Слагате ли шапчица вкъщи - 2

• 79 949
  • 1 020
  •   1
Отговори
# 390
"Как се справяте със затъпяването" Shocked

# 391

имаме сополки, какво да правим ? - избършете ги!

# 392
Доразвивам го.  Crazy

# 393
как, никак, то си е по рождение и не се лекува, само го разпространявам! Shocked

# 394
  • София
След като родя ще ми спадне ли поне малко корема и бедрата?

Да, ще спадне с около 1 бебе коремът, плюс-минус литър околоплодна течност.  Crazy

# 395
 smile3532 Защо я стряскаш така момичето. Тя пита за "поне малко", а ти направо я разби с това цяло бебе плюс кило води .... Joy

# 396
smile3532 Защо я стряскаш така момичето. Тя пита за "поне малко", а ти направо я разби с това цяло бебе плюс кило води .... Joy
Joy Joy Joy #2gunfire

# 397
Сетих се за една култова тема : " Махате ли си космите в дупето" .  hahaha
Аз-не,след неуспешен опит да набутам там епилатор.Сега си ги отглеждам като домашни любимци-сресвам си ги,с балсамче ги мажа за растеж и блясък и си се чувствам адски секси!!!! bombs

# 398
  • София
"Хигиената- за и против" -   Shocked ми викам да пробваме с анкета!

# 399
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"Хигиената- за и против" -   Shocked ми викам да пробваме с анкета!
Shocked а си мислех, че точно днес нищо няма да ме изкара из релси  ooooh! ooooh! ooooh!

# 400
В "хигиената" иде реч за близане на кисело мляко. Заглавието е подвеждащо. Тъкмо се занадявах, че ще обясня, колко е готино да намирисваш.  smile3550

# 401
  • Пловдив
Как се обезкосмявате бе хора? - Ааа не знам. Затварям очи и се оставям в ръцете на милото, той ме обезкосмява. Ще го питам и ще ти кажа.

Как се казват децата ви? - изключително смислена тема - Пижо и Пенда, разбира се.

Поза при сън при бременност - Най-добре стойка на глава. Оросяването на мозъка помага при оглупяване, следствие на бременност.

много слаба втора черта на тест за бременност - Мдаа, слабичко ще да е дететнцето, взимайте мерки от сега.

има ли решение за бебе, което не иска в количка? - Софийски градски затвор най-добре. Или лексотанче и го бухаш в количката.

спешно - ка да си отпушиме носа - Мии, има едно дето йогите го правят, вкарват парцала през носа и им излиза през гърлото...удачен вариант е, пробвай.  Hug

бременна или не - Сделка или Не?

Как се справяте със затъпяването? - казах вече, спиш в поза стойка на глава

Кое е 1вото нещо.което се е случило с вашето бебече и ви е изкарало акъла - Ох, моето бебече много голямо взе че се роди и освен акъла щеше да ми изкара и други неща, ама добре, че бързо ме зашиха.

Спи на всякъде, но не и в леглото си - Стига бе! И на лампата ли се качва? А на пердетата? Не ги ли захранихте виче с лексотан тия бебета, че да мирясат.

изследвания Шейново - крайно време беше да го изследват това Шейново. Такъв е живота.

Подготовка на гърдите - любовна игра и хоп - оргазъм

уголемени сливници - О! Сливница! О! Драгоман! О Майки- бъдещи и настоящи!

Лапна кучешко л..но!!! - Четете фолумите за захрнаване бе хора!  ooooh! Първо се почва с човешко.

Най-красивият начин да кажеш на човека до теб, че ще си имате бебче. - дай петнайс лева за едно тестче бе котеее

положителен тест..а после? - Ох, горката. После става много зле. Теста го изхвърляш, почваш да повръщаш, има и други екстри, но не е за разправяне.

На какво е симтом зеленото ако? - на нужда от зелена рецепта за майката

Бременност или параноя? - Май предпочитам параноята да ти кажа... Имаш ли краен срок да си избереш?

Вече няма Постинор! - Да бе, мнооо гадно. Аз търсих търсих, ама нямаше и сега - ей ме на - в пети месец...

Кажете ми моля, докато кърмя мога ли да пия ликьори или нещо слабоалкохолно. - Уф. Най-добре направи съвместна консултация с Бу и Тони Сопрано.

Да пия или не? Това е въпроса... - питай Сопрано. Не се научихте ей!

Раждане в Шейново с ТАТКОТО - абе разберете се кой ще ражда, не може двамата, в Шейново не пускат, само в Майчин Дом и то с връзки

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 402
"Някой ползвал ли е секса за предизвикване на раждане?"

# 403
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

"Някой ползвал ли е секса за предизвикване на раждане?" - ще ти се, а?  Wink

# 404
Сетих се за една култова тема : " Махате ли си космите в дупето" .  hahaha
Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт