Отговори
# 210
Мире, сори душа  Hug важното е да гледаш положително  Hug и да си оптимист  Peace

# 211
 Mire съжалявам.. Hug

# 212
  • Стара Загора
Причините според доктор Велев/при който бях/ каза че могат да са много и не е сигурно че следващия опит ще е пак с такъв край.
миреееее Hug гуш от мен Hug Съжалявам, че трябва да ти го кажа но просто по някога природата си знае работата Sad Може да е било и за добро /понякога и аз си го казвам това макар, че когато имам цяла серия лошотии си викам - боже до кога Cry/ И да опровергая доктора ти щото явно или не е доктро като хората или просто не е човек да ти каже тези неща. Това, че сега е станало незначи, че следващият път ще стане. Това рядко ама много рядко се повтаря. Милата Cry Hug МНого ми стана криво Cry Трябва да бъдеш силна и да вярвяш, че другият път ще е всичко наред. Още искам да пиша но спирам защото ще е псувни по доктора ти....

# 213
Мира,много съжалявам за това което преживяваш! HugЗнам,че сигyрно се чyвстваш много зле,но знай че ние сме с теб и дано занапред ти се слyчват само хyбави неща!Прегръщам те силно! Hug

# 214
  • Откъм Варната
mira sm  Hug , няма страшно горе главата, на мен същото ми се случи преди Митака, в 7 г.с. тогава доктора каза, че 30 % от бременностите свършвали така и че е нормално в тези ранни седмици, каза ми колко време трябва да се пазим за да опитаме пак и че съм млада, силна и следващия път няма да имам проблеми, както се и оказа. Причините наистина са много, аз мойта я подозирам каква беше, една супер лека настинка, която изкарах тежко, а по принцип не боледувам, и така.... за това горе главата, имаш прекрасно семейство което има нужда от теб  Hug

# 215
  • София
Мира -  Hug Hug Hug Тези изпитания са много трудни, но вярата и любовта дават сили.

Сигурна съм, че ако го желаете, ще имате още палавници в дома си!

С теб сме!

# 216
Мира,приеми една много силна и голяма прегръдка от мен и от Габи! Hug
Аз вярвам,че това е Божа работа и колкото и тежко да ни е и да се питаме"защо",той знае по-добре от нас...Бъди силна,горе главата и със сигурност един ден ще имаш още поне едно детенце!  Hug Прегръдка и за малкия Калоянчо! Hug

# 217
Мира,  Hug
Ама тези доктори. .. bash Разбира се, че ще имаш още едно съкровище, но това е Божа работа.
Явно така е трябвало да се случи и сигурно е било за добро. Мисли за семейството си сега, всичко ще си дойде на мястото, ще видиш. Heart Eyes

# 218
Мире- Hug и изобщо не ни натрапваш нищо,нали за това сме тук да си споделяме радостите и мъките.Надявам се да има повече радостни моменти тук,но понякога животът е такъв.
  love001  love001

# 219
Мире, следващия път всичко ще е наред! Hug Hug Hug Сега си почини и поспи, радвай се на Калоянчо и мъжа ти. Изчакайте малко и стискам палци скоро пак да ни се похвалиш! Много, много  Hug от нас с Благун!

# 220
Мира,една прегръдка и от мен  Hug
Хера ти е написала Господ си знае работата .Не се оставяй на тъгата  Hug

# 221
Мира,  Hug
Усмихни се, бъди силна и вярвай, че всичко ще е ОК следващия път Peace

на доктора много здраве и от мен  Crossing Arms 

# 222
Момичета, здравейте и от мен!!!  bouquet
 Много здраве и щастие пожелавам  на всички празнували именни  дни!!  bouquet

Мире, съжалявам!! Проблема е, че не можем да надзърнем в бъдещето и да се уверим, че този изход е  най-правилният и нужният, но можем да се доверим и да повярваме на Бог, че винаги знае най-добре! Hug

Аз се извинявам, че пропуснах много събития тук, но при мен оборотите се завъртяха в бясно темпо и не смогвам в нищо. Sad Ния е добре, весела и дива!!
 Лека нощ от мен, ще се вясвам по-често!! Hug Hug Hug Hug

# 223
  • София
МиреHug гушки и от мен  Hug. Не губи вяра, тя наистина е важна! Ще си имаш второ бебче, въпрос на време е. Както Херка ти е писала, Господ си знае работата.
Причините според доктор Велев/при който бях/ каза че могат да са много и не е сигурно че следващия опит ще е пак с такъв край.
Според мен е искал да каже, че следващият път може всичко да е наред. Е може би не е избрал точните думи, но и те са хора. На мен поне така ми казаха  и се оказаха прави. Малко преди да родя Дани загубих бебчето в третият месец и гинеколожката ми каза, че природата така сама селектира. Много плаках и не бях сигурна, че ще имам изобщо бебе, но каква стана... 2 броя. Пожелавам ти го искренно и на теб, както казах въпрос на време е и ще чакам да се похвалиш  Hug. Сега се успокой и нагушкай Калоянчо.  А за натрапването, нали за това сме тук да си споделяме и тъжните и веселите моменти  Hug.

# 224
Момичета благодаря ви за подкрепата. Hug Hug Hug
Ще се съвзема няма да се давам току така.Четох доста мнения по въпроса и установих че както всички почти сте казали Природата си знае работата.Може би е било за добро.Просто събирам кураж и продължавам да живея така както и до сега.Вярата не ме напуска и няма да допусна да изчезне.
Да може би аз се изразих малко неправилно но Лови е права той по-скоро имаше впредвид че следващото забременяване най-вероятно няма да е отново грешка на Природата.Но както и да е важното е все пак че той установи какво ми има в крайна сметка а личния ми генеколог ме въртеше цяла седмица без да ми каже конкректно какво е положението.А аз просто си кървях......... #Cussing out
Отново благодаря на всички...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт