Отговори
# 195
Докато не съм забравила
Честит рожден ден Мациписи! Да си много здрава, усмихната, обичана и обичаща, и най- щастливата майка през февруари!   bouquet
Алекс мила няма да повтарям другите, споделям мнението им и бих дала същите съвети! Само ще ти кажа че ще се справиш сама хиляди пъти по добре от колкото с такова мекотело до теб!  Peace Кураж имаш и от мен и подкрепа също! Аз също отгледах сина си почти сама, знам какво е, и повярвай, не е чак толкова трудно. Влизай в подфорум самотни родители, ще намериш много обич, подкрепа и и чудесни съвети и идеи за по- добър и по- лесен живот! Прегръщам те, преглътни тази бучка в гърлото и помисли за слънцето, което много скоро ще огрее живота ти и ще стопли сърцето ти! Heart Eyes
Евелинка радвам се че си по добре!  Hug
Момичета от сърце ви благодаря за съчувствието и милите думи за Ива!  Hug Чочка е добре, страх я е като сменям превръзката, иначе направо забравя че има рана, беснее като луда.
Исках и на друг да пиша, обаче съм много уморена, до сега "раждах" със сестра ми (виждам че Росинката дискретно е премълчала къде бях като се чухме с нея  bouquet) , последно в 2ч я закарахме в болницата, таткови не издържаха. Можеше още да поседим у дома, детето е с 2.5 см разкритие още, но нали всички са паника, какво да се прави, сега ще си отвиси цяла нощ в родилно. До сега държах ръце, записвах в продължение на 6 часа контракциите кога са, на колко минути, колко траят, и беше страхотно изживяване, мъчно но и щастливо. Сега като не ми е в ръцете съм къде по тревожна, макар да знам че всичко ще е наред, друго си е да я виждам и да и давам кураж. Надявам се до сутринта да ми се обадят с добрата вест и аз да скокна до родилно да си видя племенницата!  Hug
Сладки сънища на всички ви!

# 196
Мда...обичайното време за посещение на тоалетната, но този път нещо не мога да заспя... Thinking
Меринка, радвам се, че Ива е по-добре...Стискам палци за сестричката ти....Да роди лесно и безпроблемно, то че няма да е бързо, е пределно ясно... Утре сутринта да ни се похвалиш за прекрасната бебка... Hug
Росинка Босинка, пази се много...Почивай си, не се зори...Сега ти и бебо сте най-важни....Прегръщам те.... Hug

# 197
Добро утро момичета , надявам се днес МЕРИкато вестоноска да предаде най-хубавата новина   phoneuu за сестра си и на нас ,стискаме палци всичко да е минало ок  newsm17
РОСИ БОСИ сигурно е ужасно да ходиш сьс апарат за крьвно нон -стоп ,но така е може би най -добре за вас preggo Трябва да се пазиш много ,почти накрая сме и сега ще покажеш на всички ни колко си силна   lovekiss Почивай си ,никакви вьлнения и да знаеш ,че като прочитам страницата сутрин и го няма синьото краченце ми е тьжно , но вие сте най-важни сега ,целувам те и умната ........ lovekiss    kaffeetrmker_2   smile3524
evelinar радвам се че си по-добре вече след докторската  намеса ,която е била неизбежна  doctor  Дано не се повтаря повече .......... newsm17

txtloves newsm76 ХУБАВ WEEK-END НА ВСИЧКИ  newsm76 txtloves 

# 198
Добро утро момичета!
Благодаря ви за милите думи. Снощи като казах на мъжа ми и той каза, че така си ме харесва и щом аз си се харесвам ще съм с черна рокля. А ако родителите продължават в същия дух ще сме само четрима на подписването.
Евелинар радвам се, че вече си по-добре. Драсни и днес някой ред да кажеш дали всичко вече е отшумяло. Онзи ден брат ми, който нещо е изстинал отече като от заушка, но се оказа фалшива тревога обаче бая се ошашкахме.
Мери как е сестра ти? Чакаме добри новини  Hug.

# 199
  • sofia
Мери, стискам палци всичко да е наред! Дано вече да си имате бебоче, и то майка му да са в отлично състояние!!! Praynig

# 200
  • Варна
Мери чакаме добри новини от теб. Heart Eyes

# 201
Здравейте и от мен!

Мери,с нетърпение чакам страхотна новина!Стискам палци да е леко и безпроблемно!

Роси,пази се много,мила!Откакто виртуално те познавам,и аз се възхищавам на силата,ентусиазма ти и винаги страхотното настроение!Стискам ти палци  и на теб!Всичко ще е наред докрая!Споко!Само се пази и бъди такава,каквато си!

Евелинка,дано и ти вече си по-добре!

Стискайте още малко ,момичета!Остана съвсем,ама съвсем малко!Всички се оплакваме от нещо,коя болки,коя хормони!И аз съм така!Не мога вече съвсем да дишам,не мога да ям повече от шепа като обем,имам болки понякога,сънят ми е разпокъсан и почти никакъв.Но какво да се прави-търпя и чакам,заслужава си!

Macipici, 4естит рожден ден,с малко закъснение! Желая ти здраве,любов и късмет!

Алекс,иска ми се да мога да ти кажа такив думи,че наистина болката ти да е по-малка след тях!Знам,че не може!Знам,че много ти е мъчно,че се страхуваш и си много объркана.Но много,страшно много те моля да загърбиш сега тъгата!Този човек не заслужава дори да си спомняш за него!Постъпката му няма определение,а за оправдание-изобщо не може да се говори!Възхищавам ти се на това,че си решила да родиш детето,на търпението ти и на надеждата в теб!Обаче сега гледай напред-най-хубавото тепърва идва!Ще родиш едно страхотно детенце,ще му се радваш от сърце, и то ще огрее душата ти и ще осмисли живота ти!А в някой хубав ден ще срещнеш човека,който ще те обича безрезервно,ще обича и детето ти като свое ,и ще те направи истински щастлива!И аз като всички изразявам своята подкрепа,с каквото мога-винаги ще ти помогна,пък дори и с прозаични неща от материално естество!А за това да споделиш или да си побъбрим-винаги съм на линия!Силно те прегръщам!Ти и твоето детенце сте най-важното сега за теб!М.....а му на тоя .......,някой ден истински ще съжалява,но за такова нещо,според мен,прошка няма!

Момичета,пожелавам ви страхотен ден!Аз излизам с Тони и шейната,макар че е такъв студ,но да се разтъпчем малко!
По-късно ще проверявам дали Мери е писала!

# 202
Мери,чакаме да се похвалиш за сестричката ти  Peace
jjoy,това е твоят ден и най-важното е да бъдеш с любимият човек до теб,дрехите няма да те направят повече или по-малко щастлива Hug

# 203
Влизам само да кажа че няма бебе още и ужасно съжалявам че я пуснах снощи да мръзне и гладува там. Баща ми реве по телефона но така или иначе няма да върнем лентата. Сутринта в 8ч сестра ми е била с 6см, мисля днес до обяд да има вече бебе. При първа възможност ще пиша момичета. Помолете се за нея че много ми се измъчи милата (на мен прилича с темпото явно)!

# 204
  • Варна
Стискам палци всичко да е наред с бебето и мама и скоро да си гушка едно сладко и здраво бебче. Praynig

# 205
Имаме бебе!
Току що изплака Добромира (ако не решат друго утре) 3700, 53см!
Сестричката ми е с малко шевове, нямам повече инфо, отивам в родилно!
Обичам вииииииииииии Hug

# 206
Да се отчета за избора на място за раждане - МБАЛ Пазарджик. Ако някой го добави отпред ще съм му много благодарна Hug.

# 207
Честито бебче племенниче на Мери! Да е живичка и здравичка, усмихната и щастлива! Да е радост,гордост  и утеха за всички около нея!

# 208
Честито бебе,
да расте живо и здраво,
и да радва мама и татко!

Хубав ден!

Hug Hug Hug

# 209
мамчета,привет за много години,не съм ви чела понеже компа се прецака,днес имам малка възможност да ви пиша   newsm38искам да ви почерпя че утре имам рожден ден.Пожелавам ви безпроблемно изкарване до края и се надявам до дни да оправят компа Hug Hug Hugна тумбаците мери честито бебче

Общи условия

Активация на акаунт