"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 053
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Мила ,според мен ти трябва още едно дете  Grinning аз със Алекс дори незнам на какво бих могла да си играя той винаги предпочита Мони и добре се занимават ,а ако нея я няма играе сам . А когато ни хване свободни мен или Боби любимото му е да ни прави маймунджулъци ,снощи от 9 до 11 ни смаза от смях как не му писна на това дете незнам ама бърбори ,преоблича се прави кълбо през глава скача и пее ,,жива музика,,т.е ,,viva muzika,, Joy а върха беше накрая Симона на горното легло и ни пита искате ли дистанционното а Алекс преди нас отговаря ,,да-разбира се,,  Joy за първи път използва тази дума ама много смешно и много на място я каза.

# 106
Ееееееее,Мики Heart Eyesстига Stop
Безкрайно го обичам Б и колкото и да е див не го сменям за нищо,но не ми остават сили за мен,камоли за втора бременност а и второто ако е същата хала ,ще се бият по цял ден #Crazy
Виж ако бременността не беше цели 9 месеца Crazy и  предварително знам,че ще е мило и кротичко ,като Писи се навивам веднага Hug
Писи Heart Eyes между другото щях да я открадна,така доверчиво ме хвана за ръчичката да търсим Дани,толкова миличко-размаза ме Heart Eyes

# 107
Привет мацки!

Веси   Hug няма на4ин да пуснат болно дете в държавна ясла или детска градина, по-вероятно е това да се слу4и в 4астна според мен.

Мила,  Hug ужас що така прави Боб4о, мляко отказва ли да пие? Може би ще го засити по-добре ако смяташ 4е се буди от глад, според мен те ползва само за приспиване и за биба отколкото да се храни, знам ли newsm78 Мики ти е дала хубав съвет, давай още едно да видиш как Боб4о ще те остави на мира Wink
Анна-Мария пък умира сама да се забавлява, прави кви ли майнуджулъци, а и страшно играе и с с братов4едите си и с други приятел4етата, но определено забелязвам 4е оби4а да играе с по-големи деца над 3 години Simple Smile

Ка4их снимки и аз от Коледното парти от тази нататък: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203061&photo=411

А и ето още снимки на Анна-Мария от Коледа: http://zoryto.multiply.com/photos/photo/3/1

# 108
  • София
Ауууу Зори колко снимки Heart Eyes имаго и моето диване Wink

Може и да съм я улучила в цикъл Димитрова Mr. Green но другия път съм при Димитров Wink

А и аз мисля  Миличка , че ти трябва второ дете Hug и то точно сега Wink А спаред мен Б не огладнява /ако не му даваш цяла нощ със сигурност ще огладнее/ но в случая няма как , защото постоянно си похапва Wink По скоро те ползва за залъгалка - за успокоение. Нали всяко дете си изгражда навик по който се успокоява нощем, зависи как е свикнало. Някои сучат, други са със залъгалка, трети с играчка или се гушкат Rolling Eyes Дени е от последния случай newsm78 откакто е без залъгалка, като се разбуди ни търси и като ни гушне пак заспива.
Не се притеснявай за отказването от нощното кърмене. При тях всяко чудо е за три дни. После забравят и веднага си намират заместител Hug

# 109
Здравейте мили4ки Hug
Кетито вси4ки много ти се радваме на бременоста и на мен ли4но ми е интересно като разказваш,нали сме затова да си споделяме HugНа мен ми се гадеше до 16 г.с. и то доста ,спомням си,4е само сутрин се 4увствах добре и закусвах обилно.Аз също нямам снимка на от видеозона,понеже Дани си криеше лицето и си показваше пишката Joy,още в 15 г.с ми казаха пола,ама аз исках снимка на лицето.
Веси Дани откакто е на ясла се разболява минимум 1 път в месеца,а понякога 2 пъти и просто няма как да си седи вкъщи,ако трябваше да се лекуваме вкъщи едва ли щяха да му се съберат пове4е от десетина дни в яслата на месец,а всъщност напълно здрав не съм го виждала от август месец.Ако е по сериозно разбира се не го пращам,но за обикновена хрема няма как да стане.4ак сега видях,4е в Бг не ги пускат болни,добре,4е и тук не е така,4е нали нямам баби под ръка ooooh!
Мила аз да ти кажа същото си го мислех за Дани,той много су4еше нощем,но откак го отбих не яде нощем,най много вода да поиска и спи много по спокойно,ще видиш,4е като го отбиеш ще по4неш да се наспиваш.А ти защо не говориш с мъжа си да те замести някоя сутрин и да те остави да поспиш newsm78
И да се опла4а,4е откакто по4наха тия болести за 3м Дани не само,4е не е порастнал на см,ами и е отслабнал 500гр и доста се притеснявам Rolling Eyes
Пожелавам на вси4ки болни4ки бързо оздравяване Praynig Hug

# 110
Зори, страхотни са ви снимките, а малката как позирааа  Laughing сладурка  Hug

ей цял ден и аз се мъча да кача снимки, ту в мултиплай, ту в снимка и все блокира  Twisted Evil хванаха ме лудите  Twisted Evil

.... и айде ето линк към малко снимки на Алис, в общия албум нямам нерви сега да качвам  Crazy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204608&view=1&photo=1
парола : alis

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 15:24 от daizy

# 111
Mного хубави деца!И аз ще кача снимки да ви покажа моите бандитки.

# 112
Привет момичета! Hug

Ох,и Юджи е още хремав,а и покашля  Whistling лошото,е че и мен ме боли гърлото  Confused Надявам се да премине бързо този вирус или настинка  Praynig Добре,че Петето я няма ще си дойде в Неделя дано да сме оздравяли до тогава..........

Анна-Мария и Алис са невероятни хубавици!   Hug
Ели,пускай и ти снимки! Grinning

# 113
Eто малко снимки и от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204661, няма много коледни, незнам защо така се получи тази година. Май повечко с камерата снимах и няма много снимки, но нищо.

# 114
Здравейте, милички!
Разгледах снимките на Ани, на Али, на Катето и Галя - страхотни са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ели как се справя Катето на ролери??
Кетито, спокойно, имаш още толкова много време от бременността, ще събереш снимки. Все пак за лекарите е важно да видят дали всичко е наред с бебето, а другото е дрън-дрън Hug Peace
Мила, много си се втренчила в Бобо. Разбирам че е единствен и незаменим, ама .... да не си направите лоша услуга с тази свръхпривързаност newsm78 Хи-хи, колко е лесно да се говори отстрани, и ние с Катето сме постоянно заедно, но поне у дома е доста самостоятелна, като реши Wink Стига си се тормозила с това отбиване, щом не ти идва отвътре, сигурно не ви е дошло времето Hug Hug
Веси, на "онези кокошки по яслите и градините" им е забранено да дават каквито и да било лекарства и аз съм напълно съгласна с това. Ако родителите са по-съвестни и децата може би ще боледуват по-рядко Peace Peace

# 115
Ей, много хубави снимки  Peace

Мами, не знам вие къде работите, но аз не мога за излизам през 2-3 седмици в болничен поне за 5дни при всяка лека настинка на Маги  Tired В крайна сметка нали има медицинско лице във всяко детско заведение. Какво й пречи да дава тя лекарствата на децата, които са на лечение. Но явно няма какво да разчитам на това. А не съм много убедена, че ти връщат детето, като е болно. Повечето мои познати са на точно обратното мнение, че има доста болни деца в ДГ.
Лили, какво имаш предвид под "съвестни родители", за да не се разболяват децата  Rolling Eyes

# 116
Добрютро милички Heart Eyes
Тази нощ пробвахме мъж ми да спи при Б и отново Б спечели с 1:0 Joyи аз се прехвърлих при него и пак се кърмихме до откат
вече се чудя това дете дали пък не изгладнява нощем, та тъй да суче(а вечеря доста обилно)предполагам му видяхте тумбачето на партито-не егладен останал newsm78

Миличка, и аз като отбивах Криси, ги оставях да спят заедно с мъжа ми, а аз бях в другата стая. Честно да ти кажа, сърцето ми се късаше, като я чувах как плаче. Но някак си издържах. Първата вечер беше най-зле. През 3-тата нощ просто не я чух да плаче. Но чак на 4-тата нощ спахме в една стая всички. Бях се въоръжила с шише с кис.мляко в случай, че огладнее и едно шише с чай. Не пожела да пие млякото. Пийна чай само. После с вечерното и дневно кърмене беше лесно. Сега дори вода рядко пие нощем.
Успех ти желая! Знам, че при всички дечица е различно. Но ако кърменето те изтощава, наистина бъди по-твърда и не се предавай  Heart Eyes Просто открий вашия начин  Hug Heart Eyes

Снимките на всички дечица са много сладки  Heart Eyes

Зоуи, дано с Дани вече всичко да е наред. Много мъчно ми стана, за това, че много често боледува миличкият!  Sad Heart Eyes За това че е отслабнал, не се притеснявай, предполагам, че е дръпнал на височина  Wink

Лили, какво имаш предвид под "съвестни родители", за да не се разболяват децата  Rolling Eyes

Наистина, Лили, какво имаш предвид?  newsm78

# 117
elly,много са ти хубави дъщеричките! Hug

Наистина, Лили, какво имаш предвид?  newsm78
Според мен Лили иска да каже,че ако родителите не си пускат болни децата на д. градина няма да се заразяват едно от друго и ще боледуват по малко. Peace  В детската на Петя има съобщение да не се внасят никакви медикаменти лекарства и пр. особенно след инцидента в 11 ЦДГ.Редно е децата да са здрави за да посещават градината. Laughing

# 118
и аз разгледах снимките на всички малки госпожици, страшно сладки са! Ели, наистина и на мен ми е интересно как Катето се задържа на ролери??

Мила, според мен също трябва да издържиш 2-3 нощи в друга стая без да го кърмиш и без да се появяваш и така ще забрави , че нощем иска да суче. При мен беше по-лесно, защото оставих Писи  на нашите, въобще ме нямаше в къщата и тя го е преживяла за 2-3 дни, като първата нощ е плакала най-много. Сега си гушка плюшени играчки, наистина спим много по-добре, а откакто спрях и да я взимам да спи в нашето легло даже почти не се буди. Знам, че Писи си е по принцип лесно дете, но все пак щом и другите мами пишат, че и при тях е станало така, пробвай и дано имаш успех!!! Hug

според мен Лили има предвид родителите да не водят децата си болни на ДГ, за да не заразяват останалите деца. Хубаво е,ч е има ДГ, в които не пускат болни, но знам за доста такива, в които лелките ги пускат без задръжки, даже последно в ДГ на моя приятелка се оказа, че в едната група не допускат болни, а в другата група, тъй като са други лелки си ги пускат без проблеми.  Shocked Аз също съм на мнение, че болните дечица не трябва  да се водят на ДГ. Все пак това не е болнично заведение, в което децата да се лекуват, че да им дават лекарствата там. Peace

# 119
Е, добре, де, работещи мами, как се справихте с работата и периода на адаптация на децата  newsm78
Ясно е, че първите месеци ще боледува често. Дай Боже да не е така и да си е ОК  Praynig Нямам баби, на които да разчитам. Майка ми се връща на работа след майчинството. Какъв ми е изхода в тази ситуация  newsm78 Особено, като не може да се прилага никакво лечение там, за да се действа ефикасно още в началото И аз искам да я спирам веднага, за да не става по-зле положението, но не всеки път ще мога  Rolling Eyes
Дайте идеи

Общи условия

Активация на акаунт