Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
-
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
-
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
-
Какви са отзивите за крема на Clairol Nice 'n Easy?
-
Какви са отзивите за козметиката на Мустела?

, като ми казаха че не могат да ми помогнат, да се оправяме някак и да търсим БП в нашия си град, казвам аз това търся, а те "ми вие нямате там телефон, така че тичайте в Бърза помощ", казвам "нямам кола с какво, нали имате линейки за целта" "Ми госпожа в това време как да ви помогнем?", "А аз в това време как да нося 20кг изгорено, демек голо пищящо дете на ръце в бурята и на -12 градуса?" Нямах сили даже да викам и да се карам. Звъннах на педката, Бог да я поживи жената, стана в 21ч (тя болна на легло) дойде в новата поликлиника пеша, видя Ива, намаза я, направи компреси и даде инструкции какво да я правя. Туй то! Таман сестра мида заражда тази вечер или утре, няма пътища, няма линейки, нямаме и кола, как ще я носим до родилно един Бог знае.
Мери ужасно е това, милото детенце като знам как боли изгорено дано да се оправи бързо,бързо.
Трябва да купя бебешки прах и да започвам да пера
вие с какъв прах перете дрешките? 
, да растат здравички и много скоро да си дойдат у дома