. тоест по 300 евро е месечно - не е толкова много... Там е детето на една приятелка - доволна е.Мила, детето на една приятелка ходи там и тя е доста доволна - от септември до момента не се е разболявало нейното. За Иван бях решила да го пращам от март месец, но ми се наложи да си променя плановете... бях доста притеснена, че първите 2-3 седмици ми ревеше сутрин и нощно време се будеше с рев, но май това е било заради гаджето. Сега всичко е наред... джани родари по принцип се води градина - имат и предучилищна. Иван в момента е 1-ва група на градината, заради програмата, по която ги обучават /според бг стандартите яслата е за отглеждане на деца, а детската градина за обучение и възпитание/. тоест всички частни ясли всъщност си се водят градини с група за деца под 2 години. За снахата - ами аз не съм я виждала... Много рано я вземат нея, но знам за съществуването и от директорката, каките и от иван, който като чуе за градината започва да обяснява как "иска кате" и да ми нноси дрехте да го обличам...

Таксите не са малки в сравнение с държавните, но ако ще си спестя ходенето до доктори и лекарствата, просото няма какво да говорим
Че ние нали сме се замислили за второ и от сега удвоявам тези разходи
Весело посрещане на Новата Година!!!
а в къщи мирише уютно
ти не беше ли казала и,че Али е почнала повечко да хапва след отбиването 
Иначе за котлетите с вино - звучи вкусно