Отговори
# 120
  • Sofia
Аз раждах със секцио в МД при д-р Марков(същият, който прави ФМ) - той следи бебчето ми докато лежах там повече от месец - изключителен лекар и човек, много е внимателен, няма друг такъв лекар! Толкова съм му благодарна за всичко!
А иначе за педиатъра - аз съм от Банишора/София/ - тука наблизо ми е 7ма поликлиника. Ако някой може да ми препоръча добър педиатър ще съм много благодарна!

# 121
Благодаря много, че сте ме добавили в списъка на раждащите мамчета!
Лека нощ на всички!

# 122
  • ВАРНА
Здравейте и добре дошли на новите ни мами! Hug
Dilianka, включена си в списъка на бременните мами. При раждащите отиваме като родим.  Wink Hug 
И мерси за инфото, аз дотук съм купила много малко неща. И сега в това време не знам кога ще направя тур по магазините.
rib4e, поздравявам те с хубавите новини покрай теб и бебе Вяра.   bouquet

# 123
Не мога да ви изчета сума време ,да сте ми живи и здрави яко пишете  Hug
Рибче радвам се че си у дома си вече и дано скоро приберете и Вяра при вас, та дати е пълно щастието! И възхищения и на теб за усилията да задържиш млякото си!   bouquet
Сенди 3 степен значи че до към 2 седмици трябва да настъпи раждане, защото иначе плацентата спира да храни детето. Ти след 2 седмици ще си в 9 месец вече, а и термина е винаги ориентировъчно +/- 2 седмици, така че може да излезе че ще родиш в средата на 9-я месец. За това се успокой!
Добре дошли на новите мамчета! Лека бременност и прекрасно бебета скоро!   bouquet
Падането на корема се усеща и чрез улесненото дишане, в един миг си давате сметка че вече дишате почти нормално. Може да се лежи дори по гръб тогава  Mr. Green, може и да се поема повечко храна. Започва по честичко пишкане обаче и тежест ниско долу.
Да ви споделя накратко ужаса ми от тази вечер, докато приготвях Ива за къпане тя залитна върху конвектора и си изгори коремчето, 2 степен, не малка рана. Плака много милото ми, а аз още съм в шок и ужас. Тичахме в снежната буря до Бърза помощ за да ми кажат че те не могат да ни окажат помощ, защото били Спешна помощ и не разполагали с медикаменти никакви  Rolling Eyes А преди това звънях на БПомощ и ми вдигнаха от Бургас  newsm78 , като ми казаха че не могат да ми помогнат, да се оправяме някак и да търсим БП в нашия си град, казвам аз това търся, а те "ми вие нямате там телефон, така че тичайте в Бърза помощ", казвам "нямам кола с какво, нали имате линейки за целта" "Ми госпожа в това време как да ви помогнем?",  "А аз в това време как да нося 20кг изгорено, демек голо пищящо дете на ръце в бурята и на -12 градуса?" Нямах сили даже да викам и да се карам. Звъннах на педката, Бог да я поживи жената, стана в 21ч (тя болна на легло) дойде в новата поликлиника пеша, видя Ива, намаза я, направи компреси и даде инструкции какво да я правя. Туй то! Таман сестра мида заражда тази вечер или утре, няма пътища, няма линейки, нямаме и кола, как ще я носим до родилно един Бог знае.
Това е нашата мила България, обичам я безкрайно, но няма живот тук.

# 124
Рибче Браво на теб, радвам се че сте добре и се надявам скоро да ви изпишат.  Hug

Мери съчувствам ти, пиши как е Ива . А какво е конвектор?

Сенди стискам палци да постои поне още малко бебето в теб, но както е писала Мери няма място за притеснения, нали термина е ориентировъчен. И при мен беше така, изчислиха ми термин 1.02.2008, но аз не си знаех датата на последната менструация, а само датата на зачеването, по което и се правиха изчисленията. А сега като го смятат излиза че съм била за януарския отбор, но това няма кой знае какво значение.
С две думи успокой се , така ще е добре и за теб и за бебето.

Нашите бебета са добре, лежат си в кувиозите / незнам как се пише тази дума/, хранят се , пишкат, акат. И те трудно и бавно ядат с биберон като Вяра. Чакаме само да дойде времето за изписване / някъде след 20.01.2008 ще е/ горе долу около датата на термина ми.

# 125
здравейте и от мен.Аз ще раждам в шейново.предполагам не след дълго.въпреки че посочения ми термин  е за 16 02.най вероятно ще съм края на януари Winkможе да се засе4ем с някоя от вас

# 126
Добро утро на всички мами Simple SmileМери ужасно е това, милото детенце като знам как боли изгорено дано да се оправи бързо,бързо.
Мислех днес да се разтъпча на пазар малко ама като видях колко е студенооо май ще си стоя вкъщи Sad Трябва да купя бебешки прах и да започвам да пера Grinning вие с какъв прах перете дрешките?

# 127
Добро утро на всички мамчета ,ле ле Мери ,добре че е била докторката ти ,иначе другите за сьжаление виж на какво дередже са ,надявам се да и мине бьрзо и да няма никакви белези малката кьдравелка  Hug  bouquet

На всички желая лек и усмихнат ден  Hug Heart Eyes

# 128
 Estrella, rib4e, браво, че се разписахте! Честичко си мисля за вас и се чудя как са бебчетата ви. Моля се всичко да е наред  Praynig, да растат здравички и много скоро да си дойдат у дома  Hug

Мери, мила, недей да изчезваш така, че тук всички са бременни, не бива да се вълнуват   Simple Smile
Съжалявам за ужаса, който сте изживяли с Ива - дано да мине бързо и да се забрави  Hug

А в това време наистина ако някой тръгне да ражда, направо не ми се мисли как ще стигне до болницата  ooooh!
Отивам да изкарам колата, ще ходим с Андрей до един магазин, дано не заседнем някъде  Rolling Eyes

# 129
Мери все такива страхотии ти се случват. Добре, че си упорита и винаги се справяш с всичко. Възхищавам ти се.
Рибче ако говориш за този д-р Марков за когото си мисля той наистина е страхотен човек и много добър професионалист. Аз лежах в отделението в което той работи преди около 2 месеца и бях много доволна. Въпреки, че се водех при д-р Дяволов, д-р Марков правеше всичките ми прегледи. Най-смешното беше, че ми казваше "моето дете" при положение, че е доста млад.
Момичета и тази нощ изкарах доста тежко. Постоянно ми е неудобно, трудно се обръщам, когато мъжът ми ме гушне аз се нервирам, защото ми е много тясно и некомфортно. После ми става мъчно, защото той иска да ми е добре, а аз само го тормозя. И напоследък ме е обзел някакъв странен страх, не мога и аз точно да опиша от какво.
А бебчо (да е жив и здрав) си мърда и си ритка и хич и не му е, че майка му така се е ошашкала.

# 130
Добро утро и от мен Hug
Мери,съжалявам че Ивето така се е изгорила,дано бързо се оправи миличката Praynig Praynig Hug Hug
Естрелка и Рибче,радвам се че вашите бебенца са добре,дано скоро да си ги гушкате у дома baby
А Роси Боси къде се изгуби тези дни newsm78,дано да е добре.
Лек ден на всички,аз отивам да пазарувам малко,дано не е много студено cold

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 10:25 от mama avi

# 131
  • София
Ето ме и мен.
Вчера щях да се отчитам, но неможах да се добера до компа.
Моят доки беше болнични и ЖК беше при друга лекарка. Стори ми се не много компетентна. Пусна ми болничния за 45-те дни. Видях си бебо, но не получих никакви подробности освен размера на главичката. Каза, че всичко било наред. Оплаках се от засилено течение - погледна и каза влагалищна чистота смесен тип. Не ми взе секрет, а направо ми изписа МАКМИРОР свещички за 12 дни. Сега се чудя дали да ги слагам. Вие какво ще ме посъветвате.

# 132
Здравейте момичета!
Аз изкарах кошмарна нощ, повърнах около 20 пъти и сигурно още толкова пъти ходих до тоалетна със силно разстройство. В 4 часа призори събудих Нинка и отидох до приемното, биха ми инжекции Деган и Но шпа и сега я чакам да ми се обади да отивам да ми включат система. Щяха още снощи да ме приемат, но нали имаше авария и нямаше парно и топла вода, решиха да ме оставят у дома и днес да мислят дали да ме приемат в болницата или само да ми пуснат няколко банки. Дехидратирала съм се, а нищо не мога да поема през устата, дори лекарства.  Sick Cry
Мери, ужасни преживявания, дано Ива скоро се оправи!  Hug Hug Hug
Д-р Марков работи на 10 ет. в МД и е същия, които прави ФМ. Между другото на мен ми е смешно, защото ме нарича "онуй слабичкотоWink (ха сега да ме види след празниците какво прасенце съм - готово за колене Grinning ).

# 133
az sa6to 6te rajdam v 6einovo sekcio bez izbor na ekip.koito se padne.termina mi e 15 02 no na sledva6tia pregled koito e na 15.01 6te mi opredeliat data poneje ne se 4akalo rajdaneto da po4ne samo v moia slu4ai.operirani sa mi 2 o4i ot vrodeni katarakti i se vodi 4e sam s implantanti v o4ite i vaob6te ne triabva da se napavam.

# 134
Добро утро момичета.
Много ви благодаря за окуражителните и успокоителни думи на всички ви  bouquet
Мери, съжалявам много за случилото се, надявам се скоро всичко да е наред. Praynig
evelinar, от сърце ти пожелавам да не се повтарят тези ситуации и скоро да се почувстваш като нов човек (предвид обстоятелствата де), успокой се и стискай зъбки малко остана  Peace

Общи условия

Активация на акаунт