Слагате ли шапчица вкъщи - 2

• 79 949
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 405
"Акото не ни е толкова течно - почти на 4 месеца"- не знаех, че като престои се втечнява 

# 406
"Акото не ни е толкова течно - почти на 4 месеца"- не знаех, че като престои се втечнява 
Пък как смърдииии...................

# 407
  • Бургас
"Обезкосмяването при мъжете?" - болезнено?  Mr. Green

# 408
Цуцла.
 newsm78
това пък що за животно е???

# 409
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цуцла.
 newsm78

Joy Joy чувала съм глагола  цоца - значело суче или пие от шише с биберон  ooooh!

newsm78 може би това значи биберон   Thinking

# 410
Цуцла.
 newsm78

Joy Joy чувала съм глагола  цоца - значело суче или пие от шише с биберон  ooooh!

newsm78 може би това значи биберон   Thinking
абе и аз така си мисля, но от контекста на пост-а не става много ясно и не бих твърдяла.... Simple Smile

# 411
За "хецкането" и изправянето от кога?- хецкане- подрусване или всъщност и аз не знам точно какво

"Пак за пилето"- става въпрос за пишката

Мина първата първата година!А сега какво?!
- става въпрос за това какво ще правим за първия рожден ден на детето.

# 412
  • София
"Мина първата първата година!А сега какво?!" - Е как какво: викам сега направо третата да кара, а догодина и на училище да заминава и да не ми се лигави в краката повече. smile3513

Joy

"Хигиената- за и против" - Против!  Naughty Така се спасявам от комари и контрольори, както и от всякакви неканени гости. Sick

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 16:49 от Ним

# 413
....
абе и аз така си мисля, но от контекста на пост-а не става много ясно и не бих твърдяла.... Simple Smile

Joy Joy Joy ами аз не съм видяла ни коня, ни текста  Mr. Green и затова налучквам -  Peace пусни повечко инфо дееее  Hug

# 414
....

Joy Joy Joy ами аз не съм видяла ни коня, ни текста  Mr. Green и затова налучквам -  Peace пусни повечко инфо дееее  Hug
въх, ми да дам, ма кат помня от мен до другото дърво и не се сещам къде го видях....  newsm78

# 415
[въх, ми да дам, ма кат помня от мен до другото дърво и не се сещам къде го видях....  newsm78

те ти катеричка трепач, че да помниш следващия път

а за темата:

мятам - не помня от къде е, но тогава питах и сега знам какво значи  Wink предлагайте идеи, ще излъчим победител  Party

Blush допълвам и тук - не е синоним на хвърлям, подхвърлям  Hug

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 14:33 от Goody

# 416
не знаеш какво е "мятам"?

Кога трябва да се оформи акото?

Последна редакция: ср, 05 мар 2008, 13:55 от Julie

# 417
не знаеш какво е "мятам"?

Shockedпродават се  различни формички,аз мойто на сърчица го оформям,не ме питайте обаче как Mr. Green ooooh!
 а на Дещовиди бисерите направо ме разбиха Joy Joy Joy

# 418

е как кога, когато се изкара на бял свят, в памперса, някоя "мила" лелка може да помогне с подмятане и пощипване... Peace

# 419
  • София
"До майките, ползващи проходилка!!" -  да се преброим и да споделим опит....

Общи условия

Активация на акаунт