Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква козметика е подходяща за бебета в началото и какви са препоръките за козметиката за бебета?
-
Как се определя отпускането на корема преди раждането?
-
Какви са отзивите за козметиката на Clairol?
-
Какви са отзивите за крема на Clairol Nice 'n Easy?
-
Какви са отзивите за козметиката на Мустела?

Кураж имаш и от мен и подкрепа също! Аз също отгледах сина си почти сама, знам какво е, и повярвай, не е чак толкова трудно. Влизай в подфорум самотни родители, ще намериш много обич, подкрепа и и чудесни съвети и идеи за по- добър и по- лесен живот! Прегръщам те, преглътни тази бучка в гърлото и помисли за слънцето, което много скоро ще огрее живота ти и ще стопли сърцето ти! 

за сестра си и на нас ,стискаме палци всичко да е минало ок
Трябва да се пазиш много ,почти накрая сме и сега ще покажеш на всички ни колко си силна
Почивай си ,никакви вьлнения и да знаеш ,че като прочитам страницата сутрин и го няма синьото краченце ми е тьжно , но вие сте най-важни сега ,целувам те и умната ........

Дано не се повтаря повече .......... 
искам да ви почерпя че утре имам рожден ден.Пожелавам ви безпроблемно изкарване до края и се надявам до дни да оправят компа