важното е да гледаш положително
и да си оптимист
гуш от мен
Съжалявам, че трябва да ти го кажа но просто по някога природата си знае работата
Може да е било и за добро /понякога и аз си го казвам това макар, че когато имам цяла серия лошотии си викам - боже до кога
/ И да опровергая доктора ти щото явно или не е доктро като хората или просто не е човек да ти каже тези неща. Това, че сега е станало незначи, че следващият път ще стане. Това рядко ама много рядко се повтаря. Милата
МНого ми стана криво
Трябва да бъдеш силна и да вярвяш, че другият път ще е всичко наред. Още искам да пиша но спирам защото ще е псувни по доктора ти....
, няма страшно горе главата, на мен същото ми се случи преди Митака, в 7 г.с. тогава доктора каза, че 30 % от бременностите свършвали така и че е нормално в тези ранни седмици, каза ми колко време трябва да се пазим за да опитаме пак и че съм млада, силна и следващия път няма да имам проблеми, както се и оказа. Причините наистина са много, аз мойта я подозирам каква беше, една супер лека настинка, която изкарах тежко, а по принцип не боледувам, и така.... за това горе главата, имаш прекрасно семейство което има нужда от теб

Прегръдка и за малкия Калоянчо!

Ния е добре, весела и дива!!
гушки и от мен
. Не губи вяра, тя наистина е важна! Ще си имаш второ бебче, въпрос на време е. Както Херка ти е писала, Господ си знае работата.
. Сега се успокой и нагушкай Калоянчо. А за натрапването, нали за това сме тук да си споделяме и тъжните и веселите моменти
.

Препоръчани теми