Отговори
# 195
Еййййййййййййй, привет и от нас  love001Пристраших се.
Честит празник на Мама Тони, на Оска и разбира се на СЕРЖИ! Да са живи и здрави всички, много обичани и щастливи
Честита радост и на семейството на малката Ивана!

Сега да дам бързо отчет: аз си надничам от време на време тук, но просто не съм имала настроение за писане. Благодаря на всички за загриженоста за мен и за Криско и   bouquetна Валка, че ви информира за нас. Имахме семейни проблеми - на  нова година почина изненадващо свекър ми, а дни след това се изгуби баща ми/болен е от Алцхаймер/, та общо взето не сме се спряли.Така проблем след проблем и в работата много ангажименти...

Иначе Криско вече е 13.500кг и 82см, с 12 зъба и още 2 пробиващи. Опитва се да говори и пее по цял ден newsm62, от началото на февруари ще го пускаме на ясли. За един месец се разболя 2 пъти и бяхме на антибиотици, сега отвчера пак кашля.
за температурата, да кажа и аз един изпитан лек - слагат се резенчета лимон подмишниците.
вигантол - не давам от лятото.
на Евелина, Мира и Са - дръжте се и без лоши мисли. Много ви се радвам и чакам най-милите и красиви братчета и сестричета на Благо, Калоянчо и Али Heart Eyes
Евелина, а за малкото бебе въобще не се притеснявай. Едва ли си спомняш, но на мен до последно за Криско ми казваха, че е малък и лежах сумати пъти в болницата, наслушах се на всякакви глупости...Накрая човека се роди напълно нормално бебе 3.600кг, че и преносен.
Сега ви оставям и обещавам, че и за малко ще дзаквам тук.
 Heart Eyesи лека вечер на всички!

# 196
Честито и от мен на всички именици!    bouquet
Напоследък доста ме мързи да пиша...  Blush
Ей, бременните, никакви лоши предчувствия, болести и преумора!  Naughty
Миналата седмица водихме Калоян на ортопед. Всичко е нормално. Малкият разбойник е добре. Опитва се да се налага и ми е много смешен. Тръшка се, писва, после сяда и накрая като най-голям израз на недоволство и протест ляга  (ама внимава да не си прасне главата в земята) и започва да се въргаля. И като види, че никой не му обръща внимание много бързо му минава.  Joy Joy Joy
Напоследък се е разял много, направо да му се неначудиш.  newsm78 Може да вземе пък да качи някой грам, пък белким стигнем заветните 10 кг.  coolcool
Лека нощ от мен!  Hug

# 197
Честит имен ден на мама Тони,нa Оска ,на мъжа на Хера и на всички,които имат повод да празнyват днес! Носете си със здраве имената,много любов и късмет в живота ви желая от сърце!

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 22:53 от assia75

# 198
  • Откъм Варната
Честит имен ден на именниците малко на патерици, така ме мързи да чета напоследък, още по малко да пиша, само седя и зяпам Нови отговори на моите публикации и ставам от компа, нящо нямам настроение за форум

Бяхме на консултация онзи ден пролично сме пораснали Митака вече е 11,500 кг и 83 см, с 1.300 кг и 6 см за 3 месеца е дръпнал, 10 зъба има, а ето и малко снимки да не го забравите  Wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192006&photo=78

Hug

# 199
Здравейте и от нас Hug
Днес времето е чудно Party и след малко ще излизаме по улиците Grinning
честито на всички празнуващи и празнували  bouquet
Вчера ходихме на консултация,Жаки е станала 11.300кг и 83см. бихме ваксината и всичко е на ред.От два дена е ужасна само мрънка и недоволничи,продупчи ми главата направо Whistling

Хайде излизаме малко на слънчице,лек ден на всички Heart Eyes  bouquet

# 200
eli_gu , добре дошла  Hug не ви е било леко.Моите съболезнования!
Хера много поздрави на "Сержи " да ви е жив и здрав и много да слуша.
Оска много здраве любов и късмет!
При нас нищо ново освен ,че показваме характер ако нещо не му допада се започва с едно викане " нененене" и ръзмахване на пръст.
В Русе продължава да е гадно времето града е целия в преспи .
Мисля през май месец да правим кръщенето в Еленския балкан и въпроса ми е къде там има манастир?

# 201
  • София
Честит имен ден на мама Тони,на Оска и на мъжа на Хера/тоя човек не се ли казваше Сержи Mr. Green newsm78 Joy/ Много здраве,щастие,любов!
И аз това се чудех  newsm78. Е, Честит имен ден на всички именяци и да им се слави името. Да им носи късмет, да са здрави и весели.
Ели, Hug. Радвам се че си отново при нас. Изобщо не Ви е лесно и на теб и на близките ти. Моите съболезнования. При мен на едно от децата с които рисуваме баща му е с Алцхаймер.  Но е и инвалид ( джудже, а те имат проблеми със ставите). Исках да им вземем инвалидна количка, но детето и майка му не пожелаха, защото така поне знаят, че няма къде да мърда и да прави бели. Детето го храни и обслужва, а е само 7- ми клас. Това което мога да направя за детето е да го разсейвам с изкуство, че както той сам казва понякога мозъкът му изключва. Ох, незнам при Вас как се справяте, но си трябва един човек само при него да стои. Много прегръдки, мила  Hug Hug Hug.
Забравих да кажа, че и ние бяхме на консултация и Косето е отслабнал с близо 900гр. Плаче ми се, но не иска да яде това дете и вече не знам как да му въздействам. Сигурна съм, че и кърмата ми е намаляла доста от тези притесненията около татко, а друго не иска да яде. Вади кучешките и се надявам че е период, но се притеснявам, че отслабва  Sad.

# 202
  • Стара Загора
Абе сержи се казва Антон Mr. Green просто е сержант и за това на галено му казвам сержи, мише..но не и Тони Twisted Evil
Лови  Hug миличка Hug
Малееее нас Митака ни е лъхнал като куцо пиле домат а на Криско ще има да дишаме праха Mr. Green
Илиянкееее от гугльо ми излезнаха няколко неща...ето ги.
В Еленския Балкан, в едно малко селце – Марян е сгушен манастирът “Свето Преображение Господне”. Построен е през 1835 година. Обитателите му са само двама- свещеник и монахиня.

http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=29416
Град Елена предлага романтична разходка в миналото Отдалеч Къпиновският манастир прилича на средновековна крепост

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/ljaskovski/index.htm - Лясковски манастир "Св. св. Петър и Павел" (Петропавловски манастир)

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 12:17 от Хера

# 203
Здравейте момичета  bouquet!
Малкия беше няколко дни със сопколки Cry.Във вторник отидох на консултация и се оказа, че ще ни слагат ваксина Sad.Казах на доки, че малкия е имал сополки, но въпреки всичко му сложи ваксината Crossing Arms.Колко страх брах, че докато не е оздравял му сложиха ваксина, и че можеше да вдигне температура ooooh!!Въпреки всичко ни се размина.Иначе сме 10.500 и 85см Cry.
Ние също не искаме да ядем #Cussing out, като стане време за хранене и ми става лошо.То мъки, то лъжи за две лъжички само #Crazy.
 Ето малко снимки и от нас Hug http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177916&photo=194

# 204
Здравейте и от мен!Докато малките спят и се добрaх до компа.Днес при нас цял ден е мъгливо и мрачно,а това повлия и на настроението ми.Цял ден си стоим в къщи и си се  занимаваме и играем.Дрyгата седмица дано сме добре мисля да водя Вяра на консyлтация и евентyално да и бият ваксината.Тъкмо ще видя и дали достигна заветното 10 на кантара.Напоследък като че ли си намали апетитa и почна пак начесто да се бyди нощес,та си мисля дали не е зъби newsm78.В понеделник ще съм на банкет по повод Бaбинден и ще ми е първо нощно излизане сама откак  Вяра се е родила,та го чакам със смесени чyвства.От една страна ще ми дойде добре емоционално,а от дрyга ми е малко притеснено как ще се оправят с мъжо като само на гърда се приспиваме и пак така е и при пробyждане.Дано се справят добре,инaче мъжо ме пyска и даже е оптимист че ще се справи с положението,гледач на две сладyрани.
Ели,минали сте през много тежък период,но след всяко зло идва и нещо добро.Пожелавам ти го! Hug
Оска,благодаря ти за милите дyми за Вяра и за вниманието!  bouquetЗа питката на прощъпyлника на Васето съм сигyрна,че ще се справиш. PeaceВажно е желанието!
Евелинка,радвам се че пyстия мy доктор за пореден път се е оказало че греши и че вече си по спокойна!Не се връзвай за глyпости и си мисли само за Блажко и идването на бебка.
Мишка,ах тези пyсти доктори дето не се съобразяват с казаното от майките и действат на своя глава,a после ние да мy мислим.Аз в това отношение съм много доволна от нащо педи и мога да я похваля,че досега винaги ме е изслyшвала и не е действала прибързано.Дано и занапред е така.
Мира,честито ти книжка и леко шофиране! Peace
Момичета,ставам вече че стана цял ферман.Лека вечер на всички и целyвки на всички вече пораснали дечковци(разгледах снимките на всички и дечицата са много сладки). Hug

# 205
Добър вечер Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!  bouquet
Тия дни стархотно е времето тук в Сф като никога топло и слънчево  Nature Sunny по 4 часа сме със САШКО на вън.
eli_gu , добре дошла  Hug  не ви е било леко.Моите съболезнования!
Мише ЯНИ голям сладур е и в този дълбок  сняг,тук в Сф няма помен вече от снега.

# 206
  • Стара Загора
А при нас едни мъгли...носа си немога да видя Twisted Evil Та по тези причини Слави стои затворен в нас  Twisted Evil

# 207
  • София
Ние сме по-добре.

Тази нощ изкарахме без проблем, че предишната на няколко пъти се буди от сърбежи. Иначе е като хала, не му личи, че е болен от шарка. Явно наистина децата леко я карат. Не ги разделям с Калина изобщо - ако и тя се зарази поне ще мине наведнъж.

eli_gu - не е било лесно, но рано или късно човек се сблъсква с края.. или със сериозна болест......Тежко е, но ни напомня и за стойностните неща и хора, за които наистина си струва да мислим.  Hug

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=P1090690.jpg - поздрав от нас!

# 208
Аз питах една майка, а тя ми каза, че не е имало повод да се притеснявам, защото опасно било, ако му е зачервено гърлото newsm78.Абе знам, че се разминахме!

# 209
Момичета здравейте. Hug
Влизам само да кажа лошата за мен вест.Както нещо говореше в мен оказа се че не ме лъже и малкото човече няма сърдечна дейност. Cry Cry Cry.Не мога да ви опиша колко ми е тежко но за съжаление живота ни поднася куп изненади.Не знма от тук насетне какво ме чака но сега важен за мен е Калоян и мъжа ми.Дано нещата по-нататък се наредят добре.И само се надявам да си имам след време още едно малко съкровище. Praynig
Причините според доктор Велев/при който бях/ каза че могат да са много и не е сигурно че следващия опит ще е пак с такъв край.
Просто трябва вяра.А аз май бях доста объркана.
Ами това е съжалявам за всичко и дори за това че ви натрапих с проблема си... Embarassed
Обичам ви... Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт