Отговори
# 135
Здравейте.
Големи преживявания сте имали Мери и Евелинар.
Видях че първите ни бебчета са добре и това много ме зарадва. Успех на двете мами, те са нашите герои. За д-р Марков аз също споделям мнението, че той е страхотен човек и лекар.

Риб4е, разбирам че търсиш добър педиатър в района си, аз мога да ти препоръчам такъв в III-та Градска Болница, д-р Иванова. Много е добра и е педиатър на Петър, нищо че ми е доста далече вече. Нямам намерение да я сменям, тя познава Петър от първия ден на изписването му, знае какви лекарства може да пие, към кои има алергия и всичко. Ако искаш повече инфо ми пиши на лични. Hug
Хубав петък, уф вече всеки ден ми е объркан ...... , доста ме хваща секлета, аз съм си от средата на юли в болничен Sad

# 136
Много ти благодаря, mama avi!И на нас Ангелова ние GP, нямам много посещения при нея и съответно впечатления. Може би ще се спра на него, ако успея да се уредя. Освен всичко друго е страшно близо до нас.
да те питам още нещо - кои са предпочитаните от теб бебешки магазини.Успях да посетя няколко,  мислех да обиколя повечко, но в това време как да мърдам, доста съм назад с всички покупки, а ме обзема чувството че нямам много време(дано да се лъжа). Плановете са да раждам в Русе, но времето дали ще го позволи - дано.
Приятен ден и внимателно като излизаш, хлъзгаво си е. кутията ти е препълнена.

пак въпрос към бургаските мамчета за препоръка за очен лекар, който работи с касата и разполага с техника?

evelinar, възстановявай се бързо.
дано и мъничката сладурана Ива да оздравява по-бързо и по-безболезно.

И на всички повече спокойствие, хубави резултати и новини.

# 137
  • ВАРНА
 Здравейте и от мен!
Ходих днес на преглед, бебо е добре. В 36 г.с. още си е седалищно разположен. Сигурно ще раждам секцио Sad Сега трябва да си мисля дата.
Мери, много кофти ситуация снощи. Дано Ива се оправи бързо.
evelinar, дано не се повтарят тези случки.  Hug

# 138
  • София
Здравейте бременлийки и вече щастливи мами Simple Smile
Аз ще раждам в "Света София" с избор на екип и много ми се иска VIP стая, ама ако има свободни!
Днес си правих педикюр и си пожелах да е последния с корем между краката  Laughing. Вече ми си гушка бебе  Hug

Хубав ден на всички!!!

# 139
момичета искам да попитам тези на които термина им е на 21.02.  дали на 07.01.ще ви дават болничния,и каква е процедурата при вас?на мен док ми каза да си нося амбулаторната карта,името на фирмата и длажността ми.чака ли се много да ти го направят? newsm78

# 140
Здравейте и от мен!
Ходих днес на преглед, бебо е добре. В 36 г.с. още си е седалищно разположен. Сигурно ще раждам секцио Sad Сега трябва да си мисля дата.

Нищо няма да стане, ако родиш със секцио, повярвай ми, не е болка за умиране. Избери си съвсем спокойно дата, някъде 10 дена преди термин да бъде, пък и може бебчо да реши до тогава да се обърне.

bouquet

# 141
  • Варна
Здравейте и от мен!

Нищо няма да стане, ако родиш със секцио, повярвай ми, не е болка за умиране. Избери си съвсем спокойно дата, някъде 10 дена преди термин да бъде, пък и може бебчо да реши до тогава да се обърне.

bouquet
Подкрепям с две ръце.И аз ще съм секцио.Няма нищо страшно,болката е същата като при раждане.Само че при секцио е след раждане,а при нормално раждане е по време на него. Peace

# 142
Здравейте, февруарски отбор!  Wink
Желая на всички ви здрави и хубави бебчета през новата година!!!

Искам да ви питам някоя от вас дали има проблем с увита пъпна връв отколо вратлето на бебето си. На моята бебка й е увита вече два пъти. Иначе тоновете са и добри (да чукам на дърво) и расте нормално, но съм се притеснила сериозно... даже вече секциото не ми звучи толкова зле като чета разните истории във форума за увита пъпна връв...   Cry

# 143
евелинка ,дано се оправиш по-бьрзо и да не се повтаря повече  Praynig  bouquet Praynig

# 144
  • София
Здравейте момичета!
Тези дни тичаме с татито, който като по чудо не е на работа, по задачи и не мога да седна да ви изчета! Най-после успях и сега да докладвам! Готика, благодаря за загрижеността!
Вчера бях на ЖК - пусна ми последните изследвания и ми даде болничния и направлението за болнацата, а в понеделник ще се гледаме на УЗ и ще ми даде обменната карта! Ходих и в Шейново, където съм си избрала лекар, при когото ще раждам - каза, че бебка е вече 2,800, главично предлежание, плацента 2 степен, отговаря си на седмиците, с други думи всичко е наред. Каза ми да отида пак чак на 24 януари, а аз го поразпитах какво трябва да си нося за болницата в случай, че се видим по-рано от предвиденото и кога да му се обядя. Каза да нося съвсем малко неща - тоалетни принадлежности, нож, лъжица, чаша, нещо връхно - жилетка или нещо такова, чехли, запечатани памперси и бебешки мокри кърпички, които татито може да донесе след раждането, и документи. Лошото с ВИП-стаите е, че ако не сте със секцио, не могат по обективни причини да се запазят предварително, но се надявам да има свободни, ако ли не 3 дни все ще минат някакси! Това е като че ли за Шейново!
За бебешката козметика, моя позната ми препоръча крем Бочко и Здраве и преварен зехтин - мисля да й се доверя!
Мери, Евелинка, бая сте се напатили! Стискам палци бързо да се оправи красавицата Ива и ти Евелинка!
Радвам се, че нашите първи бебчета са добре!
Момичета, препоръчайте ми педиатър от 17 поликлиника bouquet
И аз тези дни ще взема да си приготвя сакчето, че не се знае кога ще ни изненада бебка Hug, а от другата седмица ще започна да пера и гладя дрешките. Някой беше питал с какво перем - както мамите с опит бяха казали - ТЕО бебе мисля да взема!
Целувки на всички, че мъжът ми прави такава вкусна закуска, няма да казвам каква да не ви се прияде, че отидам да й отдам значимото!

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 12:40 от zvezdobroyka

# 145
evelinar,съжалявам,мила че ти е толкова зле,бързо оздравяване ти пожелавам Peace
dar77,няма защо да ми благодариш Hug,ако мога да ти помогна с нещо само пиши PeaceБебешки магазини аз предпочитам м-н Делфин(зад Операта) и м-н Бамболино(в Зорница).
За очен лекар аз ходя при д-р Хрелева в Медицински център ОКСИКОМ.Аз съм с лазерна корекция на зрението.Д-р Джокова също много я препоръчват,но нямам преки впечатления от нея,от Хрелева съм обаче много доволна.ОКСИКОМ работят със здравната каса.
de3demonka,и аз засега съм със секцио(на 16 вече ще знам със сигурност).Първият път раждах нормално и ми се искаше и сега да е така,но показанията ми са за секцио този път.Само ще искам ако е секцио датата ми да е след 19,защото тогава мъникът става на 3 годинки и не искам на рожденият му ден да съм в болницата Sad

# 146
  • ВАРНА
GALADRIEL, жаси и mama avi, благодаря ви за милите думи. Май колкото по-малко време остава започвам повече да се панирам. И нали ми е за пръв път... А и с покупките съм до никъде.

# 147
Здравейте мили бъдещи и настоящи вече мами! Hug

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, РАДОСТИ И ХУБАВИ, ЗДРАВИ БЕБЧЕТА ДА ДОНЕСЕ!  Heart Eyes  Praynig  Grinning

Аз не съм се появявала скоро, защото повече си почивах вкъщи по празниците.  Но от вчера съм пак на работа (въпреки, че отдавна трябва да съм в болничен). Днес успях да изчета горе-долу какво сте писали. Мери, ужасни преживявания! Дано всичко е наред! Стискам палци!

И аз със спането съм много зле - голямо въртене пада през нощта. А докато се завъртя, се събуждам и после всичките ми опити да заспя пак, отиват напразно  Sad

Иначе бебонка е добре. Ходихме за кръв и урина - всичко е в нормата. Последно преди 2 седмици беше 2 500. Голямо бебенце ще бъде. Дано всичко е наред само и да си изчака термина, защото нали планирам в провинцията да раждам и по-другата седмица ще пътувам. Вече всеки ден се моля да си чака бебенцето на топличко и да не му хрумнат идеи да излиза по-рано.

За купуването - нищо не сме купували още  Blush, само майка ми се занимава с тези неща. Но нали татито е суеверен като циганка, не мога да излезна на глава с него  Joy

# 148
  • Варна
GALADRIEL, жаси и mama avi, благодаря ви за милите думи. Май колкото по-малко време остава започвам повече да се панирам. И нали ми е за пръв път... А и с покупките съм до никъде.
На мене ми е за втори път и пак съм в паника(даже почти 3 път-защото имам една операция на яйчник).Май няма значение колко пъти ти е.

# 149
Мери, ужасно е това, което се е случило, аз си мислех за конвектор и точно мисли за такава случка ме спираха, а сега напълно се отказах.
Евелина, дано и ти си по-добре.
Дездемонка, може пък да се обърне до края, не знам дали ви разказвах за една мама с насрочено секцио и един час преди него бебето се обърнало.

Общи условия

Активация на акаунт