Пристраших се.Честит празник на Мама Тони, на Оска и разбира се на СЕРЖИ! Да са живи и здрави всички, много обичани и щастливи
Честита радост и на семейството на малката Ивана!
Сега да дам бързо отчет: аз си надничам от време на време тук, но просто не съм имала настроение за писане. Благодаря на всички за загриженоста за мен и за Криско и
на Валка, че ви информира за нас. Имахме семейни проблеми - на нова година почина изненадващо свекър ми, а дни след това се изгуби баща ми/болен е от Алцхаймер/, та общо взето не сме се спряли.Така проблем след проблем и в работата много ангажименти... Иначе Криско вече е 13.500кг и 82см, с 12 зъба и още 2 пробиващи. Опитва се да говори и пее по цял ден
, от началото на февруари ще го пускаме на ясли. За един месец се разболя 2 пъти и бяхме на антибиотици, сега отвчера пак кашля.за температурата, да кажа и аз един изпитан лек - слагат се резенчета лимон подмишниците.
вигантол - не давам от лятото.
на Евелина, Мира и Са - дръжте се и без лоши мисли. Много ви се радвам и чакам най-милите и красиви братчета и сестричета на Благо, Калоянчо и Али

Евелина, а за малкото бебе въобще не се притеснявай. Едва ли си спомняш, но на мен до последно за Криско ми казваха, че е малък и лежах сумати пъти в болницата, наслушах се на всякакви глупости...Накрая човека се роди напълно нормално бебе 3.600кг, че и преносен.
Сега ви оставям и обещавам, че и за малко ще дзаквам тук.
и лека вечер на всички!
Може да вземе пък да качи някой грам, пък белким стигнем заветните 10 кг.
и след малко ще излизаме по улиците 
.
.Във вторник отидох на консултация и се оказа, че ще ни слагат ваксина
.Колко страх брах, че докато не е оздравял му сложиха ваксина, и че можеше да вдигне температура
!Въпреки всичко ни се размина.Иначе сме 10.500 и 85см
, като стане време за хранене и ми става лошо.То мъки, то лъжи за две лъжички само
.
Важно е желанието!
по 4 часа сме със САШКО на вън.