм чела статията newsm78,и къде да я намеря newsm78 За изпитите ти пожелавам успешно да ги вземеш и лесно и бързо Peace
Саси, къде започна работа и кой гледа Дари newsm78
мимик, Praynig бързо оздравяване на Йоанка.

# 162
Привет.Благодаря за пожеланията  на всички.mimik бързо оздравяване на Йоана
Относно гарнето Преслава беше на 10 месеца,когато започнах да я слагам на гърне.Отначало си варшеше работата там,но после започна да седи по 5-10 минути на него без резултат,ставаше и се изчишкваше на пода.Като започна да прави така си и сложих пак памперса и оттогава не сам я опитвала.Сега го ползва за стол и за играчка.На пролет ще започна да я слагам пак на гърне и дано докато тръгне на ясла (лятото) махнем памперса.На Таталинка пожелавам да си вземе всички изпити на първо явяване.УспехЕ това за сега от нас.Лек и послушен ден на всички. Hug

# 163
Привет, милички!
Просто нямам време, а така искам да понапиша нещичко...По скоро да се оплача за безпомощността ,която чувствам и все повече си мисля,че съм лоша майка - Ники ме подлудява , в къщи е истински ад, от сутрин до вечер само,думички като "Недей,не може, там не, стига , тихо,мълкни и тн. " А той все едно на него не се говори, сега е подпукал масата и прави трохи, маже из чиниите, а аз просто нямам сили да се боря и да го карам да не прави, защото никой не ме слуша...Имам чувството,че е пощурял!
Незнам ,как ще я караме за напред... моля се за сили ...и много нерви.Онази вечер, след поредните два часа рев,вече си говорех на глас :"Няма ли кой да те вземе и малко да те погледа " Joyе това е изперкване, няма как да не е Joy...Не се смейте, просто ми се плаче...И това ли е детски пубертет? Божичко, от едния на другия ....
Скачам,че е нетърпимо...

Искам да се усмихвате по-често, ей така, за хубавите мигове,за онези,които са минали и за тези,които ни предстоят!!!

# 164
Ани,пубертета + лошото време и малкото разходки води до това....в такива моменти си представи как се справят мамите с две и повече деца,с близнаци,тризнаци и т.н.....и поне малко ще ти стане по-добре/аз поне си представям мамите с по-малка разлика от моите и ми олеква/....и ако те успокоява-и у нас е подобно положението.....
Днес нашия дядо ме втрещи с изявлението,че Иво не говорел,`щото още смучел биберон.......та да питам аз-има ли още пристрастени към бибероните дечковци?Че на мен поне не ми звучи логично...ама знам ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт