Слагате ли шапчица вкъщи - 2

• 79 956
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 300
Кое е нещото което най-много обичате и мразите да правите, свързано с тоалета ви?... а кое е нещото, което най-много мразите и обичате да правите, свързано с тоалета ви?  Thinking
Как съхранявате герданчетата си? ... моите герданчета ги съхранявам в бурканчета и ги подреждам в мазето, за да не ги намери детето.

# 301
Можете ли да правите котката?  -а мишка?

Бихте ли дали на някой пари,който все още не ви е върнал старият заем?- разбира се

# 302
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА  ИМАМ ВЪПРОС ЗА РАЗХОДКИТЕ НА БЕБЕ-НОВОРОДЕНО.КАЖЕТЕ МОЛЯ ВИ КОГА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩО ДА ИЗЛЕЗЕМ И ИМА ЛИ ТАКОВА ВРЕМЕ В ДЕНОНОЩИЕТО В СМИСЪЛ ТРЯБВА ЛИ ДА ГО ЧАКАМ ДА СЕ НАСПИ,ДА ГО СМЕНЯ ИЛИ Т.Н. ПРЕДИ ДА ГО ИЗВЕДА?НЯАКВИ ПО-СПЕЦИАЛНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ И НАГЛАСИ? ЗНАМ ЧЕ ВЪПТОСА НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ НО МИ СЕ ЩЕ ДА ЗНАМ АКО ИМА НЯКАКВИ ТЪНКОСТИ:) МЕРСИ!!!

Аз избирам светлата част на денонощието,а вие?

# 303
Да помним, за да не се повтори -ми то хубаво, ама като забравяме.........

# 304
Какво си спомняте от вашето раждане? Почти нищо... била съм съвсем мъничка, а и са минали почти 35 години оттогава

"Почти" за благозвучие ли е? Wink Понеже аз нищо не помня от тогава Simple Smile

# 305
# 306
Чудя се какво е това възпитание  а сега де..... Thinking

# 307

Цитат
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА  ИМАМ ВЪПРОС ЗА РАЗХОДКИТЕ НА БЕБЕ-НОВОРОДЕНО.КАЖЕТЕ МОЛЯ ВИ КОГА Е НАЙ-ПОДХОДЯЩО ДА ИЗЛЕЗЕМ И ИМА ЛИ ТАКОВА ВРЕМЕ В ДЕНОНОЩИЕТО В СМИСЪЛ ТРЯБВА ЛИ ДА ГО ЧАКАМ ДА СЕ НАСПИ,ДА ГО СМЕНЯ ИЛИ Т.Н. ПРЕДИ ДА ГО ИЗВЕДА?НЯАКВИ ПО-СПЕЦИАЛНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ И НАГЛАСИ? ЗНАМ ЧЕ ВЪПТОСА НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ НО МИ СЕ ЩЕ ДА ЗНАМ АКО ИМА НЯКАКВИ ТЪНКОСТИ:) МЕРСИ!!!

Аз избирам светлата част на денонощието,а вие?

Аз взимам друго решение. Сменям бебето с друго и ще го извеждам само на лунна светлина. bowuu

# 308
Колко струва едно дете за мен е безценно за теб-не знам

# 309
Колко струва едно дете за мен е безценно за теб-не знам

В Гърция се намират по 2000 EUR парчето. Laughing

# 310
Да помним, за да не се повтори -ми то хубаво, ама като забравяме.........
Embarassed
Това е мое...!
Ако беше прочела темата едва ли щеше да я сложиш тук Simple Smile Hug

# 311
Седя си аз в Майчин дом и си раждам !!!!!      Не е никак смешна темата,където го прочетох,но това ме потресе-все едно като нямам какво да правя и седнах да си раждам...

# 312
Ден за пробиване на уши Има си специален ден, ако не знаете

# 313
Палачинки/катми като на морето - авторката не пояснява на кое море, къде точно и какво е яла, просто иска рецептата - същата и веднага.  Mr. Green

Хайде, отворете хладилниците и шкафовете си...  - темата е сериозна, но звучи смешно, все едно ще си показваме съдържанието им. Май само това не сме си показвали. Или?  Thinking

Нещо просто, много лесно, нещо като кекс и неочаквано добро!  - Нещо като нищо друго на света!  Laughing

Едната гърда? - Какво, загуби ли я???  Shocked

Нещо като екзема при интензивно кърмене ?!?  - Ъ?  newsm78

Защо според вас се будят нощем кърмачетата?     -  Сложен въпрос. Може би им е скучно само да спят?  Thinking

Бебе на изключително кърмене не наддава - Хм, ако го кърмиш нормално, дали няма да наддаде?  newsm78

В кухнята на педагогически захранващите  - Боже, и такова чудо ли има вече??  Shocked Как ли става това? С дидактически манджи?

Едни косми....  - Аууу, в супата ли?  Sick

Къде да пратя милото на масаж? - При тайландките!  Flutter

Парфюми: ФАЛШИФИКАТИ, ИМИТАЦИИ и "КУЧИ" МАРКИ  - тъкмо като за кучки...  Whistling

# 314
  • При хората, които обичам
Ден за пробиване на уши Има си специален ден, ако не знаете

Ама уточни де... Благовец, 25 март, пада се във вторник. Кой пробил - пробил. Другите ще чакат догодина!

Общи условия

Активация на акаунт