"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 056
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
ZOUI, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА, ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!

# 136
  • София
 Ади Shocked ти ме изуми. Браво , страхотна е. И аз от половин година търся шапка на Дени за едно кафяво яке Rolling Eyes Добре че кумата ми подари Peace

А за кои детски градини в Драгалевци говорите newsm78 аз пак не съм в час Blush

# 137
Зоуи, честит рожден ден! Желая ти най-вече здраве за теб и цялото ти семейство, много щастие, любов и взаимно разбирателство! Весело изкарване!
На всички болнички бързо оздравяване, да не посрещате Новата година с болести.
Ади, браво, направо нямам думи, и аз шия гоблени, ама за друго хич ме няма.
Хайде лекичка и мекичка  Hug

# 138
  • София
Здравейте,милички! Hug

Зоичка,Честит Рожден Ден,мила!!!!Бъди здрава и мнооооого щастлива!!!Весел празник!!!

Много са красиви дечицата,не мога да им се нарадвам,пу-пу,и Алекс,и Али,и Галито и Кати,и Ани Hug Hug Hug
Радвам се,че болничките са по-добре вече,айде още ден -два и съвсем да оздравявате,че празниците не са свършили още Mr. Green

Адиленд,браво,я каква си била майсторица,много ми харесаха шапката с ръкавичките Hug,и как и отиват на Мими Heart Eyes

Ние днес се качихме на Витоша,на "Щастливеца".Много ми хареса и за сетен път се ядосах,че имаме планина под ръка,дет се вика Simple Smile,а толкова рядко се наканваме да отидем,ей големи сме мързели с мъжа ми,и все не остава време ooooh!Дани беше супер щастлив,но разбира се,не минахме без истерии и рев.Другите дечица си седяха послушно по шейничките и се возеха,а наш'то чудо се вози 5 мин. и после си дърпахме празна шейна.И пак си измисли идиотска игра,да се въргаля на кълбета в снега по нанадолнището ooooh!,айде оставих го малко да се повъргаля,ама той стана целия в сняг,започна да му влиза в ръкавите и крачолите вече и му казах "стига" и от там като започна един рев и писъци,сополи и сълзи,ужас!На връщане моментално заспа в колата и явно доста са му дошли емоциите защото и сега заспа по-рано от обикновенно.Ето малко снимчици от днешния ден Simple Smile http://tasinka.multiply.com/photos/photo/5/1

Милички,вие къде ще сте на Нова година?Моя мъж е на работа и аз с детето ще съм при свекитата Rolling Eyes,ще хапнем,ще пийнем,ще позяпаме ТВ и това ще е...

Цунки на всички!!! Heart Eyes

# 139
Благодаря много мили4ки Hug
Разгледах снимките,вси4ки де4ица са прекрасни,ето и от нас няколко от последната седмица,ана последната страница са от днес.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203151&view=1&photo=17

# 140
Весели празници, мами!
честит рожден ден Зоуи!

По повод яслите - Иван вече 1 месец е в Джани Родари. Близо ми е до офиса... Сещам се само за плюсове на часната през държавната - в неговата група са 6 дечица и 3 жени ги гледат, нямам ограничение кога да го водя - пазят му закуската дори и като го заведа в 11. Имат 3 основни хранения + 2 с плодове. Следобед ги преглежда лекарка, имат психолог. Дават ми пълен отчет кво е правил, колко често е посетил гърнето, защо и по какъв повод му е сменяна дрехата. Звъняли са ми дори, че  са му открили синка на гърба, дали знам за нея, защото били сигурни, че при тях не бил падал... На моменти даже ми се струва, че грижите им идват повече, но по добре така, отколкото 25 деца на една учителка. На Иван му трябваха 3 седмици да свикне сутрин и сега ходи с кеф, даже си имаме гадже - Катето и нон стоп ми я споменава. За около месец се научи да яде с лъжица, пробва се да се облича сам. Имат си учебна програма, учебници и след нова годиа започват английски  Joy Joy Joy. Изкарахме една едноседмична хрема без други оплаквания, но пък аз имам вариант кой да ми го гледа - майка ми е на разположение.
Кетито, в Драгалевци се намират едни от най-хубавите частни градини - Уондър уърлд, Немо и Лапину (или нещо такова беше). В първата няма места в следващите 100 години, независимо от таксата от почти 1000 лв, а във вторите две ми се струва малко студено  newsm78, все пак са къщи и в немо има ужасно стръмни стълби към спалните и всъщност това е причината да се откажа от нея.

