Отговори
# 225
Мире прегръдки и от мен Hug.Наистина е мн.неприятно,но горе главата.Аз вярвам,че щом го искаш силно ще имаш второ бебче. Аз днес ходих до Шейново да видя моята приятелка и бебчо.Добре са ,но ще ги изпишат след 5 дни ,защото бебо е в кувиоз(нали го извадиха почти месец по рано).И тя там малко се е постреснала от разни случаи.Мире още веднъж прегръдки и вяра.

# 226
Ели гу-честит рожден ден!!!!Желая ти много,много здраве и любов.

# 227
ЕЛИ ГУ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!МНОГО ЛЮБОВ И  ЗДРАВЕ ЖЕЛАЯ!
Мире една прегрътка и от мен имаш Hug.Спокойно БОГ си знае работата,сигурна съм че ще имаш и други дечица.Сега най-важното е да си починеш и да си гледаш КАЛОЯНЧО и мъжа ти.
След време нещатата ще се оправят ще видиш. newsm03

# 228
мире- Hug Hug Hug Много съжалявам за случилото се,но господ си знае работата,може би когато му дойде времето ще се появи и другия бебчо.Сега бъди силна и се отдай изцяло на Калоянчо и съпруга ти Wink

честит рожден ден на eli gu да e жива и здрава и много много обичана

# 229
  • Откъм Варната
Ели честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 230
Ели Гу, честит рожден ден! Да си здрва и обичана. Съжалявам, че така ви се е струпало по празниците - дано не се случват пак такива неща.

Честито на имениците от последната седмица! Да са много здрави и да радват близките си.

Мира, съжалявам за случилото се  Hug. Дано бързо го преодолееш. Следващия път всичко ще е наред, казвам го от личен опит.

Лови, ще прояде Косето, ама явно ще се намъчиш сега. Брат ми е бил злоядо дете, а сега трудно минава през вратата (не че това е много по-добре, де).

Пожелавам на болните скорошно оздравяване. И хубава вечер на всички останали.

# 231
  • София

Ели, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава и щастлива!

# 232
  • -
Ели,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве,семейно щастие и любов!
Мире,съжалявам много за случилото се с теб... Cry кураж и вяра,миличка и когато Господ реши ще си имате бебенце Hug

# 233
Ели, Честит рожден ден да си много обичана и весела през тази година  Hug

Хади аз да се похваля моето е ужасно тези дни само мрънкоти  Twisted Evilне знам на какво се дължи ама се тръшка за всичко, като и се скараш почва да се бие по главата като маймуните или се скуби/то кои знае колко коса има че и за скубане ама ...../ не знам колко играчки изпотроши вече от тръшкане в земята  Crazy

# 234
Ели, Честит Рожден ден!!!

Днес имам с какво да се похваля - видяхме слънцето!!!  Laughing Решихме да изведем Калоян на разходка на Гребната. Ама толкова киша има там...  ooooh! изобщо не са чистили. Нашият потича, поразходи се на малкото 20-тина метра чист участък, накрая реши да седне, да си почине - на земята, естествено!  Twisted Evil  Joy

# 235

Ели, ЧРД желая много здраве и късмет на цялото ви семейство !

# 236
 Hug Благодаря на всички за милите пожелания. Ето и почерпката

# 237
Мире, много съжалявам, мила Hug, кураж и вяра-щом сте решили ще си имате още едно детенце. Сега си почивай и се радвай на Калоянчо и на съпруга си.

Зеле, като чета за Пламена, все едно ми говориш за Криско и в допълнение към поведението й, за да си отмъсти той бие и нас. Мисля и се надявам да е от зъбките и дано бързо извади всички, че не се трае...

# 238
Честит рожден ден еli_gu!Бъди жива и здрава,много щастлива и обичана!

# 239
Ели мила честит рожден ден.Пожелавам ти само хубави мигове и невероятна и заобикаляща обич да цари в семейството ти..... Hug Hug Hug
Момичета още веднъж благодаря на всички ви. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт