"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 060
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Весело посрещане на Новата Година и от мен! Много веселби и приятни емоции!

# 166
Здравейте момичета,

маслините са му любими и на Благо, вече се научи да плюва сам костилката, преди му ги чистех. От бомбичките не го е много страх,на мен ми е много по-неприятно Rolling Eyes
ние ще празнуваме в кумовете ни, не голяма компания, след малко ще отивам да приготвяме масата.
Весело посрещане на новата година ви пожелавам  Hug

# 167
Весело посрещане на новата година, мами! Здраве, щастие и любов за ввас и семействата ви.

Мила, моята баба почина и трябваше Иван да тръгне на детска, защото нямаше кой да го гледа... После прецених, че стреса от тази една седмица не си заслужава, ако го спра сега и го пусна след рождения му ден...
за яденено - Иван яде доста повече и нямам никакви притеснения... Явно това са си някакви периоди,през които минават. Иван мина през двуседмичен период, в който пиеше само плодово кисело мляко и то по 2 бутилки дневно... Сега е в период, в който вечеря по около 2 часа от 7 до 9 и в 4-5 часа се събужда да пищи от глад... В детската градина им се е оплашило окото... Педиатърката ми се изсмя като и споделих притесненията, че ще у се разшири стомаха - каза да не се притеснявам...

# 168
  • София, център
Приятно изкарване на новогодишната вечер мацки!

Целувки от мен

# 169
  • София
Честита Нова Година,мили дружки!!!! Hug Hug HugБъдете здрави и безкрайно щастливи!!!!Нека бъде успешна и късметлийска 2008-а за вас и семействата ви!!!Обичам ви!

# 170
  • София, център
Честита Нова Година, да сте живи и здрави,мноооооооого щастливи, да ни радват децата - да са много здрави, да не ни ядосват половинките, да се срещаме  по-често... весел купон  Drunk

# 171
4естита нова година,много здраве и сбъднати ме4ти през новата година.много си ви оби4ам
Ние още не сме я посрещнали,4ак след около 4ас.
Абе като 4ух Мила да казва,4е Боби много яде реших и аз да ви питам нещо.Абе Дани преди си хапваше много добре,оба4е покрай тия болести спря да яде,не е хапвал месо или риба от месец някъде,взех да се притеснявам,само набива кисело и прясно мляко,солети,банани,хляб и пуканки.Преди много оби4аше плодове,а сега ми ги отказва.Остави,4е видимо е отслабнал,ами и един бял ми се вижда,аз съм анеми4на и се надявам и той да не бъде.

# 172
  • София

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  2008 
ДА НИ НОСИ САМО РАДОСТИ, ДА СА НИ ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И МНОГО ДА СЕ ОБИЧА
[/size]МЕ [/color]

По въпроса за яденето Дени много малко яде и все глупости. Аз почти нищо не готвя, защото ми е  Sick Пращам го на аванта при свеки Mr. Green
Маслини обожава, чак не мога да го спра. И аз много обичам и готвя безсолно и му давам като иска, защото от там се набавя сол Peace

Зоуи Много си отслабнала, много си готина Wink Като гледам менюто на Дани Grinning набавя си детето въглехидрати и белтъчини Wink Щом му се яде , нека яде. Организма сам си казва от какво има нужда Hug

На мен вчера като ми се дояде майонеза и яйца  Crazy Любо го мързеше да ми купи и днес от зор, след като цял ден ми беше лошо. Изядох една купичка супа в майка и като се прибрахме си направих майонезената салата- цяла чиния ooooh! Хапнах 5-6 пъти, изпих 2 чаши кола и това ми беше яденето, нищо не успях да хапна  Rolling Eyes Утре сигурно ще се събудя зверски гладна Mr. Green
Да ви се оплача, аз се разболях Rolling Eyes боли ме гърлото. Незнам какво да пия  Sad Пих осцилукокцинум и греяна кола  Sad много ме е страх, защото грипа е с висока Т Rolling Eyes Ако се сещате нещо кажете Rolling Eyes Чудя се Тамтум- Верде дали да си пръсна, ама съм в тъпия 3-ти месец Crossing Arms поне в 4- ти да бях .

А и една хубава новина- Намерих си фотоапарата  Joy Беше при майка в една торба с резервни помперси / на Хепи/ Как съм пищяла от кеф, все едно нов ми подариха Joy Ей голяма страст са ми тези фотоапарати , пълнят ми душата Grinning Heart Eyes

Аз го оставих Денито буден да гледаме зарята и голямо Охкане и Аукане падна  hahaha Ауууу тате,  Аууууу, ауууууууу Joy А от нас гледката е умопомрачителна Crazy гледаш половината София и как прехвърчат красотии  Heart Eyes А около нас от хотелите ли откъде  на 5-6 места такава заря си бяха купили, че страхотно светлинно шоу ни спретнаха Laughing като в дискотека бяхме.

Ей много се разписах, дали така ще ми тръгне годината  Joy Утре ще взема да почистя, че много съм се отпуснала, дано се старая повече тази година  Heart Eyes

Целувки на всички и лека нощ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 173
  • София, център
ketito вземи си BIOPAROX - локален антибиотик, с накрайници за пръскане в носа и в гърлото! Той е без противопоказания при бременност, аз с него си джитках яко през бременноста!!!
Лекарите казаха, че може...

айде

# 174
Честита Нова Година
Милички от все сърце пожелавам на всички ни Господ да ни  пази дечицата  живи и здрави Praynig Praynig Praynig

# 175
Честита Нова Година момичета  Hug Желая ви най-вече здраве, семеен уют и щастие, успехи във всяко начинание и много радости с дечицата  Hug

Изкарахме си много хубаво вкъщи. Детенце си заспа в 9, а ние с мъж ми го ударихме на романтика / дано така да ни върви през 2008/. Али се събуди от зарята, но не пожела да я гледа и си я гушнах и тя пак заспа.

Зоуи, не ми изглежда много добре тази диета на Дани, пробвай да му пробутваш зеленчуци /при вас сигурно е изобилие/, месото не е толкова важно. Алис пък освен месо и картофи по два пъти на ден нищо друго не яде, понякога само месо  ooooh!

# 176
приспах Б и да си допиша
Ние също изкарахме страхотно вчера
Първо тримата седнахме край масата и разпределихме късметите,На Бобката му се паднаха здравето Praynig,щастието и джакпот Wink
И двете ми мъжлета одобриха вечерята  chef
После ,като приспахме Б и ние го ударихме на романтика и любовни обяснения ( вече 7 години сме заедно а сме още влюбени Heart Eyes)Страхотно си изкарахме
Но......................тази сутрин Б се събуди в 5 и аз адски гадно му се ядосах,идеше ми да го набия Embarassed,направо ми трепереха ръцете от желание да го плясна по дебелото дупе и да го върна в креватчето и сега се чувствам адски виновна,дано така не ми тръгва годината.
Наистина ще се побъркам вече от недоспиване,отчаяна съм-ето сега той си доспива а аз не мога да се отпусна.
Най ме изненадва ,как може да го обичам повече от всичко и в същото време така да му се ядосвам Embarassed
искам да съм по търпелива...............

Деси  Heart EyesБ обича много маслини и му давам
Герчо Heart Eyesмоите съболезнования за баба ти Praynig
Нелче Heart Eyesхомеожен си вземи за болки в гърлото(хомеопатично)
а ако е свързано и със загуба на глас-хомеовокс
Зоичка Heart Eyesа яйца хапва ли Дани,като не яде месо.
аз също не мисля,че е балансирано това меню вашето newsm78

# 177
За много години и от мен! Да сте живи и здрави, много щастливи, безкрайно обичани и:
Маслинка, лед и мартини,
наздраве за много години!
Весели, здрави, засмяни
и цяла година пияни,
но не от домашна ракия,
а от любовна магия!
И много да ни радват и слушат дечицата!

Аз си изкарах много добре в едно заведение, отдавна не бях посрещала така новата година и дано 2008 е за всички ни много по-успешна от старата.
Веси, честит имен ден, да ти е живо и здраво името, и много успехи да ти носи! ЧИД и на всички, празнуващи днес!

# 178
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА и от мен, момичета!!!
Пожелавам повече здраве, повече късмет, повече щастие, повече романтика, повече разбирателство!!!
И ние посрещнахме весело Новата Година, макар че празнуването започна с малко недоразумения, благодарение на роднините, разбира се Wink Катето ни изуми, като успя да посрещне Новата Година Shocked Друснахме по едно хорце и я сложих да спи. Слава Богу днес се събуди чак към 10, та успяхме да си поспим и ние Heart Eyes.
Миличка, гледам че продължаваш да приспиваш Боби към 11. После сигурно спи и по-късничко следобед. В такъв случай нормално е детето да се наспи рано сутринта и ти да се ядосваш по мъничко. Опитай, няма да ти е трудно да го задържиш буден до обяд, така постепенно и той сам ще свикне.  Hug Hug
ketito, представям си как си се радвала за фотоапарата Party Party А за гърлото, момичетата са ти дали варианти Peace
zoui, даваш ли му някакви витамини на Дани, все пак могат да компенсират по някакъв начин еднообразната му диета.
И не на последно място по важност ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички, носещи името на Св. Василий Велики!!!

# 179
Честита нова година момичета  Hug всичко най-хубаво ви желая  Hug
Честит имен ден на празнуващите днес   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт