За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 616
  • 280
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте милички Hug Hug Hug!
много ви благодаря са хубавите пожелания, много си ви обичкам да знаете!!!

Послучай рожденния ми ден дребния ми спретна една бесънна нощ и сега клепам на парцали а трябва да поразтребя малко че съм канила гости довечера. Може обаче да се гушна при Ванката за мъничко, само едно оченце така да затворя...
мъж ми като на всеки мой рожден ден иска да ме мъкне по магазините да си избирам подарък, никак не го бива сам да се справи с това. Миналата година категорично отказах и резултата беше че ми купи чудесно супер скъпо бельо с 10 номера по голямо което сега си отлежава в чекмеджето...май ще ходя с него, няма как

ето малко снимки че отдавна май не съм пускала: http://nyc.moifoto.ru/64241/
има там едни общи с други дечица, та това са децата на другите българи тука, събрани на куп

отивам да полегна
цунки!!! Hug

# 166
Честити нови технически придобивки  Grinning

Ние също ползваме миална и съм много доволна  Peace Нашата е на 45см, но ми е малка за някои тави и тях ги мия на ръка. Но в новия апартамент сми предвидили от най-голямите и там вече и тази досада ще ми отпадне. Аз по този повод вече почти всичко пека с хартия за печене. Няма загоряло дъно и тавата е чиста само с една влажна кърпа  Mr. Green

Мики, Зори, страшно ви завиждам за разходката оп магазините  Grinning И на мен така ми се ходи някъдееее. Ама да мине тоз ремонт и ще видим тогава  Grinning Макар, че ако сме се обебили до тогава, ще видим през крив макарон  Whistling  Laughing

Зори, я кажи къде има йога за деца. Че моята щерка и без това умира да се чекне Mr. Green

# 167
  • София
Нук ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  :love:

Пак да оспамя темата Blush ама под голяма имате в предвид 60см- нали newsm78
Аз тази където я харесах е 45 и сега пак ще трябва да гледам Thinking
И последен въпрос- Дали да се разходя до Техномаркет newsm78 там май е по голям избора от технополис Crossing Arms

# 168
Кетито да, за 60см става въпрос  Peace в подфорума наш дом има теми, ако искаш погледни и там.
Веси кои тави не събираш бе мила, моите от фурната влизат, леко на една страна, но си се мие перфектно. А и кажи за тази хартия за печене повече.

# 169
  • София
Кетито,ако не ти се разхожда до там,в сайта им можеш да разгледаш всички артикули с които разполагат http://www.technomarket.bg/products_p2.php?page=1&klasaswe=0 … 1,012,013,014,015)

Нук,много е сладък Иван Hug,и аз скоро направих на дани снимка в една тениска на баща му Grinning,като духчета са Laughing

# 170
  • София
Кетито,ако не ти се разхожда до там,в сайта им можеш да разгледаш всички артикули с които разполагат http://www.technomarket.bg/products_p2.php?page=1&klasaswe=0 … 1,012,013,014,015)

Тъкмо ги разглеждах Grinning И ми се виждат повача, има и повече марки Peace
А в Наш дом нещо не отговарят много, а аз нямам време, че искам довечера да я вземем Whistling
Извинявайте, че ви занимавам Hug

# 171
Ей ме и мен  Laughing

Нук, честит рожден ден! Да си много здрава, усмихната и щастлива  Hug

Аз още се търкалям от кълка на кълка, ту се подобрявам, ту ме тресне температурата, направо се разбих от това качване и сваляне. Алис е май добре, като изключим кашлицата. Обаче пък майка супер много се влоши, днес най-после ще се замъкне да я прегледат, че съм почти сигурна, че е направила бронхопневмония  Cry

Та така...песимистично го даваме тия дни нещо. Добре че успях да отхвърля малко работа от вкъщи. Алис подивява между тия четири стени от две седмици я извеждаме, колкото да я замъкнем на лекар и милото откача просто, като врабченце в клетка  Confused

Зоуи, пиши как е малчо?

# 172
Кетито да, за 60см става въпрос  Peace в подфорума наш дом има теми, ако искаш погледни и там.
Веси кои тави не събираш бе мила, моите от фурната влизат, леко на една страна, но си се мие перфектно. А и кажи за тази хартия за печене повече.

Ами не ми се събират тавите  Rolling Eyes Особено по-голямите. Тя първо фурната ми е от най-големите. Но и разположението в миалната неми позволява да сложа вътре тавите дори и настрани. Долната кошница ми е разделена на две - с място за чинии и празно място. И по този начин не мога да ползвам диагонала.
А иначе хартията я продават при другите фолиа и т.н. Аз си взимам на Фино. Много добра работа върши за спестяване на търкането на загоряло печено  Peace
А за Техномаркет и Технополис не мога да кажа. Аз, като тръгна да купувам нещо, минавам и през двете. В двата магазина има различни марки и аз ги обикалям, за да видя кое ще ми хареса най-много  Peace

# 173
Нук,Честит Рожден Ден!!!Да си здрава и много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

Да ви кажа снимах го Юджи  Grinning с малко гел оправихме положението  Wink

Мила,много неприятно с тези наематели  Confused и ние толкова години берем проблеми с разни несериозни хора  ooooh! но сега да чукна на дърво сме случили на свястни  Peace
кети,вземи си вярно по голяма миална  Peace големите съдове да влизат със сигурност  Peace
Дейзи,оправяй се бързо! Hug Много болести ви се насъбраха  Sad
Зоуи,надявам се Дани да е добре! Heart Eyes

