За МАРТЕНЧЕТО таз година,само здраве,щастие и луд купон да има!

• 10 615
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен  Hug

ketito  и аз препоръчвам голяма миялна  Peace моята е също 45 ,но е на 2 реда за чиний и всичко влиза вътре ,тави ,тенджери всичко единственото което не съм успяла още да набутам е каната Брита защото е от най големите . Е на мен и така ми е малка защото всяка вечер имаме гости та обикновенно пускам най малко по 2 на ден ,но това е друг въпрос  Crazy

# 181
  • Sofia
Май за Before & After останаха последно срещите newsm78 .

# 182
И аз си мисля, че остана Преди и След, като място за срещи  Rolling Eyes А последно последнта събота или неделя остана  newsm78 Май неделя е по-добре, че е по-лежерен ден  Mr. Green

# 183
Да за неделя е уговорката датата е 27.01.

# 184
Здравейте! Hug

Да ви се оплача и аз  Confused Юджи е със страшна хрема и покашля,цяла нощ е плакал понеже наслето му се запушва и немаже да спи спокойно.Надявам се да не се задълбочат нещата и с капки и сиропче да му мине! Praynig

За срещата на мен това заведение много ми хареса  Peace аз обаче да си призная Събота ми е по удобен ден  Laughing но както решите  Peace

Кате,  Hug Юджи съм го направила и аз с много къс бретон  Crazy малко прилича,като с паница на главата  Joy ама го позаформих и отстрани та сега е по-добре  Simple Smile

# 185
Добре , значи

Среща ще има всяка ПОСЛЕДНА НЕДЕЛЯ от месеца  , 11ч. в  "Before & After "

това ще спести половин тема с уговорки за всяка среща. А и могат да идват мами от други градове Peace Peace

ПРИЕМА ЛИ СЕ???? Party

# 186
Аз съм ЗА!  Hug

# 187
Става това за срещата ,но дали не е по удобно в 13.00 часа защото на татковците ще им е по лесно да гледат децата докато спят  Crazy Mr. Green

# 188
Ако остава същото заведение Преди и След -по добре е Събота(предното предложение бе за Събота)
В Неделя там има Танго от 18-предполагам ще подготвят залата Peace

За час ми е все тая,но стига сме ги улеснявали татковците Wink

# 189
всъщност не ми е все тая-предпочитам 11,към 12 вече съм гладна Mr. Green а и заведението е предимно за основно хапване-вижте менюто

# 190
Ми незнам както решите на мен всъшност ми е все едно  Rolling Eyes нека всеки да каже и събралите се най много мнения за час и ден ще останат като решение.

Мила ти си добре ставаш в 6 .00 и обяда ти е добре в 12 ама който е закусил в 10  Joy /шегувам се/ разбира се  Wink/ аз лично ям по всяко време  Mr. Green

# 191
Аз предпочитам в 13ч. в неделя, но и събота става.  Все пак става дума за веднъж месечно, ще се съобразя, ако е необходимо Hug

# 192
  • София
И  аз съм за 13.00 в 11.00 е раничко за обяд Rolling Eyes или поне да е 12.00 Rolling Eyes
Събота или Неделя ми е все едно, да кажат работещите мами, кога им е по-свободно Hug

Ей с тая миялна ще откача Crazy, ама май ще взема 45см Rolling Eyes пък посла ако преместим кухнята ще съжалявам ooooh!

# 193
Ако може Тасинка  Heart Eyes да пусне едно гласуване  Hug
Примерно Събота 11ч и Събота 13ч
                 Неделя 11ч и  Неделя 13ч  Peace

# 194
момичета ,както искате Peace само пак напомням,че ако е Неделя ,трябва да е друго заведение-защото в Преди и След ще подготвят вечерта за Танго(там всяка неделя има танго от 18)

Общи условия

Активация на акаунт