# 141
Страшни сладури са и двамата Данита! Heart Eyes

Ger4o, явно на Иван му действа доста добре яслата  Simple Smile Вече се убеждавам,че средата сред повече дечица си оказва влияние  Peace най-важното,че като чели стават много по самостоятелни  Laughing

Преди малко,като сложих Юджи да спи нали се приспиваме заедно на спалнята  Whistling Почна да ми дърдори едни задълбочени разговори  Joy къде някоя дума на български,друга на английски и разни неразбираеми бръщолевици  Joy абе явно голяма каша му е явно в главата  Joy но изглежда е решил вече да отприщи в проговарянето сега с мъжа ми го чакаме да видим с кой език ще се отпусне да говори  Wink

# 142
Zoui честит рожден ден. newsm59  Gift newsm59 Да получиш най-желаните подарьци.

ТАся на Нова Година и аз ще сьм самичка. братовчедка ми ме покани да отида на гости в Габрово и се чудя с малкия дали не е опасно да минавам пез Шипка в това зимно време.И май ще й откажа. МЬжо бачка здраво и ще слезе от Банско чак другата сьбота,ама те ако сега не работят няма кога Tired Пьк на мен взе много да ми писва от тази негова работа ,винаги на празници е бил на работа. То не,че аз не сьм била, де. Ей до сега работих да им се невиди ... и каквито са гадове пак ще ми пуснат работа и утре и  на 31:xarms:

Маминки много са ви хубави дечицата и някак си ми се струват по-големички и по-"зрели" с едни такива умни погледи. Grinning

Ади много хубави неща си направила.

# 143
Леле от сутринта не съм влизалаи сега незнам от къде да започна  Joy
Ади страхотни са шапката и ръкавичките ама аз си те знам и не се съмнявам в теб  Wink
За мивката ме уплашихте и няма повече да го слагам въпреки ,че е чисто нова и шанса да се счупи от слаботелесното ми дете е минимален ,но знае ли се  Rolling Eyes
Разгледах снимките Данитата са много сладки  Heart Eyes
За детските градини и според мен спор няма ,че частните са по добри стига човек да може да си ги позволи защото май единственото предимство на държавните е заплащането въпреки ,че си е до късмет аз лично съм страшно доволна от яслата и градината на Алекс и Симона просто се грижат за децата безупречно и съответно проблема с приема е голям . Създали са си добра репутация и си я потдържат усърдно.При нас и базата е добра /имат плуване, танци, английски, религия/ а и персонала е много добре подбран и определено си има значение всичко това.

Тася ,ние тази година като никога взехме ,че се организирахме да излезнеме на заведение с приятели, че не сме празнували като хората от години защото 4 години подред все ходехме при нашите в Италия а там е тъпичко защото не сме с нашите приятелиа ходиме със сестра ми на някъкви тяхни купони където няма какво да си кажеме с никой и хич не е забавно. Поминалата си останахме в БГ  ама нали бях бременна и си седяхме в едни приятели така пенсионерската ,че и те чакаха бебе после миналата пак така ама вече с бебетата та сега ще сме в някакъв ресторант в Бояна ама незнам как се казва.На мен ми се искаше някъде извън София ама първо .че късно се сетихме и второ не ми се ходи с децата ама сърце не ми дава да тръгна някъде на чист въздух и разнообрази е без тях  Crazy и ака отпадна идеята.

# 144
Иии браво още снимки  Hug много са сладки адашчетата  Hug

Ние за НГ още нищо не сме решили  ooooh! май последно ще сме вкъщи докъм 12 и после ще ходим да търсим някой клуб, хич не ми допада тази идея. Детето какво ще го правим незнам. Ако я дам при баба и дядо й, тя иска да спи само в хола и те къде ще посрещнат новата година, сигурно в кухнята  ooooh! леко тъпо, та ще видим, мен ако питате бих си останала вкъщи, не ми се празнува на сила.

Ади, възхитена съм от шапката и ръкивиците, чак съм смаяна...и Алис има нужда, може ли да поръчам при теб  Rolling Eyes

Герчо, това, което казваш за Джани Родари, много ми допадна. Кажи сега къде се намира точно / явно е близо до нас, след като ти е близо до работата/, каква е таксата, приемат ли деца на половин ден, храната там ли се готви или е кетъринг, какво представлява - къща или апартамент, извеждат ли ги навън? Много ми се иска от лятото да я дам Алис някъде за половин ден, но не ми се иска и на мен да пътува чак до витошките квартали, а и няма кой да я кара.

Да ви я похваля колко ме слушаше вчера  Laughing дадох я при свеки, а тя я научила да храни котката от ръка  ooooh! лошо ми стана, особено след този ужас, който преживяхме с грешната диагноза за бактерията йерисиния, ама малкото така се кефеше. След това вечерта имахме гости и се държа супер добре - без обичайното хленчене и мрънкане, расте си вече диването  и става все по-социално Grinning

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 07:53 от daizy

# 145
Джани родари се намира в самото ПЖИ... Това е накрая на ул. Гео милев... В самостоятелна сграда са, ползват двора на пжи-то. има тенис кортове и т.н. Извеждат ги. храната се готви на място. Според сайта има полудневни варианти, но към момента няма такива деца там... Като дойде време трябва да провериш кога им правят занятията, защото сутрин до късно се точат децата, в 12 им е обяда и след това спях до 15.30, та сигурно са им разделени малко сутрин и малко следобед. 400 лева е таксата на месец, а бусчето им е 2 евро в посока на ден.

# 146
Привет мами!

ЗОУИЧКА 4естит рожден ден на патерици!!!   bouquet   bouquet   bouquet Да си здрава, многоооооо щастлива и обичана!!!!

Разгледах снимките на Данитата, страхотни са  Heart Eyes Тасинка  Hug и на мен ми се прииска на планина, ще вземем да отиден за един уикенд до Банско с Анна-Мария след Нова година

Ние на Нова година сме си тука, ще ходим в ресторанта и после с приятели сме наели един страхотен панорамен апартамент в Гранд Хотел София, с страхотна тераса и гледка към площад Батенберг където ще има светлино шоу, миналата година пак бяхме там и беше много красиво. Анна-Мария ще я оставя на свекито за 1 път 4е наште празнуват в 4ужбина и ми е леко притеснено  ooooh!

За детските на мен ми похвалиха една френска детска градина, само за французи, трудно ставал приема оба4е била направо страхотна, страхотна е и таксата 3600 Еуро  #Crazy Мъжа ми иска там да я записваме. Ина4е също така мисля да поддам документи в една ДГ в Изток, с басейн, супер двор  - и двата ми племенника там са били и сестра ми е супер доволна, но и там е такъв наплив, 4е незнам ве4е, може пък да имам и късмет за там щото адресната ми регистрация е в Изток.

Ади, супер си се справила с шапката и ръкавиците, БРАВОС Simple Smile

# 147
Здрасти милички Hug
и аз да кажа,че Данитата са страхотни Hug
и аз се канех да заведем Б някъде на шейна и всеки път като се организираме дават гадна прогноза(гаджето на сестра ми ми даде сайт на ПСС и там гледам-даже ще го пусна ако някой друг иска да види)
http://pss.bglink.net/prognoza.html
Ади Heart Eyesстрахотни шапка и ръкавички-що не спретнеш една детска модна линия-веднага ти ставам клиент Heart Eyes
Мими е страшно сладка с тях(и без тях  Hug)
Зоичка  Heart Eyesмного си отслабнала-в супер форма си
Зори Heart Eyes това за Нова Година звучи страхотно

Герчо Heart Eyes а тази ясла има ли и градина и после пред училищна newsm78
На теб препоръчаха ли ти я познати,как я избра
Въпреки,че на мен ми иде далеч-с тия задръствания,Б ще прекарва поне 2 часа в бусчето Rolling Eyes
Аз за това се надявам докато дойде време за градина да направят готина и до нас.
А това с гаджето е много сладко(я си признай одобряваш ли снахата Wink)

Зори Heart Eyes тази такса за френската детска градина ме изуми-не бих дала толкова  Stop

# 148
Мила  Heart Eyes и мен ме изуми таксата, има и преду4илищна и у4илище и хиляди други екстри. А пък и френски за първи език, не ме вле4е Simple Smile  Смятам да се пробваме в Изток и после ще му мислим, само да излезем да една глава с мъжа ми.  А и за Джани Родари съм 4увала само хубави неща, а и Гер4о потвърждава 4е е 4удесно

# 149

Общи условия

Активация на акаунт