Слагате ли шапчица вкъщи - 2

• 79 882
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 375
Секс пред бебето - до кога???
 Shocked

Докато започне да къса опаковката на презерватива със зъби и да го подава в точния момент.  Peace

# 376
  • София
 Shocked

Докато започне да къса опаковката на презерватива със зъби и да го подава в точния момент.  Peace
Във всеки случай, преди да започне да дава акъл.

# 377
"КОйто е отгоре, да ми донесе вода!"- не знам истина ли е, тук във форума го прочетох  като действителен случай и ми хареса Grinning

# 378
Топло-топло:"Събувате ли си чорапите..."-За Коледа и за Великден ме се случва,и то невинаги.Тогава си ги оставям подпрени на стената.

# 379
Първа храна с пръсти - каква и от кога?

Идеи за рецепти?.. Rolling Eyes

# 380
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Shocked

Thinking ако ви е писнало - опитайте зад бебето  Peace

# 381
 Shocked

Thinking ако ви е писнало - опитайте зад бебето  Peace
Мдааа,само не върху него,моля! baby_neutral

# 382
" Не ме иска вече!" - тъкмо помислих, че съм объркала подфорума и не съм в "Кърмене и захранване", а в "Дом и семейство" ,  а то - детето не искало гърдата на мама

# 383
Сетих се за една култова тема : " Махате ли си космите в дупето" .  hahaha

# 384
Какво харесват 4ри годишните мъже -Жени и коли, какво друго?  newsm78

# 385
пипа си пишката

newsm50 newsm50
Скоро очаквайте
Бърка си в носа, играе на площадката, ЯДЕ (как не го е срам) и други свързани с естествените нужди на едно момченце

# 386
пипа си пишката

newsm50 newsm50
Скоро очаквайте
Бърка си в носа, играе на площадката, ЯДЕ (как не го е срам) и други свързани с естествените нужди на едно момченце

Прочетох "пАпа си пишката" и щях да падна  Joy Joy Joy Викам си, как ли се е сгънало  Crazy

# 387
  • Sofia, BG
  Как лекувате зелени сополи?   - както лекувам и сините..  Whistling

# 388
Как се обезкосмявате бе хора? - Ааа не знам. Затварям очи и се оставям в ръцете на милото, той ме обезкосмява. Ще го питам и ще ти кажа.

Как се казват децата ви? - изключително смислена тема - Пижо и Пенда, разбира се.

Поза при сън при бременност - Най-добре стойка на глава. Оросяването на мозъка помага при оглупяване, следствие на бременност.

много слаба втора черта на тест за бременност - Мдаа, слабичко ще да е дететнцето, взимайте мерки от сега.

има ли решение за бебе, което не иска в количка? - Софийски градски затвор най-добре. Или лексотанче и го бухаш в количката.

спешно - ка да си отпушиме носа - Мии, има едно дето йогите го правят, вкарват парцала през носа и им излиза през гърлото...удачен вариант е, пробвай.  Hug

бременна или не - Сделка или Не?

Как се справяте със затъпяването? - казах вече, спиш в поза стойка на глава

Кое е 1вото нещо.което се е случило с вашето бебече и ви е изкарало акъла - Ох, моето бебече много голямо взе че се роди и освен акъла щеше да ми изкара и други неща, ама добре, че бързо ме зашиха.

Спи на всякъде, но не и в леглото си - Стига бе! И на лампата ли се качва? А на пердетата? Не ги ли захранихте виче с лексотан тия бебета, че да мирясат.

изследвания Шейново - крайно време беше да го изследват това Шейново. Такъв е живота.

Подготовка на гърдите - любовна игра и хоп - оргазъм

уголемени сливници - О! Сливница! О! Драгоман! О Майки- бъдещи и настоящи!

Лапна кучешко л..но!!! - Четете фолумите за захрнаване бе хора!  ooooh! Първо се почва с човешко.

Най-красивият начин да кажеш на човека до теб, че ще си имате бебче. - дай петнайс лева за едно тестче бе котеее

положителен тест..а после? - Ох, горката. После става много зле. Теста го изхвърляш, почваш да повръщаш, има и други екстри, но не е за разправяне.

На какво е симтом зеленото ако? - на нужда от зелена рецепта за майката

Бременност или параноя? - Май предпочитам параноята да ти кажа... Имаш ли краен срок да си избереш?

Вече няма Постинор! - Да бе, мнооо гадно. Аз търсих търсих, ама нямаше и сега - ей ме на - в пети месец...

Кажете ми моля, докато кърмя мога ли да пия ликьори или нещо слабоалкохолно. - Уф. Най-добре направи съвместна консултация с Бу и Тони Сопрано.

Да пия или не? Това е въпроса... - питай Сопрано. Не се научихте ей!

Раждане в Шейново с ТАТКОТО - абе разберете се кой ще ражда, не може двамата, в Шейново не пускат, само в Майчин Дом и то с връзки

# 389
ДеЩоВиди, newsm20 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт