,и как и отиват на Мими 
,а толкова рядко се наканваме да отидем,ей големи сме мързели с мъжа ми,и все не остава време
Дани беше супер щастлив,но разбира се,не минахме без истерии и рев.Другите дечица си седяха послушно по шейничките и се возеха,а наш'то чудо се вози 5 мин. и после си дърпахме празна шейна.И пак си измисли идиотска игра,да се въргаля на кълбета в снега по нанадолнището
,айде оставих го малко да се повъргаля,ама той стана целия в сняг,започна да му влиза в ръкавите и крачолите вече и му казах "стига" и от там като започна един рев и писъци,сополи и сълзи,ужас!На връщане моментално заспа в колата и явно доста са му дошли емоциите защото и сега заспа по-рано от обикновенно.Ето малко снимчици от днешния ден
http://tasinka.multiply.com/photos/photo/5/1

. Изкарахме една едноседмична хрема без други оплаквания, но пък аз имам вариант кой да ми го гледа - майка ми е на разположение.
, все пак са къщи и в немо има ужасно стръмни стълби към спалните и всъщност това е причината да се откажа от нея. 
Вече се убеждавам,че средата сред повече дечица си оказва влияние
най-важното,че като чели стават много по самостоятелни
Почна да ми дърдори едни задълбочени разговори
къде някоя дума на български,друга на английски и разни неразбираеми бръщолевици
абе явно голяма каша му е явно в главата
но изглежда е решил вече да отприщи в проговарянето сега с мъжа ми го чакаме да видим с кой език ще се отпусне да говори
Да получиш най-желаните подарьци.
Пьк на мен взе много да ми писва от тази негова работа ,винаги на празници е бил на работа. То не,че аз не сьм била, де. Ей до сега работих да им се невиди ... и каквито са гадове пак ще ми пуснат работа и утре и на 31:xarms:

и ака отпадна идеята.
много са сладки адашчетата 
май последно ще сме вкъщи докъм 12 и после ще ходим да търсим някой клуб, хич не ми допада тази идея. Детето какво ще го правим незнам. Ако я дам при баба и дядо й, тя иска да спи само в хола и те къде ще посрещнат новата година, сигурно в кухнята
леко тъпо, та ще видим, мен ако питате бих си останала вкъщи, не ми се празнува на сила.
лошо ми стана, особено след този ужас, който преживяхме с грешната диагноза за бактерията йерисиния, ама малкото така се кефеше. След това вечерта имахме гости и се държа супер добре - без обичайното хленчене и мрънкане, расте си вече диването и става все по-социално
Да си здрава, многоооооо щастлива и обичана!!!!
Тасинка
и на мен ми се прииска на планина, ще вземем да отиден за един уикенд до Банско с Анна-Мария след Нова година
Мъжа ми иска там да я записваме. Ина4е също така мисля да поддам документи в една ДГ в Изток, с басейн, супер двор - и двата ми племенника там са били и сестра ми е супер доволна, но и там е такъв наплив, 4е незнам ве4е, може пък да имам и късмет за там щото адресната ми регистрация е в Изток. 

страхотни шапка и ръкавички-що не спретнеш една детска модна линия-веднага ти ставам клиент 
)
много си отслабнала-в супер форма си
това за Нова Година звучи страхотно
а тази ясла има ли и градина и после пред училищна 
)
тази такса за френската детска градина ме изуми-не бих дала толкова 
и мен ме изуми таксата, има и преду4илищна и у4илище и хиляди други екстри. А пък и френски за първи език, не ме вле4е
Смятам да се пробваме в Изток и после ще му мислим, само да излезем да една глава с мъжа ми. А и за Джани Родари съм 4увала само хубави неща, а и Гер4о потвърждава 4е е 4удесно