Коледа отмина вече, с трепет Новата година очаква МАЙското човече!

• 10 792
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Честит празник на рожденичките!   bouquet
Да са живи и здрави, много усмихнати, обичани и глезени.

Пастичка, къде се загубихте? Липсвате ни с Ема. Дано всичко е наред при вас.

# 76
Честита Нова 2008 година, момичета!!! Нека да е по-добра за всички, да донесе много здраве и щастие в семействата ви, незабравими мигове и сбъднати мечти!!!

Честит рожден ден на Симби и Пастичка. Да сте много много здрави и обичани през новата година

Ние посрещнахме новата година на село, с баба, дядо и леля (на Ивайла де), беше много весело и тихо. За първи път сме на село за нова година, и за първи път пропуснахме гърмежите но за сметка на това се наслаждавахме на снега , а и продължаваше да вали като си тръгнахме днес, напомни ми за деството ми там.
 Лека нощ от мен, отивам да спя че свършиха почивните дни утре пак в 7  трябва да ставам.

# 77
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Много здраве и успех на всички май-ски дечица и на техните родители!

Ние празнувахме с приятели, също семейство с две деца. Бахме у тях в Благоевград, така че аз си починах от домакинска работа.
Честито и на рождениците! Hug

# 78
  • Велико Търново
Добро утро,момичета!Днес имам имен ден,въпреки,че според Чемширов е никому неизвестен,ама аз,ви черпя от сърце Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАСТИЧКА И СИМБИ!ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 79
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес и Честит рожден ден на Пастичка и Симби- нека само щастливи мигове има, нека бъдат здрави, защото здравето е най-важно и нека любовта никога не изчезне от сърцата им...

# 80
Сисе да ти е живо и здраво името!

Честит Рожден Ден на Пастичка и Симби! Много здраве, късмет и любов ви желая!

Ради е на ясла и успях да изчистя и подредя и сега пия кафе и съм във форума разбира се. Дано не се разболява скоро Praynig

# 81
  • Варна
СИСКА, знайно или не, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО, А НА ТЕБ ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СИМБИ И ПАСТИЧКА!!!! ВСИЧКО НАЙ-НАЙ- НАЙ!!!!

Пастичка, липсваш ни тук във форума, пиши как сте....

Един път ще дадат отпуска на мъж ми няколко дена и аз ще съм затрупана със служебни ангажименти  Twisted Evil аааааааа......

# 82
Сиска, да си жива и здрава! Мъжо и Божа да са все така добрички и послушни! Да си винаги усмихната, забавна и духовита!

Голяма прегръдка от нас за теб.  Heart Eyes

# 83
Честита Нова Година, момичета!

Нека тя ви донесе много здраве, щастие, успехи и много щастливи моменти!

Честито на рожденничките! Желая им много здраве и любов!

Сисе, верно ли Силвия днес празнува? Честито и от мен! Да ти е живо и здраво името! Моята сестра се казва Силвия и днес пристига при мен на гости.  Сега трябва да измисля от къде да й купя подарък като всичко е затворено тук.

Ние Нова Година посрещнахме в къщи с едно приятелско семейство без деца. Беше спокойно и уютно, не се гърмя много навън, Килиан успя да заспи към 22.00 часа, а Георги към 01.00 часа си легна.

# 84
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СИСКЕ! ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА , ВСЕ ТАКА КРАСИВА И ДУХОВИТА! С КЪСМЕТ СИ НОСИ ИМЕТО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАСТИЧКА И СИМБИ! ЖИВИ, ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДА СТЕ И ДА СЕ РАЗПИШЕТЕ, ЧЕ НИ ЛИПСВАТЕ!

# 85
Сисе, честит имен ден! Пожелавам ти да си много щастлива и скоро да се зарадваш на 2-те чертички!
Честит рожден ден на Пастичка и Симби! И на тях пожелвам да са много щастливи, обичани и успяващи във всичко!

# 86
Сиске, честит имен ден! Да си носиш името със здраве! Да си все така усмихната и ведра!

ЧРД на Симби и Пастичка!
  nbirthday

# 87
Честита Нова Година !

Нека бъде мирна и щастлива, много здраве, късмет и любов и дано ни донесе повече усмивки и радост в сърцата.
Сисе, честито и от мен! Да ти е живо и здраво името! Да си все така духовита и щастлива.  Hug
Честит Рожден Ден на ПАСТИЧКА и СИМБИ! Да сте живи, здрави и щастливи.

Ние изкарахме празниците много добре.
Ралица ни изправи на няколко пъти косите но всичко се размина.
На 20.12 я водих на лекар и всичко бе ок, но на 21 вечерта милата цяла нощ рева, болеше я нещо и не можех да разбера какво. Леко бях луднала и на сутринта я заведох на лекар, оказа се че нещо и се е разместило дебелото черво, доктора я натиска и намества 20 мин. милата рева и пръцка, но излезнахме спокойни от кабинета и още в колата заспа. Доктора каза, че за малко ни се е разминало ходенето в болница. Следващите дни изкарахме спокойно и без проблеми обикаляйки бабите и приятелите ни.
На 27.12. я оставих на майка ми, а аз бях на работа и към 16 часът майка ми ми звънна че детето е с 39 градуса. Зарязах всичко и пак я заведох на доктор. Гледа я той, няма нищо конкретно, нито сополи, нито храчки, гърди чисти, уши също и ни прати да ни вземат кръв, на някакво компютърно диагностиците. Резултатите ни бяха много добри и доктора ни пусна да пътуваме. 
От 28-30 бяхме в Карлово и за наша радост Ралица се държа перфектно и изобщо не вдигна повече температура.
На 30 я оставихме при майка ми в София и заминахме на Пчелина.
Там естествено си прекарахме много добре. Сложихме по още 2 кила към добавените преди това в Карлово 2 и така вече с Милен може спокойно да се търкаляме.
От баниците с късмети ми се падна два пъти че тази година ме чака люлка, така че ще видим каква ще я свършим с Милен  Crazy

Днес вали толкова хубаво и вместо с Рали да сме на вън със шейната, аз си седя на работното място и подсмърчам. Така ме е яд че не заваля по празниците.  Sad
Днес съм решила след работа макар и вече тъмно да излезем поне за малко със шейната навън че милата ми щерка непрекъснато ме кара да я дърпам из хола.  ooooh!

лек ден момичета  Hug

а да....... ето и малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205845

# 88
Честита нова 2008 година!
Чисто и светло да бъде в душите ни,
за да са чисти и светят умовете и сърцата ни!
И нека СВЕТЛИНА, ЛЮБОВ и СИЛА
възстановят замисълът свят:
РАЙ ДА БЪДЕ НА ЗЕМЯТА!!!

Благодаря ви момичета, за поздравленията!!!
Да почерпя:

Честито и на другите празнуващи - СИМБИ и СИСКА!   bouquet
Аз нямам никакво време напоследък и затова не пиша. Надявам се до средата на януари да олекне и да ви наглеждам по-често  Wink
Всички сме добре! Ема вилнее, прави бели, захитряла е страшно и винаги успява да постигне желаното по един или друг начин.  Rolling Eyes
Благодаря отново за вниманието към мен и ви желая здраве и усмивки!

# 89
'Честита Нова Година.
Момичета пожелавам ви много здраве, дълъг живот, щастие и многооо любов.
Честито и на празнуващите рожденници и именяци- Пастичка, Симби и Сиска  bouquet  bouquet  bouquet
Уна, добре че Рали се е оправила за празника и дано не ви стряска повече така.
Вчера за последно кърмих моя син. Сега е на гости в Петрич при баба си и ми е много мъчно за него. Липсва ми. Не сме се разделяли за повече от 3-4часа откакто се е родил.
Преди празниците откриха псориазис на Руми и сега го мажа с разни мазила. Дано повече да не излизат такива неща, а имаше такава хубава кожичка. Но да не развалям празничното настроение.
Успешна 2008 година на всички.

Общи условия

Активация на акаунт