# 174
nyc 4естит рожден ден много да те радват мъжете ти
Тъкмо се връщаме от доктор,с възпалено дроб4е е и е на антибиотик.И една ваксина ни предписа м,ного странна,за първи път 4увам,против бронхити,отити и подобни 4ести заболявания в яслите.Приема се орално,всеки ден по едно сак4е в продължение на 10дни,после 20 по4ивка и другия месец пак.Най сетне педиатърката ни се върна от май4инство,ами веднага си ли4и,4е си плащам,каза 4е назна4еното ни досега ле4ение за астма не е правилно и затова няма подобрение.Оба4е ми каза,4е единствения на4ин да спре да се разболява толкова 4есто е да го спра зимата от ясла и сега съм в голяма дилема,от една страна имаме нужда от пари и не мога да си позволя да си седя вкъщи,а и като сме си постоянно само двамата умираме от скука,непрекъснато ми носи обувките и якето,не го свърта вкъщи,нито пък мен,а навън вали,та се къса,адски студ.Ама тя ме предупреди,4е аконе го спра след 2 седмици пак ще съм при нея.А в същото време другата зима пак ще е така,не може да ходи само лятото.Гадното е,4е за 4м е отслабнал с 1кг и не е порастнал с нито един см,което е силно притеснително,ама той няма никакъв апетит покрай тия болести.В момента на килограми е то4но толкова,колкото е бил на 15м.А и мъжът ми едва ли ще ми разреши да си седя вкъщи.Сега си мисля друго,ами ако ходя на работа само 2 пъти в седмицата,хем ще е разнообразие за двамата,хем да изкарвам все пак някой лев,ама трябва да го обсъдим с Филип.Айде моми4ета наоплаквах се,прегръдки за вси4ки ви.

# 175
ох мъжа ми гледа някакъв отвратителен екшън  #Crazyи го оставих сам да вечеря
съответно се включвам пак в необичайно за мен време Joy

nyc  Heart Eyesразгледах снимките ,страхотни са а синчето ти е,като изписано,много красиво дете  и е страшен художник-впечатлена съм Hug
А тия снимки, как се радват на играчките с другото момченце са невероятни,страхотно настроение.Кое е другото детенце и то е много сладко.Много ми допада и сайта ,сякаш не смъква качеството ,като снимка.бг.

Зоичка Heart EyesДейзи Heart Eyesмисля ви и ми е тъжно Sad

# 176
Честит Рожден Ден, Нук! Да си жива, здрава, много обичана и голяма късметлийка!
Пожелавам на всички болнички бързо да оздравяват.а слуш
Аз нещо съм се изнервила тия дни и хич не ми се пише. Много се дразня, че детето с детегледачката сутрин е като войник, толкова да слуша, а следобед баба ми я разглези и вечер ми се качва на главата, най-новият хит е да лежа по 1 час на земята в стаята й, докато заспи, иначе е рев, аман. Ама да е жива и здрава, пък...
Хайде лека

# 177
  • Варна
Честит рожден ден, nyc!  bouquet
Много хубави снимки. Heart Eyes
Нещо и на мен не ми се пише напоследък.  Rolling EyesСамо ви чета и ви мисля. Дейзи, Зоуи и всички други болнички мами и дечица бързо да се оправят. Hug
zoui, тази ваксина да не е Бронховаксом/н (как се пишеше точно newsm78). Ели знам, че дава такава на децата. Аз бях чела брошура за нея, но не се е налагало да давам за сега.
Ние сме добре, малко сме хремави тримата с децата, ама само толкова уж. Praynig
Jessy I, и моят мъж така офъка Преслав, защото и него не можа да го подстриже фризьорката. Т.е. той беше тук-таме подстриган, ужас ти казвам. ooooh! И Николай беше в отпуск миналата седмица и издебнал, докато ме няма и със свеки го оправили набързо. Бретонът му е доста къс, ама иначе бива. Rolling Eyes
Прането и на Преско му е любимо занимание. А е видял някъде оставени дрехи, веднага ги е помъкнал към пералнята. За простиране е първи-отива в банята, взима легена, слага прането вътре и после навън простираме заедно. Щипките също са му сред любимите забавления. А стирката и прахосмукачката са вечно на средата на стаята. Crazy

# 178
  • София
Отложихме миялната за утре Wink

Сега ви поизчетох Shocked Абе много болни пак, няма ли да свършва тоя грип ooooh!
Ние тъкмо се пооправихме. Дени не беше излизал от две седмици Rolling Eyes И днес излязоха с Любо в двора и си правиха иглу Joy стоял е 2 часа навън и като се прибра спа 2часа и половина Joy и се събуди от телефона иначе още можеше Joy Ей, много е хубаво като излезнат малко и се изморяват като бебета Heart Eyes
А вчера го съблякох преди баня гол и като започна да тича и да се смее hahaha не можеме да го хванеме да влиза в банята Joy Нямам търпение да дойде лятото.

# 179
Добро утро , милички

аз се включвам рано рано , за да напоня , че ако ще се събираме  последната седмица от месеца , трябва да си изберем място , някой беше предложил , нешо , но не го намерих newsm78

Може и при Зории ако искате newsm78 ..... от мен идеята и дадата  - от вас мястото Peace

само напомням , че ако ще си създаваме традиция , трябва да сме малко по- организирани (доколкото е възможно с децата де) и , че говорим за другата Неделя ?????

Общи условия

Активация на акаунт