Все искам да пиша,ама големи проблеми имахме покрай празниците и после до като влезем в релси отново...
Първо искам да благодаря на всички за пожеланията за имения ден на Ванко!
И да ви почерпя със саморъчно направената желирана торта за случая:
Да ви се оплача първо,че още не ми е отминал яда,въпреки че мина време вече.Ванко като вдигна една Т,точно преди празниците,три дена по болници сме висяли,т.е в бърза помощ,ама тъй като тука здравеопазването е безплатно,та за това и нищо не правят,детето ми с 41 градуса го изкараха в коридора да чака,и ми казаха ако му се влоши състоянието да им се обадя.
Първия ден след 5 часа висене в коридора,малкия свали Т и аз побъркана от чакане си тръгнах.На втория ден чакахме 11 часа,буквално да се видим с доктора.Изписа ни антибиотик без преглед и ни изпрати да си ходим.Като поисках да си платим,но някой доктор,ама истински да го види това дете,ми извикаха охраната на болницата.Та да ви кажа момичета,то не е успокоение,ама не само в БГ здравеопазването не го бива:(Пожелавам на всички мъничета да са много,много здрави през новата година!Да ги нацелувате всички от мен,защото няма по лошо нещо от това детенцето да ти е болно 
Любе,ние биберон не сме слагали никога в уста,пък две думи на кръст имаме в репертоара.Едва ли това е причината Ивчо да не говори!Те сега мълчат,мълчат,пък после като отприщят,устите няма да можем да им затворим
Гърне имаме,но тъй като го използвахме само и единствено да се катерим върху него и да достигаме разни неща по шкафовете,беше скрито.Правих многократни,напразни опити да му покажа за какво служи то,но диването въобще не ще и да види:)Мисля да го извадя отново лятото.Тук и без това казват да не го насилвам преди две годинки за гърнето,пък знам ли

А за този пусти пубертет,какво да ви кажа-Ванко май се роди в пубертета направо.
От както се роди не се е кротвал,все реве.Та за това сега не ми прави много впечатление!Даже ми е смешен като се сърди-повдига се на пръсти,огъва се на дъга ,присвива очи и стиска зъби
Трябва да го снимам някой ден да го видите каква фога е!Иначе в белите е неуморен.В съботата отидохме в един магазин за сувенири.Като си хареса една точилка(сувенир) и като я взе-тичай след него,ама то не спира.А едни рафтове-стъклени,направо изтръпнах.Мислех,че ще отиде някой рафт,ама той пък хвърли точилката,тя се оказа порцеланова и нали се сещате на колко парчета се надроби.От там отидохме в детския магазин,събори десетина бурканчета пюрета от рафта с един замах и за капак,като се прибрахме,аз до като се моткам насам натам-отворил хладилника и всичките 12 яйца бяха на земята,прилично размазани
Всеки ден сътворява нещо.Всяка сутрин ,като пия кафе му давам да си допре устата до чашата,все едно и той пие,а днес ме беше издебнал и............беше пил сам
Добре,че го пия охладено:)Чакам с нетърпение живот и здраве да се приберем в БГ,бабите да му се порадват,а аз да си почина,че вече ще ми поникне брада от нерви
Таталинка
и много късмет на изпитите.Сигурна съм,че ще се справиш с тях до юни!Ще спирам до тук,че аз рядко пиша,ама все се отплесвам и ставам досадна
Много целувки на всички ви и приятен ден!!!

ами като го види все търси Вики да му го дава

прави си човека каквото си знае.Да не влизам в подробности,защото на всички ви е ясно,и който ми каже че детето му е като кукла послушно малко ще се замисля дали е така.Да са ни живи и здрави,пък нали сме мами ще търпим.
Ние сме добре. И Иванна от кроткото дете се превърна в буйна и неслушаща и направо не мога да я спра. Прави си каквото тя иска, не чува когато й се карам, а си слага ръцете на ушите и си върши каквото си е намислила. Явно са в такъв период. Аз в петък бях на фризура и се подстригах късо като Иванна. От понеделник започнах диета, че вече не се понасям с тези килограми.