ха сегаМного се радвах на всички постове на настроението по късна доба което струи от тук, малко завидях на някой подаръци
, но да споделя и аз. Ние посрещнахме новата година като бяхме на гости шест възрастни и две деца моето като не виждало играчки игра с всичко дето имаше домакинчето а то шашнато гледаше от скута на майка си как ме тършуват из нещата. Танцуваха ни смяхме се много и се снимахме естествено. Аз носех баницата и всички много я удобриха, а от късметите на таткото работа и секс така че той беше доволен, на мен нова къща (явно за това ще бъхта пък аз ще плащам с другото), а скъпата ни щерка от две баници й се падна да пътува в чужбина
(явно на спокойствие ще практикуваме единия късмет) 
Моя мУж е Стефан и за 27 подаръка му беше да прекара първата в съвместния им живот вечер с дъщеря си САМИ да се хранят, къпят, приспиват каквото си трябва там защото аз бях на банкета на фирмата. Е казвам ви открих и закрих дансинга разпрах се от танци. Отпуснах душата и беше много яко цяла вечер на една чаша вино но настроението беше на много висооооок градус. В интерес на истината той останал много доволен от подаръка си
Днес тя не е на ясла и познайте кой изяви желание да я гледа сам и да не викаме баба та....но все пак да кажа че в 13 като не искаше да заспи малката звъни и се жалва по телефона каквооо да правяяяя ужас много е труднооооо. Ха така да видиш какво е!!!
Разбра и той че не е лесно да си жена 
Това е в общи линии при нас!!!

ЧНГ!
, 

, ето някои: