Коледа отмина вече, с трепет Новата година очаква МАЙското човече!

• 10 793
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
Изчетох ви  newsm44 ха сега

Много се радвах на всички постове на настроението по късна доба което струи от тук, малко завидях на някой подаръци  Blush, но да споделя и аз. Ние посрещнахме новата година като бяхме на гости шест възрастни и две деца моето като не виждало играчки игра с всичко дето имаше домакинчето а то шашнато гледаше от скута на майка си как ме тършуват из нещата. Танцуваха ни смяхме се много и се снимахме естествено. Аз носех баницата и всички много я удобриха, а от късметите на таткото работа и секс така че той беше доволен, на мен нова къща (явно за това ще бъхта пък аз ще плащам с другото), а скъпата ни щерка от две баници й се падна да пътува в чужбина  newsm78 (явно на спокойствие ще практикуваме единия късмет)  Whistling
Моя мУж е Стефан и за 27 подаръка му беше да прекара първата в съвместния им живот вечер с дъщеря си САМИ да се хранят, къпят, приспиват каквото си трябва там защото аз бях на банкета на фирмата. Е казвам ви открих и закрих дансинга разпрах се от танци. Отпуснах душата и беше много яко цяла вечер на една чаша вино но настроението беше на много висооооок градус. В интерес на истината той останал много доволен от подаръка си  Mr. Green и две вечери вече подред спи с нея а аз при майка (че да се наспя качествено все пак)  Laughing Явно може и да има някакви чудеса по тази земя знае ли човек.
Днес тя не е на ясла и познайте кой изяви желание да я гледа сам и да не викаме баба та....но все пак да кажа че в 13 като не искаше да заспи малката звъни и се жалва по телефона каквооо да правяяяя ужас много е труднооооо. Ха така да видиш какво е!!! Shocked Е приспаха се, но сподели че сутринта даже бил сготвил супичка специално за нея но тя я отказала и пак беше разстроен  smile3521 Разбра и той че не е лесно да си жена  rotfImao
Това е в общи линии при нас!!!

# 91
Хайде да покажеме и ние колко снимки имаме....
подарък

семейно

е хайде да споделя и с вас новата си прическа но тук не е оформена като кача снимките от новата година ще видите виеее

Ако има оцелели след предното плашило ето ви и едно ангелче за освестяване

Аре стига че да можете да се съвземете от шока  Joy

# 92
Ха ха като погледнах как съм ги подредила се получава като преди и след (става въпрос за прическата ми)  Joy
Току що са се събудили бащата мрънка че му се спи ощееееее ха ха а спи с нея само от 3 вечери а аз година и седем месеца почтиии кво да кажа. Довечера май аз ще съм на смяна, но сподели че утре бабата ще идва да я гледа било по лесно да ходи на работа  newsm62

Аз като не съм писала 12 дена и сега не мога да наваксам а и нямам търпение да си ходя вече днес никва работа не свършихме цялата фирма, но да кажа най сетне

Честит имен ден на Сиска!!! Да получи всичко дето е забравила да си поръча на дядо коледа а и това дето го е поръчала вече (визирам една Прада, а що не и шопинга и срещите с приятелки) да си много щастлива и все така да ни разсмиваш с шарените си постове [/color]   bouquet

Ани, Катя, Руми Ваня Смайли и и и и и и кой ли още не страхотни снимки сгрявате ми сърцето с широките ви усмивки, чаровни дечица и щастливо излъчване.  newsm51

Честит рожден ден и на Пастичка мерси за почерпката ако знаеш как ми се хапва сладичкоооооо
Много щастие и любов един незабравим празник днес и една изпълнена с радости година!!!

И за да ви писне от нас ето и едно клипче:http://galiushana.multiply.com/video/item/48/Pazaruvam_v_Mall_of_Sofia

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 16:24 от galiushana

# 93
  • София
ку - куууууу, ето ме и мен  Crazy ЧНГ!

ходих да подам док. за ясла, но приемът бил от есента  ooooh!,
вие как успяхте да намерите места, кога подадохте док.? МЕН МЕ Изненадаха с обяснението, че майският прием е преустановен и толкоз.

много хубави снимки видях  newsm10

за празнуващите;

пс. галче, много ти е свежо така!!

# 94
  • Плевен
Един Новогодишен поздрав от мен http://www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf

# 95
Честит имен ден на госпожа Чемширова-да е жива и здрава,все така духовита и упорита!С много и най-искренни пожелания за щастие,късмет и любов:/тоя имен ден и аз не го знаех,та затова съм я пропуснала снощи.но надявям се г-на Чемширов ще се отчете подобаващо/
Сега да пусна и аз малко снимки/не,че не съм пускала скоро,ама да дам и аз едно рамо за колорита на темата/:

/пускам снимки само на домашните,че не съм питала останалата част от компанията може ли/
Ванилка,а ти  защо не се отчете със снимков материал?..ние тук си чакаме/и не само теб/

Последна редакция: ср, 02 яну 2008, 17:13 от Анонимен

# 96
  • София
люба, чакам разрешение от сиска  Mr. Green
сега сериозно, много сте готини на снимките!!! на татко ви косата е един път  Peace

инак снимки бол  Wink, ето някои:

http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/NY2008/?action= … rent=P1090392.jpg
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/NY2008/?action= … rent=P1090457.jpg
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/NY2008/?action= … rent=P1090460.jpg

# 97
  • Велико Търново

Вашите снимки госпожо са радост за нашето око Hug

# 98
А,ти г-жо, снимка с Прада няма ли да пуснеш/макар,че ние ще те оценим и без нея Wink/ и да знаеш,тая вечер се нареждам тук за виртуална почерпка..... Mr. Green

# 99
  • София
и аз чакам госпожата с прадата  Mr. Green да се фотографира и да се покаже  Peace

момичетааааа, по моя въпрос с яслите ще ми каже ли някой кога подадохте молби или по втория начин приеха дечицата? тукашната директорка каза, че са препълнени групите (сякаш това е ново за някого)

# 100
  • Велико Търново
Чакам да ми я намери братчето на Fy Heart Eyes

# 101
  • Велико Търново

и аз чакам госпожата с прадата  Mr. Green да се фотографира и да се покаже  Peace

Госпожата е още без Прада Mr. Green

момичетааааа, по моя въпрос с яслите ще ми каже ли някой кога подадохте молби или по втория начин приеха дечицата? тукашната директорка каза, че са препълнени групите (сякаш това е ново за някого)

Ванилка,тук при нас е много различно.Ако,отида утре в яслата и имам готови изследвания ще я вземат още на следващата седмица в понеделник.
Четох тук във форума,че сега подават януарските мами за септември месец.Виж в нашите деца има много голяма тема.

# 102
  • София
така и направих, сиска.

# 103
  • София

Aз подадох септември 2007, за да ни вземат септември 2008, което не е сигурно, защото сме 39 номер. И аз исках пролетта, но директорката ми обясни, че вече няма такива записвания, защото не изписват деца. В ДГ също приема е само септември.

# 104
  • Варна
Ванилка, ние подадохме днес към обяд молби в няколко ясли. Навсякъде бяхме едни поредни входящи номера, дето въобще нямаме шанс, според приемащите... освен ако евентуално част от подалите не се запишат и се вредим ние..... Не знам в София какъв е реда, но навсякъде във Варна, днес от 8 часа почват приемане на молби - в някои за прием Юни, в някои чак Септември, а в някои май никога  Joy Времето ще покаже ще ходим ли, или не  newsm78 а според майка ми да си правим още едно и няма да има проблем кой ще гледа Макс  Joy ама по тая логика след още 2 години пак ще сме на същия хал и то не с едно, ами с двенки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт